Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Με στόχο την επιστροφή στις νίκες-Εκτός έδρας αναμέτρηση για τους Καρπενησιώτες με το Μοσχοχώρι

Μετά από 1 μήνα ο Άτλαντας μπαίνει ξανά σε ρυθμό αγώνων και θα αγωνιστεί το Σάββατο εκτός έδρας απέναντι στον Αίαντα Μοσχοχωρίου.
Το ματς θα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (22/2) στο Χαλκιοπούλειο στην Λαμία και θα αρχίσει στις 2 το μεσημέρι. Είναι στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ.
Η ομάδα της Ευρυτανίας έχει να αγωνιστεί 1 μήνα και τα τελευταία δυο παιχνίδια δεν συνδυάστηκαν με τα καλύτερα δυνατά αποτέλεσμα. Άπαντες έχουν καταλάβει την κρισιμότητα της αναμέτρησης και θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να επιβληθούν του Αίαντα Μοσχοχωρίου. Ο Άτλας με 2 νίκες στα τελευταία ματς προχωράει στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος.
Το Μοσχοχώρι του Άρη Κατσούλα παίζοντας χωρίς άγχος έκανε τεράστια έκπληξη επικρατώντας μέσα στον Μώλο της τοπικής ομάδας. Οι «κόκκινοι» σκόραραν για άλλο ένα ματς έξω από τα 6.75 και διαθέτουν το καλύτερο περιφερειακό σουτ στην κατηγορία. Κόντρα στον Άτλαντα θα επιδιώξουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις.
Η ομάδα του Καρπενησίου έχοντας κάνει το ρεπό της βρίσκεται στην 3η θέση με 10 βαθμούς και ο Αίας στην 4η θέση με 8 βαθμούς. Στο άλλο ματς στην Στυλίδα θα Φάλαρα υποδέχονται τον Μώλο.

Το πρόγραμμα των προπονήσεων
Οι παίκτες του Άτλαντα ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους την Παρασκευή (20/3). Πραγματοποίησαν 3 προπονήσεις μέσα στην τελευταία εβδομάδα.

3ο εκτός
Ο Άτλας θα παίξει για 3ο συνεχόμενο ματς μακριά από το Καρπενήσι. Προέρχεται από δυο συνεχόμενες ήττες και αν θέλει να συνεχίσει στα μπαράζ θα πρέπει να επιστρέψει στις νίκες.

Ντέρμπι στην Στυλίδα
Στο Πάρκο Λαού την Κυριακή το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί το ντέρμπι κορυφής του Ομίλου. Τα Φάλαρα θα υποδεχτούν τον Μώλο σε ένα κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι και για τις δυο ομάδες.

Στις 2
Η αναμέτρηση του Αίαντα Μοσχοχωρίου-Άτλας θα αρχίσει στις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου και όχι στις 4, όπως υπήρχε στο αρχικό πρόγραμμα των αγώνων.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτητές  της 9ης Αγωνιστικής Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ (4ος Όμιλος)  22/23-3-2014

Α.Σ. Αίας Μοσχοχωρίου-Γ.Σ. Άτλας 22-3-2014 ΔΑΚ Λαμίας 14:00
Διαιτητές: Γιώργος Ζάχος & Χρήστος Τσελλής (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)
Κριτές: Νίκος Καλαντζής-Αναστάσιος Κανδηλάρης-Ανθή Τσιμπρικά (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)

Γ.Σ. Τα Φάλαρα-Α.Ο. Μώλος 23-3-2014 Πάρκο Λαού 15:00
Διαιτητές: Αλέκος Κοτσιμπός & Κωνσταντίνος Περράκης (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)
Κριτές: Δημήτρης Γλωσσόπουλος & Διονύσης Αναγνώστου (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)