Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Κατεβαίνει στην Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ ο Άτλαντας


Σε περίπου έναν μήνα αρχίζει το φετινό πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ, στο οποίο για πρώτη φορά θα αγωνιστεί σε επίπεδο ανδρών ομάδα από την Ευρυτανία.
Μετά από μια προσπάθεια ανθρώπων της πόλης μας, που αγαπούν το μπάσκετ ενεργοποίησαν το τμήμα καλαθοσφαίρισης του Άτλαντα. Η ομάδα έχει δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ και εντός του Ιανουαρίου θα δώσει τους πρώτους επίσημους αγώνες της.
Η ομάδα αποτελείται από τους εξής 24 αθλητές: Βαγγέλης Βλάχος, Βασίλης Διομήδης, Γιάννης Ηλιάδης, Γιώργος Ζαγκότσης, Τάσος Καδάς, Χρήστος Κακκαβάς, Σωτήρης Καλαμπάκας, Νίκος Καραγκούνης, Θεοδόσης Κόκκοτος, Ταξιάρχης Κουτρομάνος, Κωνσταντίνος Λιάπης, Χρυσόστομος Λιάπης, Κώστας Λέρης, Δημήτρης Λερογιάννης, Χρήστος Νικόπουλος, Ίγκλι Οσμενάϊ, Σπύρος Ραχιώτης, Γιώργος Ράικος, Άγγελος Σαμαντάς, Δημήτρης Σταμάτης, Δημήτρης Σταλίκας, Γιώργος Τσιαμτσιούρης, Μιχάλης Χάντζης και Θωμάς Χονδρός.

* Αρκετοί από αυτούς δεν ακολουθήσουν στις επίσημες αναμετρήσεις. Για να αναγνωριστεί ένας σύλλογος από την ομοσπονδία χρειάζονται πάνω από 20 δελτία.
** Τις επόμενες ημέρες θα οριστικοποιηθούν το πρόγραμμα των προπονήσεων της ομάδας, η έδρα της και ο προπονητής της.