Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

ΓΕΛ Καρπενησίου-ΓΕΛ Ραπτοπούλου 2-0

Με 3 νίκες και την 1η θέση ολοκλήρωσε το φετινό σχολικό πρωτάθλημα η ομάδα κοριτσιών του ΓΕΛ Καρπενησίου. Στον τελικό της διοργάνωσης νίκησε το Ραπτόπουλο με 2-0.
Ο τελικός σχολικού πρωταθλήματος βόλεϊ κοριτσιών έγινε στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Δήμου Καρπενησίου στις 2.30 το μεσημέρι της Πέμπτης (27/2).
Το Γενικό Λύκειο μετά από ένα δραματικό πρώτο σετ, όπου επικράτησε πολύ δύσκολα του αντιπάλου με 27-25 κέρδισε εύκολα το δεύτερο σετ με 25-17 και πανηγύρισε την κατάκτηση της πρώτης θέσης.
Το Γενικό Λύκειο Ραπτοπούλου ήταν αρκετά δυνατό και παραλίγο να πάρει το πρώτο σετ. Ηττήθηκε πολύ δύσκολα με σκορ 27-25 και έδειξε ότι διαθέτει μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Η συνεχεία δεν ήταν η ανάλογη και το Ραπτόπουλο έχασε στο δεύτερο σετ με μεγάλη διαφορά.

Πανηγυρισμοί
Μετά την λήξη του αγώνα τα κορίτσια του ΓΕΛ Καρπενησίου πανηγύρισαν έξαλλα την επιτυχία τους.


Το «σήκωσε» η Κοσμά
Μετά το τέλος του τελικού των αγοριών έγινε η απονομή στην νικήτρια ομάδα των κοριτσιών. Ο Κωνσταντίνος Πασσιάς απένειμε το κύπελλο στην αρχηγό Ιουλία Κοσμά. Η αρχηγός του ΓΕΛ ήταν η καλύτερη αθλήτρια της ομάδας.


Θα παίξει εκτός νομού
Το Γενικό Λύκειο Καρπενησίου μέσα στο Μάρτιο θα αντιμετωπίσει για την 2η φάση του σχολικού πρωταθλήματος κάποια πρωταθλήτρια ομάδα γειτονικού νομού.

Τα σετ
27-25, 25-17

Συνθέσεις Ομάδων

Γενικό Λύκειο Καρπενησίου (Χρήστος Αρμάγος): Κόκκοτου, Παπαγεωργίου, Κατσούδα, Γιαννιώτη, Καρυώτη, Νούλα, Κοσμά, Σιακαμπέτη, Παρμάκη, Δροσίνη, Τσούμα, Κυλλή

Γενικό Λύκειο Ραπτοπούλου (Δημήτρης Δημόπουλος): Γεωργαλή, Ζαχαράκη Ο., Ζαχαράκη Σ., Ματσιούλα, Παπαδήμου, Πέτσα, Σιαμέτη, Στασινού, Τσιριμώκου, Κολοκούρα

Διαιτητές: Κωνσταντίνος Πασσιάς & Χρήστος Λιάγκος






















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος