Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Παίδες: ΕΠΣ Βοιωτίας-ΕΠΣ Ευρυτανίας 14-0

Επίδειξη δύναμης έκανε η ΕΠΣ Βοιωτίας απέναντι στους παίδες της ΕΠΣ Ευρυτανίας. Οι Βοιωτοί επικράτησαν με το «εκκωφαντικό» 14-0. Το σκορ αυτό αποτελεί την πιο βαριά ήττα των μικτών μας την τελευταία 10ετία.
Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (4/12) στο ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Βοιωτίας στο Ορχομενό και στην περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα. Άρχισε στις 1 το μεσημέρι και ήταν στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων του 6ου Ομίλου στην κατηγορία παίδων. Έγινε κάτω από συννεφιά, τσουχτερό κρύο και με την παρουσία περίπου 30 θεατών.
Η Βοιωτία των Βαγγέλη Λέντα-Κώστα Ζαγαρίτη ήταν πραγματικά ασταμάτητη και κυριάρχησε πλήρως στο γήπεδο. Σκόραρε 14 φορές και πήρε μια άνετη νίκη κάνοντας επίδειξη δύναμης απέναντι στους Ευρυτάνες. Σκόραρε 9 φορές στο α΄ μέρος και άλλες 5 στην επανάληψη.  Ο φορ Βασίλης Ζαγαρίτης σκόραρε «πενταρέ» και ο έτερος επιθετικός Γιώργος Κόλλιας σημείωσε «καρέ».
Η Ευρυτανία αγωνίστηκε υπό τις οδηγίες του Γιώργου Χρυσαφόπουλου και του Δημήτρη Αθανασόπουλου, καθώς ο Δημήτρης Αντωνίου απουσίαζε. Αγωνίστηκε ξανά με απουσίες και μόλις 12 ποδοσφαιριστές. Η διαφορά δυναμικότητας και υποδομών ήταν εμφανής ξανά για ακόμη μια φορά. Οι παίδες συντρίφτηκαν για 5ο συνεχόμενο ματς και έχουν δεχτεί συνολικά 47 γκολ.
Την επόμενη (7η) αγωνιστική η Ευρυτανία θα πραγματοποιήσει το ρεπό της και η Βοιωτία θα αγωνιστεί στις (18/12) εκτός έδρας με την Φωκίδα. Η Ευρυτανία παρέμεινε στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό και η Βοιωτία έφτασε στην 1η θέση μαζί με την την Εύβοια έχοντας 12 βαθμούς.

Κρύο και λίγοι γονείς
Ο αγώνας έγινε κάτω από τσουχτερό κρύο και τον παρακολούθησαν περίπου 30 άτομα, οι οποίοι ήταν στην πλειοψηφία τους γονείς ποδοσφαιριστών της ΕΠΣ Βοιωτίας.


Αστρονομικό σκορ
Το 14-0 αποτελεί την πιο βαριά ήττα της ιστορίας της ΕΠΣ Ευρυτανίας την τελευταία 10ετια, αποτελεί σίγουρα ένα μελανό κομμάτι του ποδοσφαίρου του νομού μας. Η προηγούμενη πιο βαριά ήττα των μικτών ήταν πριν δυο χρόνια πάλι εκτός έδρας από την Βοιωτία με σκορ 10-0 την σεζόν 2010-2011. Αντίθετα το 14-0 αποτελεί αν όχι την μεγαλύτερη, μια από τις μεγαλύτερες νίκες των Βοιωτών.

«Κυνήγησαν» την διαφορά
Η Βοιωτία επεδίωξε να πετύχει πολλά τέρματα διότι εφόσον κερδίσει την Εύβοια με 1 γκολ διαφορά και ισοβαθμήσουν στην πρώτη θέση επόμενο κριτήριο είναι η διαφορά τερμάτων. Αυτή την στιγμή η Εύβοια έχει τέρματα +17 και η Βοιωτία +25.

Στις κερκίδες Φαμέλης & Λαγωνικάκης
Άλλο ένα παιχνίδι της ΕΠΣ Βοιωτίας παρακολούθησε ο εκλέκτορας της 6ης περιφέρειας Γιώργος Φαμέλης. Μαζί του ήταν ο παλιός «άσσος» του Παναθηναϊκού Ανδρέας Λαγωνικάκης. Ο Λαγωνικάκης είναι τωρινός σκάουτερ της ομάδας του Παναθηναϊκού.



12αδα
Η Ευρυτανία έχει ξανά πολλές απουσίες και ταξίδεψε στον Ορχομενό με μόλις 12 ποδοσφαιριστές. Αγωνίστηκαν ξανά οι Στάθης Μπουμπουρής και Σεραφείμ Μπομποτσιάρης (Γιόρτασε την ονομαστική του εορτή με μια βαριά ήττα), οι οποίοι είναι γεννημένοι το 2002 και κανονικά παίζουν στην κατηγορία των προπαίδων.

Απουσίαζε ο Αντωνίου
Ο προπονητής των παίδων της ΕΠΣ Ευρυτανίας Δημήτρης Αντωνίου εξ αιτίας υποχρεώσεων του στην εργασία του, δεν κατέστη δυνατόν να ταξιδέψει στον Ορχομενό.

Νέο δίδυμο

 












Στο ματς της πρεμιέρας στο Καρπενήσι η Βοιωτία είχε αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Ηλία Λιόντου. Η τεχνική ηγεσία των παίδων για άγνωστο λόγο πέρασε στον Βαγγέλη Λέντα (Φωτογραφία Αριστερά) και στον Κώστα Ζαγαρίτη (Φωτογραφία Δεξιά). Οι δυο τους ήταν και πέρυσι ενωσιακοί προπονητές, ο μεν Λέντας στους νέους με τον Βαγγέλη Πούλο και ο δε Ζαγαρίτης στους παίδες μαζί με τον Χρήστο Σκαλτσά και στους προπαίδες.

Κοούτσαρισμα από Αθανασόπουλο & Χρυσαφόπουλο














Η μικτή παίδων κατέβηκε να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Αθανασόπουλου (Φωτογραφία Αριστερά, Παρείχε ξανά αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του στις μικτές ομάδες μας) και του προπονητή των νέων Γιώργου Χρυσαφόπουλου (Φωτογραφία Δεξιά).


2 στελέχη της ΕΠΣΕ

 












Την αποστολή της ΕΠΣ Ευρυτανίας συνόδεψε ο γενικός γραμματέας της ΕΠΣ Ευρυτανίας Διονύσης Βονόρτας (Φωτογραφία Δεξιά). Το παρών έδωσε και ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΕ Γιώργος Παπαντζίμας (Φωτογραφία Αριστερά), ο οποίος διαμένει και διατηρεί επιχείρηση στην Λειβαδιά.




Λίμπερο ο «Χρύ»


Ο αρχηγός των παίδων της ΕΠΣ Ευρυτανίας Τόμις Χρυσαφόπουλος αγωνίστηκε σε ρόλο λίμπερο και όχι στα αμυντικά χαφ, όπως στα προηγούμενα 4 παιχνίδια. Στόπερ έπαιξαν οι: Πάρις Καραμπάς και Γρηγόρης Τάσιος. Ωστόσο η αμυντική διάταξη της ΕΠΣΕ δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

«Πενταρέ»


Ο φορ της Βοιωτίας Βασίλης Ζαγαρίτης (Γιος του προπονητή Κώστα) σημείωσε 5 τέρματα και πέτυχε «πενταρέ».

Επέστρεψε ο Νούλας


Μετά από απουσία στο προηγούμενο ματς με την Φθιώτιδα ο γκολκίπερ Απόστολος Νούλας υπερασπίστηκε ξανά την εστία της Ευρυτανίας. Ο υπηρεσιακός γκολκίπερ Πάρις Καραμπάς αγωνίστηκε ξανά στο κέντρο της άμυνας. Ο Νούλας έκανε αρκετές αποκρούσεις παρά τα 14 γκολ που δέχτηκε.

3 των Βοιωτών


3 στελέχη της ΕΠΣ Βοιωτίας παρακολούθησαν τους αγώνες των μικτών στον Ορχομενό. Πρόκειται για τον Αντιπρόεδρο της ΕΠΣΒ Χρήστο Χατζηκυριάκο, τον γενικό γραμματέα Κώστα Νίκα (Φωτογραφία) και το μέλος του Δ.Σ. Αργύρη Γαλανάκο. Παρών ήταν επίσης ο παλιός παράγοντας της ΕΠΣΒ Νίκος Βασιληάς.

Μ.Ο. 9.4
Οι παίδες μας έχουν δεχτεί στο φετινό πρωτάθλημα 9.4 γκολ ανά μέσο όρο σε κάθε παιχνίδι. Συνολικά έχουν δεχτεί σε 5 αναμετρήσεις 47 γκολ και ήδη έχουν καταγράψει την χειρότερη πορεία μικτής του νομού μας τα τελευταία χρόνια.

Α΄ μέρος

1 πρωταγωνιστής
Πρωταγωνίστησε στο 1ο ημίχρονο η Βοιωτία, η οποία στα 35 λεπτά που παίχτηκαν σκόραρε 9 φορές (!) Το ματς δεν χωράει κριτική.

Δοκάρι για την ΕΠΣΒ


Στο 6ο λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν διπλή ευκαιρία και έχασαν την ευκαιρία να πετύχουν το πρώτο τους τέρμα. Ο Στέργιος Βασιληάς εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά την κεφαλιά του Παναγιώτη Σιδέρη απέκρουσε ο γκολκίπερ της Ευρυτανίας και στην επαναφορά με  προβολή του Θανάση Κολοβέτα (Φωτογραφία) χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων.



Από στημένα του Βασιληά


Τα πρώτα δυο γκολ της Βοιωτίας προήλθαν από στημένα του μέσου Στέργιου Βασιληά (Φωτογραφία). Στο 7ο λεπτό ο Στέργιος Βασιληάς εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο Κώστας Ζαγαρίτης με κοντινή κεφαλιά έκανε το 1-0. 4 λεπτά αργότερα ο Στέργιος Βασιληάς χτύπησε φάουλ από δεξιά και ο Γιώργος Κόλλιας με κοντινή κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι διαμόρφωσε το 2-0.






3ο…στο 13ο…


Το 3ο τέρμα της Βοιωτίας επετεύχθη στο 13ο λεπτό, όταν ο Γιώργος Μπέλλος σέντραρε από δεξιά και ο Γιώργος Κόλλιας (Φωτογραφία) με σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή σκόραρε για δεύτερη φορά στο ματς (3-0).

2ο Δοκάρι
Στο 17ο λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν και 2ο δοκάρι στην αναμέτρηση. Ο Βασίλης Ζαγαρίτης πάσαρε στον Στέργιο Βασιληά, που σούταρε εκτός περιοχής στην αριστερή ρίζα της κάθετη δοκού της Ευρυτανίας.

4-0 με «Ζάγα»
Οι Βοιωτοί συνέχισαν επιθετικά και σκόραραν για 4η φορά στο ματς στο 22΄. Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης έκανε την σέντρα από δεξιά και ο Βασίλης Ζαγαρίτης από κοντά με προβολή πέτυχε το 2ο του τέρμα στο ματς και έγραψε το 4-0.


Συνέχισε να σκοράρει


Η Βοιωτία παρά το 4-0 συνέχισε να σκοράρει και μέσα σε 4 λεπτά (29΄-32΄) σκόραρε ακόμη 3 γκολ και έφτασε στο 7-0. Στο 29ο λεπτό ο Θανάσης Κολοβέτας σέντραρε από δεξιά και ο Γιώργος Κόλλιας με πλασέ στην αριστερή γωνία πέτυχε το 5-0. Στο 31ο λεπτό ο Βασίλης Ζαγαρίτης απέφυγε τον Αποστόλη Νούλα έδωσε έτοιμο γκολ στον Δημήτρη Εμμανουηλίδη (Φωτογραφία) που σε κενή εστία έκανε εύκολα το 6-0. Το 7-0 έγινε στο επόμενο λεπτό με έξοχη προσπάθεια και ιδανικό τελείωμα με πλασέ του Βασίλη Ζαγαρίτη.






9-0 με τους ίδιους σκόρερ
Το 4ο προσωπικό τους γκολ στο ματς πέτυχαν μέσα σε ένα δίλεπτο ο Βασίλης Ζαγαρίτης και ο Γιώργος Κόλλιας. Στο 34ο λεπτό ο Γιώργος Κόλλιας πάσαρε στον Βασίλη Ζαγαρίτη, που με σουτ από το ύψος του πέναλτι στην δεξιά γωνία της Ευρυτανίας έκανε το 8-0. Στο επόμενο λεπτό ο Παναγιώτης Παντίσκος σέντραρε από δεξιά και μετά από λάθος του Αποστόλη Νούλα και ο Γιώργος Κόλλιας σε κενή εστία διαμόρφωσε το 9-0. Οι δυο ποδοσφαιριστές πέτυχαν «καρέ» μέσα σε ένα ημίχρονο.



Οι καλύτερες φάσεις
5΄: Μετά από συνδυασμό του Μίχου με τον Κόλλια, ο Εμμανουηλίδης σούταρε μέσα από την περιοχή και δεξιά και ο Νούλας απέκρουσε σε κόρνερ.
6΄: Ο Βασιληάς εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, ο Σιδέρης έκανε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι που απέκρουσε ο Νούλας και στην συνέχεια η προβολή του Κολοβέτα από κοντά σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της ΕΠΣΕ.
7΄: Ο Βασιληάς εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και η κοντινή κεφαλιά του Ζαγαρίτη στο δεύτερο δοκάρι κατέληξε στην δεξιά γωνία της Ευρυτανίας (1-0).
11΄: Ο Βασιληάς εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο Κόλλιας στο δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά στην δεξιά γωνία της Ευρυτανίας πέτυχε το 2-0.
13΄: Ο Μπέλλος σέντραρε από δεξιά και ο Κόλλιας με σουτ στην κίνηση στην δεξιά γωνία του Νούλα πραγματοποίησε το 3-0.
17΄: Ο Ζαγαρίτης πάσαρε στον Βασιληά, που σούταρε χαμηλά από τα όρια της περιοχής με την μπάλα να βρίσκει στην ρίζα της αριστερής κάθετης δοκού και να φεύγει άουτ.
22΄: Ο Εμμανουηλίδης σέντραρε από δεξιά και ο Ζαγαρίτης με κοντινή προβολή στην αριστερή γωνία έγραψε το 4-0.
26΄: Σουτ του Τσιάμη μπλόκαρε ο γκολκίπερ Τουρκοχωρίτης.
29΄: Ο Κολοβέτας σέντραρε από δεξιά και ο Κόλλιας με πλασέ στην αριστερή γωνία του Νούλα διαμόρφωσε το 5-0.
31΄: Ο Μίχος έκανε την μπαλιά για τον Ζαγαρίτη, ο οποίος απέφυγε τον γκολκίπερ Νούλα γύρισε στον Εμμανουηλίδη που σε κενή εστία έκανε εύκολα το 6-0.
32΄: Ο Ζαγαρίτης έκανε όμορφη ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή και με πλασέ στην αριστερή γωνία ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 7-0.
34΄: Ο Κόλλιας πάσαρε στον Ζαγαρίτη, που με σουτ από το ύψος του πέναλτι στην δεξιά γωνία έκανε το 8-0.
35΄: Ο Παντίσκος σέντραρε από δεξιά και μετά από λάθος του Νούλα, ο Κόλλιας εύκολα σε κενή εστία έκανε το 9-0.

Β΄ μέρος

«Έβρεξε» γκολ
Οι Βοιωτοί δεν σταμάτησαν να σκοράρουν και κυριάρχησαν πλήρως και στο δεύτερο ημίχρονο. Έφτασαν με άλλα 5 γκολ στο τελικό 14-0(!)

Συνδυάστηκαν οι αλλαγές


Μόλις στο 2ο λεπτό της επανάληψης η Βοιωτία σκόραρε το 10-0 συνεχίζοντας να κάνει επίδειξη δύναμης στην ανίσχυρη Ευρυτανία. Ο Χρήστος Καλαμάρης σέντραρε από αριστερά και ο Θανάσης Καρούζος (Φωτογραφία) με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή έκανε το 10-0. Στην φάση αυτή συνδυάστηκαν οι δυο αλλαγές των γηπεδούχων.

Με την «σφραγίδα» του γκολτζή
Την «σφραγίδα» του γκολτζή Βασίλη Ζαγαρίτη έχει το 11-0, όπου με αυτό ο εξαιρετικός φορ πέτυχε «5αρέ» σκοράροντας για 5η φορά στο ματς. Ο Στέργιος Βασιληάς τον τροφοδότησε και ο Βασίλης Ζαγαρίτης με σουτ στην δεξιά γωνία πραγματοποίησε το 11-0.



Νέο δοκάρι με Σιδέρη


Το 3ο της δοκάρι στην αναμέτρηση είχε η Βοιωτία στο 54΄, όταν μετά την εκτέλεση φάουλ του Στέργιου Βασιληά από αριστερά η κεφαλιά του Παναγιώτη Σιδέρη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της Ευρυτανίας.

«Φρένο» στα 14


Η «βροχή» των γκολ της Βοιωτίας σταμάτησε στο 70ο λεπτό, όταν ολοκληρώθηκε και το ματς. Η ΕΠΣΒ σκόραρε ακόμη 4 γκολ για να φτάσει στο εκκωφαντικό 14-0(!) Στο 62ο λεπτό μετά από κόρνερ του Στέργιου Βασιληά από αριστερά, ο Χρήστος Καλαμάρης (Φωτογραφία) με προβολή έκανε το 12-0. Δυο λεπτά έπειτα μετά την σέντρα του Δημήτρη Εμμανουηλίδη από δεξιά, ο Θανάσης Καρούζος σκόραρε με κοντινό σουτ κάνοντας το 13-0, πετυχαίνοντας το 2ο τέρμα του στην αναμέτρηση. Στο 70ο λεπτό ο Τριαντάφυλλος Μίχος πάσαρε στον Δημήτρη Εμμανουηλίδη που με σουτ έκλεισε τον «χορό» των τερμάτων για την Βοιωτία (14-0).




Οι καλύτερες φάσεις
41΄: Πλασέ του Εμμανουηλίδη πέρασε άουτ από το αριστερό δοκάρι.
42΄: Ο Καλαμάρης σέντραρε από αριστερά και ο Καρούζος με κοντινό πλασέ στην αριστερή γωνία της Ευρυτανίας πέτυχε το 10-0.
46΄: Σουτ του Μάρκογλου από καλή θέση έφυγε άουτ.
47΄: Ο Βασιληάς έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Ζαγαρίτης με σουτ στην δεξιά γωνία της ΕΠΣΕ πραγματοποίησε το 11-0.
52΄: Δυνατό σουτ του Εμμανουηλίδη απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Νούλας.
54΄: Ο Βασιληάς εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και η κοντινή κεφαλιά του Σιδέρη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της ΕΠΣΕ.
56΄: Ο Καλαμάρης πάσαρε στον Καρούζο, που σούταρε λίγο άουτ.
58΄: Ο Βασιληάς εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και νέο δυνατό σουτ του Εμμανουηλίδη απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Νούλας.
62΄: Ο Βασιληάς εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και ο Καλαμάρης με κοντινή προβολή έκανε το 12-0.
64΄: Ο Εμμανουηλίδης σέντραρε από δεξιά και ο Καρούζος με κοντινό σουτ πέτυχε το 13-0.
70΄: Ο Μίχος πάσαρε στον Εμμανουηλίδη, που με σουτ στην δεξιά γωνία έβαλε το «κερασάκι» στην τούρτα της Βοιωτίας (14-0).

Κίτρινες Κάρτες
-

Διακριθέντες
Βοιωτία: Κόλλιας, Ζαγαρίτης, Εμμανουηλίδης, Βασιληάς, Σιδέρης, Καρούζος, Καλαμάρης
Ευρυτανία: -

Δηλώσεις Προπονητών

Βαγγέλης Λέντας (Βοιωτία): «Πραγματικά το παιχνίδι δεν χωράει κριτική. Νομίζω ότι η διαφορά είναι τεράστια και κάτι πρέπει να αλλάξει γιατί δεν υπάρχει ούτε καν ανταγωνίσιμος, είναι σαν να παίζουν 11 εναντίον κανενός. Και φυσικά δεν μπορούμε να πούμε στα παιδιά  να σταματήσουν να βάζουνε γκολ, είναι λίγο δύσκολο αυτό.»
Σε ερώτηση μας να μας σχολιάσει τον όμιλο δήλωσε: «Θεωρώ ότι η πρώτη θέση θα κριθεί με την Εύβοια. Την έχουμε στην έδρα μας, αν καταφέρουμε και την κερδίσουμε πιστεύουμε ότι θα είμαστε εμείς στην πρώτη θέση.»
Για την επιστροφή του στην μικτή ΕΠΣ Βοιωτίας δήλωσε: «Δεν ξεκίνησα από την αρχή φέτος λόγω κάποιων ασχολιών που είχα. Ήθελα να μείνω και λίγο έξω από την μικτή, καθώς είμαι 4 χρόνια και να δοθεί η ευκαιρία να δουλέψουν και νέοι άνθρωποι. Κάτι έγινε με τον κ. Ηλία (ενν. τον Λιόντο), δεν προλάβαινε ο άνθρωπος, μου ζητήσανε να βοηθήσω πάλι. Είμαι πάντα ανοιχτός για αυτή την ομάδα, την έχω αγαπήσει, όπως όλα τα παιδιά. Για αυτό τον λόγο γύρισα πάλι να βοηθήσω μαζί με τον κύριο Ζαγαρίτη.»

Κώστας Ζαγαρίτης (Βοιωτία): «Ασφαλώς και υπήρχε διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των ομάδων. Φέτος έχουμε να κάνουμε με έναν όμιλο ενισχυμένο, με την προσθήκη της Εύβοιας. Σίγουρα υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός, μεταξύ Φθιώτιδας, Βοιωτίας και Εύβοιας. Βλέπω την Φωκίδα να είναι κάπως ενισχυμένη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Σαφώς στο τμήμα των παίδων βλέπω πιο δυνατή την ομάδα της Εύβοιας, όμως παρόλα αυτά θα κάνουμε την προσπάθεια μας, θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα τα ματς. Θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε και να αναδείξουμε και άλλους ποδοσφαιριστές, ο οποίος είναι ο βασικός μας στόχος, ώστε να είναι παρόντες και τα επόμενα χρόνια στους νέους. Είμαστε ικανοποιημένοι προς το παρόν και προχωράμε.»

Γιώργος Χρυσαφόπουλος (Ευρυτανία): «Γνωρίζουμε πόσο αδύνατοι είμαστε και πως με το ζόρι συγκεντρώνουμε μόλις 11 με 12 άτομα για να κατέβουμε να παίξουμε . Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να συμμετέχουν αυτά τα παιδιά σε όλα τα παιχνίδια έτσι ώστε να αγωνίζονται. Τα παιχνίδια αυτά μέσω του πρωταθλήματος των ΕΠΣ είναι τα μοναδικά που συμμετέχουν.»





Δημήτρης Αθανασόπουλος (Ευρυτανία): «Τα παιδιά προσπαθήσανε, ξέρουμε τις δυσκολίες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε σε αυτά τα παιχνίδια, όπως είδατε πάλι ήμασταν λίγοι στην αποστολή, για κάποιους λόγους έλλειπε και ο προπονητής ο κ. Αντωνίου. Προσπαθήσανε τα παιδιά όσο γίνεται το δυνατό να παίξουνε καλύτερα, να μπουν στο κλίμα, λίγο το ταξίδι, λίγο η ανωτερότητα του αντιπάλου φέρανε ένα άσχημο αποτέλεσμα για μας. Δεν πειράζει, η προσπάθεια γίνεται. Αυτά τα παιδιά έχουμε με αυτά θα πορευτούμε και ελπίζουμε να έρθουνε καλύτερες  μέρες για το Ευρυτανικό ποδόσφαιρο. Θέλω να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Αντωνίου για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει και τον Γιώργο Χρυσαφόπουλο και να τους ευχηθώ κάθε επιτυχία και υγεία πάνω από όλα.» 

Συνθέσεις Ομάδων

Βοιωτία (Βαγγέλης Λέντας & Κώστας Ζαγαρίτης): Τουρκοχωρίτης Η., Μπέλλος, Λεοντίου(47΄ Μακρόγλου), Σιδέρης, Κολοβέτας, Μίχος, Εμμανουηλίδης, Βασιληάς, Κόλλιας(41΄ Καρούζος), Παντίσκος(41΄ Καλαμάρης), Ζαγαρίτης

Ευρυτανία (Δημήτρης Αθανασόπουλος & Γιώργος Χρυσαφόπουλος): Νούλας, Καραθάνος, Φύκας(42΄ Καραγιάννης), Τάσιος, Καραμπάς, Μπουμπουρής, Κυλλής, Μπομποτσιάρης, Τσιάμης, Χρυσαφόπουλος, Μπαλωμένος

Διαιτητής: Στέφανος Ξηρογιάννης (ΕΠΣ Βοιωτίας)
1ος Βοηθός: Βασίλης Παγουράς (ΕΠΣ Βοιωτίας)
2ος Βοηθός: Λουκάς Καρβούνης (ΕΠΣ Βοιωτίας)










































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος