Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Παγκορασίδες: Πήγασος Αγίου Κωνσταντίνου-Π.Α.Κ. 3-1

Κάνοντας καλή εμφάνιση οι παγκορασίδες της Π.Α.Κ. ηττήθηκαν στα «σημεία» από αυτές του Πήγασου Αγίου Κωνσταντίνου με σκορ 3-1 στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.
Η αναμέτρηση ήταν στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος παγκορασίδων της Ε.Σ.ΠΕ.Κ.ΕΛ (2ος Όμιλος). Έγινε το Σάββατο (5/4) στο κλειστό του Αγίου Κωνσταντίνου και άρχισε στις 2 το μεσημέρι.
Ο Πήγασος του Νίκου Ρίζου επικράτησε και στο γήπεδο του της Π.Α.Κ. αν και βρήκε αρκετά ισχυρή αντίσταση από τις «πράσινες». Ο Άγιος Κωνσταντίνος πήρε δύσκολα το πρώτο σετ με 27-25, έχασε το δεύτερο και πήρε πάλι με μικρή διαφορά το 3ο και το 4ο σετ κερδίζοντας έτσι τους 3 βαθμούς της νίκης.
Η Π.Α.Κ. του Χρήστου Μακρή έδειξε αρκετά σημάδια βελτίωσης δείγμα της σκληρής δουλειάς που γίνεται στις προπονήσεις. Ωστόσο το παιχνίδι χάθηκε για ακόμη μια φορά οριακά και με μικρή διαφορά των πόντων στα σετ.

Με Λοκρό εντός
Η ομάδα της Π.Α.Κ. θα υποδεχτεί το ερχόμενο Σάββατο (12/4) στο κλειστό του Καρπενησίου την ομάδα του Λοκρού Αταλάντης για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ίδιο σκορ
Η ομάδα του Αγίου Κωνσταντίνου είχε επικρατήσει και στο Καρπενήσι της Π.Α.Κ. με το ίδιο σκορ (3-1) σε αναμέτρηση που έγινε στις αρχές του Γενάρη.

Τα σετ
27-25, 23-25, 25-21, 25-22

Συνθέσεις Ομάδων

Πήγασος Αγίου Κωνσταντίνου (Νίκος Ρίζος): Τσιτίνη, Κοτσώνη, Βουρβουλάκη, Βλάση, Μελισσάρη, Συκιώτη, Παπασυκιώτη, Γεραλή, Αλέξανδρή Κ., Αλεξανδρή Ε., Σκαμάγκη, Ταξιάρχου, Ζωγλοπίτη

Π.Α.Κ. (Χρήστος Μακρής): Μακρή, Καρφή, Τσιουγκρή, Καββαδία, Τσούμα, Τσιώλη, Καγκαρά, Ανδρεάκη








* Ευχαριστούμε την Κατερίνα Μπαλωμένου για την παραχώρηση των φωτογραφιών και των πληροφοριών.