Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Δημήτρης Τύμπας: «Η πρώτη μου σκέψη είναι να κινηθώ νομικά»


Στο “Evrytania Sport” έκανε δηλώσεις ο ποδοσφαιριστής του Αίολου Δημήτρης Τύμπας για όσα συνέβησαν στο χτεσινό αγώνα της ομάδας του με τον ΑΠΟΚ.
Ο μέσος του Αίολου αναφέρει ότι η πρώτη του σκέψη είναι να κινηθεί νομικά για την επίθεση που δέχτηκε. Καταγγέλλει ότι δέχτηκε και επίθεση εκτός γηπέδου από παράγοντα του ΑΠΟΚ κατά την άφιξη του στο Καρπενήσι το μεσημέρι του Σαββάτου. Ευχαριστεί τον Πρόεδρο του ΑΠΟΚ Δήμο Αθανασίου για την συμπεριφορά του και του εύχεται η ομάδα του να πετύχει τους στόχους της.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ποδοσφαιριστής του Αίολου Δημήτρης Τύμπας στο “Evrytania Sport: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά και ως μέλος της οικογένειας του Αίολου τον κ. Δήμο Αθανασίου, που βλέπει το Ευρυτανικό ποδόσφαιρο με άλλο μάτι. Ο κ. Αθανασίου έχει υπηρετήσει το Ευρυτανικό ποδόσφαιρο ως ποδοσφαιριστής και τώρα ως παράγοντας και καλό θα ήταν κάποιοι παράγοντες να τον σέβονται και με το παραπάνω. Θα ήθελα να γνωρίζει ο κ. Αθανασίου ότι η επίθεση που δέχτηκα στο τέλος του αγώνα δεν ήταν η μόνη. Κατά την άφιξη μου στο Καρπενήσι και την στιγμή που κατευθυνόμουν με τον συμπαίκτη μου στην ταβέρνα για φαγητό δέχτηκα φραστική επίθεση από παράγοντα του ΑΠΟΚ. Στα τόσα μου χρόνια στο ποδόσφαιρο έχω περάσει εκατοντάδες γήπεδα και ουδέποτε δέχτηκα επίθεση εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Κλείνοντας θα ήθελα να γνωρίζει ο κύριος που μου επιτέθηκε η πρώτη μου σκέψη είναι να κινηθώ νομικά. Ευχαριστώ τον κ. Αθανασίου από τα βάθη της καρδιάς μου γιατί είναι άνθρωπος με ποδοσφαιρικό ήθος. Του εύχομαι η ομάδα του να πετύχει τους στόχους της.»