Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Καυστική απάντηση του Βελουχίου στις δηλώσεις Χρυσαφόπουλου


Το τρίτο ημίχρονο του ντέρμπι του Σαββάτου ΑΠΟΚ-Αίολους συνεχίζεται, καθώς ο ΑΠΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση καυτηριάζοντας τις δηλώσεις του προπονητή του Αίολου Γιώργου Χρυσαφόπουλου.
Η διοίκηση του ΑΠΟΚ εκφράζει την θέση της για τα όσα δήλωσε ο τεχνικός του Αίολου και αμφισβητεί σχεδόν όλα τα λεγόμενα του. Οι δηλώσεις του προπονητή έγιναν στο “Evrytania Sport” μετά το τέλος του αγώνα το Σάββατο. Τέλος κατακρίνει την συμπεριφορά του παράγοντα της ομάδας ενάντια σε ποδοσφαιριστή του Αίολου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΠΟΚ:
To Δ.Σ  Α.Π.Ο. ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ απαντώντας στον προπονητή του Αιόλου θα ήθελε  να του υπενθυμίσει ότι στο προηγούμενο παιχνίδι για το κύπελλο δεν τον είδαμε να καυτηριάζει τα κτυπήματα και τις βρισιές των ποδοσφαιριστών του στους αντιπάλους, αλλά είδαμε τον ίδιο να βρίζει άσχημα ένα ποδοσφαιριστή που αποτελεί κόσμημα για το Ευρυτανικό ποδόσφαιρο και που στον αγώνα δεν άφησαν τίποτα χωρίς να του το έχουν βρίσει και να τον έχουν ματώσει από τις κλωτσιές.
Αξίζει να σημειώσουμε, πως ο ίδιος τόνισε πως το παιχνίδι ήταν σκληρό από μέρους μας και πως έγινε μία αποβολή, αλλά, δεν έλεγε τα ίδια στα προηγούμενα παιχνίδια, που οι παίχτες του έπαιζαν αντιαθλητικά  και δεν αποβλήθηκαν,  αποτέλεσμα αυτών ήταν και ένας ποδοσφαιριστής μας μετά από κτύπημα κάποιου ποδοσφαιριστή της ομάδας του Αιόλου, με ¨καλή¨ αθλητική συμπεριφορά,  που από τον προπονητή του μαθαίνει και σεβασμό προς τον αντίπαλο, να χρειαστεί να επανέλθει ύστερα από κάποιους μήνες αποκατάστασης.
Τον ευχαριστούμε πάντως που αναγνωρίζει την άψογη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών μας κάτι που κατά την γνώμη μας είναι ένα από τα πολλά που αξίζει να διδαχθείτε από τον ΑΠΟΚ.
Σε κάποιο άλλο σημείο της δήλωσης του αναφέρεται σε παράγοντα του ΑΠΟΚ, πως δηλαδή εξύβρισε παίκτη του ΑΙΟΛΟΥ πριν το παιχνίδι, αναφορές που έγιναν χωρίς ο ίδιος να ρωτήσει το παράγοντα, που τον γνώριζε, έτσι ώστε να πληροφορηθεί και από την άλλη πλευρά τι έγινε (καθώς όπως γνωρίζεται καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει).
Εμείς, ως ΔΣ κατακρίνουμε τη συμπεριφορά του παράγοντα μας, που παρόλα αυτά είχε το θάρρος να ζητήσει συγνώμη από την ομάδα του ΑΙΟΛΟΥ, όχι όμως από τον ποδοσφαιριστή που πήγε στην πλάγια γραμμή του γηπέδου και τον απειλούσε βρίζοντας τον μπροστά στον βοηθό διαιτητή, που και αυτός από τη πλευρά του, αντί να τον τιμωρήσει τον ανέχονταν.
Επίσης, θα θέλαμε να πούμε στο προπονητή του ΑΙΟΛΟΥ πως ο ΑΠΟΚ  θα βρει τα βήματα του για να ανέβει σε μεγαλύτερη κατηγορία, και καλό θα ήταν να κοιτάζει την ομάδα του και με ποιόν τρόπο ανέβηκε κατηγορία σε βάρος άλλης ομάδας.
Τέλος, ο ΑΠΟΚ παρά την κάμψη που βλέπει να έχει ο κύριος Χρυσαφόπουλος, βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος με διαφορά από τον δεύτερο, 8 βαθμούς.
Όλη αυτή η αναφορά γίνεται με τη διάθεση που μας δημιούργησε ο τόσο λαλίστατος προπονητής του ΑΙΟΛΟΥ με τα όσα είπε και ευχόμαστε να μην ξανασυμβεί για τον οποιονδήποτε, καθώς ο αθλητισμός πόσο μάλιστα τα ομαδικά αθλήματα διδάσκουν σε όλους, παράγοντες, φιλάθλους, αθλητές την ευγενή άμιλλα.
                                                                                                                
Από Το Δ.Σ
του 
ΑΠΟΚ Βελούχι