Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

1η νίκη για τα Φάλαρα-Διπλό με ανατροπή στην έδρα του Μοσχοχωρίου

Ανεβάζοντας την απόδοση τους στα τελευταία λεπτά του αγώνα τα Φάλαρα επικράτησαν εκτός έδρας με 47-49 του Αίαντα Μοσχοχωρίου και πήραν την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (26/1) στις 1 το μεσημέρι στο Χαλκιοπούλειο και ήταν στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ΄ΕΣΚΑΣΕ.
Ο Αίας του Άρη Κατσούλα έκανε αρκετά καλή εμφάνιση και ήταν μπροστά στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και προηγήθηκε μέχρι και 8 πόντους. Στο τέλος δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ του αποτέλεσμα και ηττήθηκε. Απέδειξε ωστόσο ότι διαθέτει ένα αρκετά ανταγωνιστικό σύνολο. 15 πόντους με 3 τρίποντα σημείωσε ο Δημήτρης Χαλλής.
Τα Φάλαρα του Αποστόλη Λαχανά αυτή την φορά κατάφεραν να «χαμογελάσουν» στο φινάλε και να πάρουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Παρότι ήταν πίσω στο σκορ έκαναν την ανατροπή και έφυγαν με το διπλό από το Χαλκιοπούλειο. Εξαιρετικός για ακόμη μια φορά ήταν ο σέντερ Παύλος Ντινόπουλος, που πέτυχε 15 πόντους.
Τα Φάλαρα πήραν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα μετά την ήττα στην πρεμιέρα στην Σπερχειάδα και το Μοσχοχώρι αγωνίστηκε για πρώτη φορά φέτος, αφού την 1η αγωνιστική έκανε το ρεπό του. Την επόμενη (3η) αγωνιστική στις (2/2) ο Αίαντας υποδέχεται στο Χαλκιπούλειο τον Μώλο και τα Φάλαρα θα κάνουν το ρεπό τους.

Έπαιξαν τον 2ο γύρο
Λόγω των καιρικών συνθηκών ήταν αδύνατον να διεξαχθεί ο αγώνας στο γήπεδο της Στυλίδας στο Πάρκο Λαού, το οποίο είναι και ανοιχτό. Οι ομάδες μετά από συνεννόηση αγωνίστηκαν στο ΔΑΚ Λαμίας και έπαιξαν το ματς του 2ου γύρου για την 6η αγωνιστική.

Αναβολή στον Μώλο
Το ματς της 2ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ μεταξύ του Μώλου και της Σπερχειάδας αναβλήθηκε λόγω της βροχής. Το γήπεδο στον Μώλο είναι ανοιχτό.

15αρης ο Ντινόπουλος
Ο σέντερ των Φαλάρων Παύλος Ντινόπουλος έκανε ξανά πολύ καλή εμφάνιση σκοράροντας 15 πόντους. 

Ξεχώρισαν Χαλλής & Αργυρόπουλος
Στους 15 πόντους βάζοντας και 3 τρίποντα σταμάτησε ο Δημήτρης Χαλλής, ενώ στους 13 βάζοντας επίσης 3 τρίποντα έφτασε και ο Πρόδρομος Αργυρόπουλος. 

«Βομβάρδιζαν»
 Η ομάδα του Μοσχοχωρίου πέτυχε συνολικά 8 τρίποντα, καθώς διαθέτει πολύ καλό περιφερειακό σουτ. Αντίθετα τα Φάλαρα δεν σκόραραν καμία φορά έξω από τα 6.75.

5 φάουλ ο Δημητριάδης
Για τους γηπεδούχους του Αίαντα Μοσχοχωρίου αποβλήθηκε ο Δημητριάδης, ο οποίος έκανε 5 ατομικά φάουλ. 

Τα δεκάλεπτα
9-12, 20-18, 34-35, 47-49 

Συνθέσεις Ομάδων 

Αίας Μοσχοχωρίου (Άρης Κατσούλας): Μετεντές 1, Στεργίου 3(1), Αργυρόπουλος 13(3), Δημητριάδης 9, Δρίβας 1, Χαλλής 15(3), Τσόγκας 1, Παναγιωτακόπουλος 1, Κρουστάλλης 3(1)

Γ.Σ. Τα Φάλαρα (Αποστόλης Λαχανάς): Χρυσαφόπουλος, Κωστούλας 8, Τζούνης 1, Μήτσιου, Δημητρίου 3, Καραπέτσας 6, Λεπίδας, Λαϊνάς 9, Ντινόπουλος 15, Καρανάϊος, Ρούσσος 6, Τσάμης 1 

Διαιτητές: Αλέκος Κοτσιμπός & Χρήστος Τσελλής (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)
Κριτές: Νίκος Καλλαντζής & Δημήτρης Γλωσσόπουλος (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας


Φωτογραφίες: stilida.com