Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Παγκορασίδες: Άρης Σπερχειάδας-Π.Α.Κ. 1-3

Με το δεξί ξεκίνησαν οι παγκορασίδες της Π.Α.Κ., που επικράτησαν με 1-3 σετ εκτός έδρας του Άρη Σπερχειάδας.
Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (3/11) στις 11 το πρωί στο κλειστό γήπεδο της Σπερχειάδας στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος (2ος Όμιλος) παγκορασίδων της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας.
Η Π.Α.Κ. του Χρήστου Μακρή στην πρώτη της επίσημη αναμέτρηση στο πρωτάθλημα ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι νεαρές αθλήτριες πανηγύρισαν την εκτός έδρας αναμέτρηση δείχνοντας θετικά δείγματα γραφής. Ξεκίνησαν δυνατά και προηγήθηκαν με 0-2 στα σέτ και εν συνεχεία παρότι έχασαν το 3ο σετ δύσκολα με 26-24 έφτασαν στην τελική επικράτησε με 1-3.
Η Σπερχειάδα του Βασίλη Γεωργιάδη ήταν μαχητική στο 3ο και στο 4ο σετ, όπου παρά το 0-2 προσπάθησε να κάνει την ανατροπή. Οι παγκορασίδες του Άρη πάλεψαν μέχρι το τέλος, ωστόσο γνώρισαν την εντός έδρας ήττα.
Η Π.Α.Κ. το Σάββατο στις (9/11) υποδέχεται στο Καρπενήσι τον Γ.Σ. Λαμίας για την 6η αγωνιστική και την επόμενη μέρα (10/11) αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Κύνο Λιβανατών για την 7η αγωνιστική.

Τα σετ
20-25, 16-25, 26-24, 20-25

Συνθέσεις Ομάδων

Άρης Σπερχειάδας (Βασίλης Γεωργιάδης): Παύλου, Στριφτού, Αποστόλου, Μπίκα, Ζακάϊ, Ρέντζη, Αντωνίου, Μουτσώκου, Πολυζωγοπούλου, Νέλλα, Γκουζούμα, Παρασκευιώτη, Κοτορλού

Π.Α.Κ. (Χρήστος Μακρής): Μακρή, Τσιώλη, Καρφή, Τσιουγκρή, Τσούμα, Καββαδία, Καγκαρά, Ρεντζέπη, Ντάσιου, Παπαϊωάννου, Παπαδοπούλου, Μπερμπερή