Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Με όρεξη για δουλειά το νέο Δ.Σ. της ΕΠΣ-Νέος Πρόεδρος ο Γιώργος Παπαντζίμας


Συνεδρίασε για πρώτη φορά σήμερα το μεσημέρι (28/2) στα γραφεία της ΕΠΣ Ευρυτανίας στο Καρπενήσι η νέα εκλεγείσα διοίκηση της ΕΠΣ Ευρυτανίας. Η συνεδρίαση κράτησε για 2 ώρες και νέος Πρόεδρος εκλέχτηκε ο μέχρι πρότινος Αντιπρόεδρος Γιώργος Παπαντζίμας.
Τα νέα 9 μέλη της ΕΠΣ ξεκίνησαν με όρεξη για δουλειά και με στόχο να κάνουν έργο και να μείνουνε ενωμένοι όλη την νέα 4ετια. Ο Νέος Πρόεδρος υποσχέθηκε στο συμβούλιο ότι θα προσπαθήσει με όλες του τις δυνάμεις να βοηθήσει την ΕΠΣ Ευρυτανίας.
Η νέα διοίκηση της ΕΠΣ Ευρυτανίας είναι η ακόλουθη: (Δημήτρης Αθανασόπουλος, Δημήτρης Γυφτομήτρος, Σωτήρης Διώτης, Νίκος Δροσίνης, Βασίλης Κατσίκης, Γιώργος Λιάγκας, Κώστας Μάκκας, Πάνος Παπαδημητρίου και Γιώργος Παπαντζίμας).

Κύριο θέμα το γηπεδικό
Κατά την έναρξη της συνεδρίασης και τα 9 μέλη του νέου Δ.Σ. της ΕΠΣΕ πήραν τον λόγο και ανέφεραν εάν έχουν στους στόχους τους την Προεδρία της ΕΠΣΕ . Το κύριο θέμα που πρέπει να επιλύσουν είναι το γηπεδικό, καθώς εάν δεν λυθεί μέχρι το καλοκαίρι είναι πιθανό να μην υφίσταται ΕΠΣ Ευρυτανίας.

Ψηφοφορία για την Προεδρία

 












Ενδιαφέρον για την Προεδρία της ΕΠΣΕ εξέφρασαν συνολικά 3 άτομα. Πρόκειται για τον Γιώργο Παπαντζίμα, τον Γιώργο Λιάγκα (Φωτογραφία Αριστερά) και τον Πάνο Παπαδημητρίου (Φωτογραφία Δεξιά). Ακολούθησε μυστική ψηφοφορία στην οποία ο Γιώργος Παπαντζίμας έλαβε 6 ψήφους, ο Γιώργος Λιάγκας 2 και ο Πάνος Παπαδημητρίου 1.

Υποσχέσεις για βοήθεια από ΕΠΟ


Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΕ Γιώργος Παπαντζίμας (Φωτογραφία) υποσχέθηκε ενώπιων του συμβουλίου ότι θα υπάρξει βοήθεια μέσω της ΕΠΟ στις ομάδες της Ευρυτανίας. Ανέφερε ακόμη: «Έχουμε μεγάλη ευθύνη, πρέπει να δείξουμε κάτι. Δεσμεύομαι να διεκδικήσω πράγματα για την ΕΠΣ Ευρυτανίας με όλες μου τις δυνάμεις.» Επεσήμανε ακόμη ότι δεν τον ενδιαφέρει ο τίτλος του Προέδρου και ο λόγος που τον φέρνει στην Προεδρία είναι για να μπορέσει να ανοίξει πιο εύκολα τις πόρτες στην ΕΠΟ. Τόνισε ακόμη: «Είμαστε μια ομάδα και θα παραμείνουμε μέχρι το τέλος ομάδα.»

Δυο ενδιαφερόμενοι Αντιπρόεδροι Α΄

 












Μετά ακολούθησε ψηφοφορία για τον Α΄ Αντιπρόεδρο, ενδιαφερόμενοι ήταν ο Σωτήρης Διώτης (Φωτογραφία Αριστερά) και ο Πάνος Παπαδημητρίου. Με νέα μυστική ψηφοφορία ο Πάνος Παπαδημητρίου εκλέχτηκε με ψήφους 6-3. Ενώ Αντιπρόεδρος Β΄  βγήκε χωρίς ψηφοφορία ο Βασίλης Κατσίκης (Φωτογραφία Δεξιά).

Ορισμός στις υπόλοιπες θέσεις
Οι υπόλοιπες θέσεις της νέας διοίκησης έγιναν με απ ευθείας ορισμό και δεν έγινε κάποια άλλη ψηφοφορία των μελών της διοίκησης.

Παραμένουν Βονόρτας & Παπαδήμος
Με ομόφωνη απόφαση της νέας διοίκησης ο Διονύσης Βονόρτας θα συνεχίσει μέχρι το τέλος της περιόδου ως γραμματέας της ΕΠΣ και υπεύθυνος του γραφείου της ένωσης. Ενώ στο πόστο του αρχιδιαιτητή παραμένει ο Γιώργος Παπαδήμος.

Ορισμός επιτροπών
Μετά την σύσταση της νέας διοίκησης ορίστηκαν και οι νέες επιτροπές της ΕΠΣ Ευρυτανίας. Νέος Πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος είναι ο Γιώργος Λιάγκας με μέλη τον Σωτήρη Διώτη και τον Νίκο Δροσίνη.

Διευρύνθηκαν 2 επιτροπές
Δυο επιτροπές από 3μελης διευρύνθηκαν και έγιναν 5μελης. Αυτές είναι η επιτροπή Στατιστικής-Γηπέδων και η επιτροπή Δημοσίων Σχέσεων. Οι δυο επιτροπές θεωρούνται αρκετά σημαντικές από την νέα διοίκηση και έδωσαν ιδιαίτερο βάρος σε αυτές.

Την επόμενη Πέμπτη θα συζητηθούν 2 αιτήματα
Στο επόμενο συμβούλιο της ΕΠΣ Ευρυτανίας θα συζητηθούν 2 αιτήματα. Πρόκειται για αίτημα του ΑΠΟΚ για δάνειο από την ΕΠΣ Ευρυτανίας και αίτημα του Δημήτρη Χρυσικού για την παραχώρηση αντιγράφου των πρακτικών των δυο τελευταίων συνεδριάσεων της ΕΠΣ Ευρυτανίας.

Τα νέα μέλη της επιτροπής ελέγχου γηπέδων
Η διοίκηση της ΕΠΣ Ευρυτανίας όρισε τα δυο νέα μέλη της επιτροπής ελέγχου γηπέδου. Η επιτροπή θα εξετάσει τις επόμενες ημέρες τα γήπεδα του Ραπτοπούλου και της Παλαιοκατούνας. Τακτικό μέλος ορίστηκε ο Πάνος Παπαδημητρίου και αναπληρωματικό ο Γιώργος Λιάγκας.

Οι παρατηρητές του Σαββατοκύριακου
Παράλληλα ορίστηκαν και οι παρατηρητές των αγώνων της 13ης αγωνιστικής. Στο ματς Άγραφα-Κρέντη παρατηρητής θα είναι ο Σωτήρης Διώτης, στο Αίολος-Φραγκίστα ο Δημήτρης Αθανασόπουλος, στο Ποταμιά-Μυρίκη ο Πάνος Παπαδημητρίου και στο Ραπτόπουλο-ΑΠΟΚ εφόσον διεξαχθεί ο Γιώργος Παπαδήμος.

Και παρατηρητές εκτός νομού
Σχεδόν όλα τα μέλη της ΕΠΣ Ευρυτανίας εκδήλωσαν ενδιαφέρον για να πάνε παρατηρητές αγώνα σε παιχνίδια εθνικών κατηγοριών. Ο Πάνος Παπαδημητρίου και ο Κώστας Μάκκας ήταν οι μόνοι που δεν εκδήλωσαν ενδιαφέρον.

Η σύνθεση της νέας 9μελης διοίκησης της ΕΠΣΕ
Πρόεδρος: Γιώργος Παπαντζίμας
Αντιπρόεδρος Α΄ : Πάνος Παπαδημητρίου
Αντιπρόεδρος Β΄: Βασίλης Κατσίκης
Γενικός Γραμματέας: Δημήτρης Γυφτομήτρος
Ειδικός Γραμματέας: Κώστας Μάκκας
Ταμίας: Δημήτρης Αθανασόπουλος
Έφορος: Σωτήρης Διώτης
Μέλος: Γιώργος Λιάγκας
Μέλος: Νίκος Δροσίνης

Επιτροπή Πρωταθλήματος
Πρόεδρος: Γιώργος Λιάγκας
Μέλη: Σωτήρης Διώτης, Νίκος Δροσίνης

Επιτροπή Στατιστικής-Γηπέδων
Πρόεδρος: Γιώργος Παπαντζίμας
Μέλη: Γιώργος Λιάγκας, Κώστας Μάκκας, Πάνος Παπαδημητρίου, Δημήτρης Γυφτομήτρος

Επιτροπή Ποδοσφαίρου Σάλας
Πρόεδρος: Γιώργος Λιάγκας
Μέλη: Κώστας Μάκκας, Νίκος Δροσίνης

Επιτροπή Μικτών Ομάδων
Πρόεδρος: Πάνος Παπαδημητρίου
Μέλη: Δημήτρης Αθανασόπουλος, Βασίλης Κατσίκης, Νίκος Δροσίνης, Σωτήρης Διώτης

Επιτροπή Προμηθειών-Ταμείο Αρωγής Ποδοσφαιριστών
Πρόεδρος: Δημήτρης Αθανασόπουλος
Μέλη: Νίκος Δροσίνης, Δημήτρης Γυφτομήτρος

Επιτροπή Δημοσίων Σχέσεων
Πρόεδρος: Γιώργος Παπαντζίμας
Μέλη: Σωτήρης Διώτης, Πάνος Παπαδημητρίου, Γιώργος Λιάγκας, Κώστας Μάκκας

Υγειονομική Επιτροπή
Πρόεδρος: Πάνος Παπαδημητρίου
Μέλη: Δημήτρης Αθανασόπουλος, Βασίλης Κατσίκης





Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος