Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Παγκορασίδες: Π.Α.Κ.-Άρης Σπερχειάδας 3-0

Με δεύτερη σερί νίκη συνέχισε στο πρωτάθλημα των παγκορασίδων η ομάδα της Πανευρυτανίκης Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης. Κέρδισε με 3-0 στα σετ στο Καρπενήσι τον Άρη Σπερχειάδας.
Το ματς πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (24/4) στο κλειστό γήπεδο του Καρπενησίου και άρχισε στις 3 το μεσημέρι. Ήταν στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος των παγκορασίδων της Ε.Σ.ΠΕ.ΚΕ.Λ (2ος Όμιλος).
Η Π.Α.Κ. του Χρήστου Μακρή παρότι αγωνίστηκε ξανά με πολλές απουσίες και έπαιξαν μόλις 6 αθλήτριες κατάφερε να πάρει την 2η συνεχόμενη νίκη της μετά το «διπλό» επί της Φθίας στην Λαμία. Οι «πράσινες» είχαν το πάνω χέρι στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς και πήραν την «καθαρή» νίκη με 3-0.
Ο Άρης Σπερχειάδας του Βασίλη Γεωργιάδη έκανε αρκετά καλό δεύτερο σετ, όμως έχασε το προβάδισμα σε κρίσιμο σημείο και έγινε το 2-0. Οι Φθιωτές αθλήτριες πάλεψαν τα πρώτα δυο σετ, όπου έχασαν με μόλις 3 πόντους διαφορά και στο 3ο ηττήθηκαν με 25-15.
Το Σαββατοκύριακο η Π.Α.Κ. θα παίξει το Σάββατο(26/4) στις 1 στο Χαλκιοπούλειο με τον Γυμναστικό Σύλλογο Λαμίας και την Κυριακή (27/4) θα υποδεχτεί στις 3 στο Καρπενήσι τον Κύνο Λιβανατών.

Διαιτητής η Άλμπα
Το παιχνίδι διεύθυνε η αθλήτρια της γυναικείας ομάδας της Π.Α.Κ. Άλμπα Μπούτσι.

Μόλις 6
Ο Χρήστος Μακρής είχε μόλις 6 αθλήτριες στην διάθεση του και σε αυτό το ματς. Δεν είχε καμία αναπληρωματική παίχτρια.

2Χ2 με τον Άρη
Η Π.Α.Κ. είχε κερδίσει και στην έδρα της Σπερχειάδας την Π.Α.Κ. και ζευγάρωσε τις νίκες της κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας. Παράλληλα κέρδισε για  2ο συνεχόμενο παιχνίδι, ενώ ήταν το πρώτο της 3-0 εντός αγωνιστικού χώρου.

3 ακόμη
Η ομάδα του Καρπενησίου έχει να δώσει ακόμη 3 παιχνίδια. Θα ακολουθήσουν το Σαββατοκύριακο τα ματς με Γ.Σ. Λαμίας (Εκτός) και Κύνο Λιβανατών (Εντός) και στις αρχές Μαΐου θα γίνει στο Καρπενήσι η συνάντηση Π.Α.Κ.-Λοκρός Αταλάντης.

Τα σετ
25-22, 25-22, 25-15

Συνθέσεις Ομάδων

Π.Α.Κ. (Χρήστος Μακρής): Τσούμα, Καγκαρά, Μακρή, Καββαδία, Ανδρεάκη, Καρφή

Άρης Σπερχειάδας (Βασίλης Γεωργιάδης): Νέλλα, Σακκάϊ, Ρέντζη, Αποστόλου, Παύλου, Μπίκα, Αντωνίου, Πολυζωγοπούλου, Στριφτού

Διαιτητής: Άλμπα Μπούτσι
Κριτές: Φώντας Ζαχαρόπουλος & Κατερίνα Μπαλωμένου











































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος