Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Δήμος Αθανασίου: «Οι χουλιγκανισμοί θα πρέπει να σταματήσουνε»


Σε δηλώσεις προέβη ο Πρόεδρος του ΑΠΟΚ Δήμος Αθανασίου για τα συμβάντα στον αγώνα της ομάδας του κόντρα στον Αίολο. Καταδικάζει την συμπεριφορά παράγοντα της ομάδας του και ζητά συγνώμη από τον ποδοσφαιριστή του Αίολου Δημήτρη Τύμπα.
Αναφέρει ακόμη ότι θα βγει μπροστά και θα είναι ο πρώτος που θα κατακρίνει ανάλογα συμβάντα στο μέλλον. Καλεί όλους να σεβαστούν το γήπεδο και να σταματήσουν οι χουλιγακνισμοί εδώ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο “Evrytania Sport” ο Πρόεδρος του ΑΠΟΚ Δήμος Αθανασίου: «Ως Πρόεδρος του ΑΠΟΚ ζητώ συγνώμη στον ποδοσφαιριστή Τύμπα για την απαράδεκτη συμπεριφορά του μέλους της διοίκησης της ομάδας μου, αλλά και στους παίκτες του Αίολου. Είτε είμαι Πρόεδρος της ομάδας είτε όχι είμαι κατά της βίας. Πάντα θα υπερασπίζομαι το γενικό καλό του ποδόσφαιρο, όποια αποτελέσματα και αν έχει και ας γίνουν αρνητικοί σχολιασμοί προς το πρόσωπο μου. Από εδώ και στο εξής εάν παρατηρηθεί ξανά τέτοια συμπεριφορά από παράγοντες της διοίκησης θα είμαι πρώτος που θα τις κατακρίνει και θα έρθει αντιμέτωπος με όποιον το κάνει. Οι χουλιγκανισμοί θα πρέπει να σταματήσουνε εδώ. Το γήπεδο δεν είναι μέρος εκτόνωσης νεύρων για ορισμένους, το γήπεδο είναι ιερό και πρέπει να το σεβαστούν όλοι όσοι ασχολούνται με αυτό. Η ομάδα του ΑΠΟΚ είναι σε θέση να αναλάβει ότι ευθύνη προκύψει, αλλά να μάθουν και στην ομάδα του Αίολου να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να συμμορφώνουν και αυτοί κάποια μέλη της διοίκησης τους. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια, που κάνανε.»