Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Ρίχνεται στην μάχη των μπαράζ ανόδου ο Άτλαντας

Στην τελική ευθεία και στην πιο κρίσιμη καμπή του μπαίνει το πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ. Ο Άτλαντας την Κυριακή ρίχνεται στην μάχη των μπαράζ ανόδου και θέλει να ξεκινήσει νικηφόρα στο κλειστό της Σπερχειάδας κόντρα στα γνώριμα Φάλαρα.
Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα της Κυριακής (6/4) και θα διεξαχθεί στο κλειστό γήπεδο της Σπερχειάδας. Είναι στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου των μπαράζ ανόδου της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ.
Ο Άτλας έχει εστιάσει όλη την προσοχή του στα παιχνίδια των μπαράζ και θα επιδιώξει να αρχίσει με νίκη τους 3 «τελικούς» αγώνες των μπαράζ. Η ομάδα του Καρπενησίου θα έχει οδηγό το ματς του περασμένου Σαββάτου, όπου κέρδισε στο Καρπενήσι τα Φάλαρα. Αναμένεται να έχει και στο πλευρό της την στήριξη μερίδας φιλάθλων, που θα ταξιδέψουν από το Καρπενήσι.
Τα Φάλαρα προέρχονται από ήττα στο Καρπενήσι με τον Άτλαντα και θέλουν να ανακάμψουν και να ξεκινήσουν με θετικό πρόσημο σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Η ομάδα της Στυλίδας έχει δείξει αρκετές αδυναμίες εκτός έδρας, καθώς έχει κερδίσει μόλις 1 παιχνίδι.
Την ίδια ώρα στο Μαρτίνο θα πραγματοποιηθεί το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα σε  Προοδευτική Λάρυμνας και Οπούντιο Μαρτίνου.

3 προπονήσεις
Η προετοιμασία της ομάδας του Άτλαντα ολοκληρώθηκε σήμερα (4/4) με προπόνηση στο κλειστό γήπεδο του Καρπενησίου. Έγιναν προπονήσεις την Δευτέρα και την Τετάρτη.

Από 1 νίκη
Τα Φάλαρα κέρδισαν τον Άτλαντα στο γήπεδο τους με 62-54, ενώ στο Καρπενήσι ηττήθηκαν με 57-51. Οι δυο ομάδες έχουν από 1 νίκη στους μεταξύ τους αγώνες.

Με κόσμο στο πλευρό του
Φίλοι της ομάδας αναμένεται να ταξιδέψουν στην γειτονική Σπερχειάδα για να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας του Καρπενησίου.

Τοπικό ντέρμπι
Στο άλλο παιχνίδι του Ομίλου θα αναμετρηθούν στο Μαρτίνο οι δυο ομάδες της περιοχής, που χρησιμοποιούν την ίδια έδρα. Ο Οπούντιος θέλει να κάνει την 7η νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα κόντρα στην γειτονική Λάρυμνα, που την κέρδισε και στα δυο ματς της 1ης φάσης.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτητές της 1ης Αγωνιστικής των Play Off Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ (2ος Όμιλος) 6-4-2014 18.00

Γ.Σ. Άτλας-Γ.Σ. Τα Φάλαρα Κλειστό Σπερχειάδας
Διαιτητές: Αλέκος Κοτσιμπός & Χρήστος Τσελής (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)
Κριτές: Νίκος Καλαντζής & Αναστάσιος Κανδηλάρης (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)

Α.Σ. Προοδευτική Λάρυμνας-Λάρκο Α.Σ. Οπούντιος Μαρτίνου Κλειστό Μαρτίνου Διαιτητές Διαιτητές: Γιώργος Χριστοδούλου & Χρήστος Γερονικολός (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)
Κριτές: Θανάσης Κογιωνός & Θανάσης  Μπουγιέτσας (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)




Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος