Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Φραγκίστα-Άγραφα 0-0 (4-2 στα πέναλτι)

Με πρωταγωνιστή τον γκολκίπερ της Γιώργο Λαθύρη η Φραγκίστα πανηγύρισε την πρόκριση στον τελικό κυπέλλου για 2η φορά στην ιστορία της κερδίζοντας στα πέναλτι τα Άγραφα με 4-2. Ο Κατσαντώνης είχε την υπεροχή, όμως για 120 λεπτά παρέμεινε το «λευκό» 0-0.
Ο ημιτελικός κυπέλλου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (10/11) στο γήπεδο της Φραγκίστας και άρχισε στις 2.30 το μεσημέρι. Τον παρακολούθησαν περίπου 70 θεατές και έγινε με καλές καιρικές συνθήκες.
Η Φραγκίστα του Γιώργου Περούλα έπαιξε «ψυχωμένα» και στα 120 λεπτά του αγώνα και κοίταξε στα μάτια τον ισχυρότερο αντίπαλο. Κατάφερε να βγάλει όλο το ματς «αλώβητη» και να οδηγήσει το ματς στα πέναλτι. Παράλληλα είχε το μυαλό στην άμυνα και προσπαθούσε μέσα από αντεπιθέσεις να φτάσει στο γκολ. Στα πέναλτι «μίλησε» ο γκολκίπερ Γιώργος Λαθύρης, που με δυο αποκρούσεις οδήγησε την ομάδα του στον τελικό κυπέλλου. Δοκάρι στην παράταση με σουτ είχε ο αριστερός μπακ Πάνος Γερονίκος.
Τα Άγραφα του Νίκου Τριανταφυλλόπουλου παρότι ήταν καλύτερα στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης δεν μπόρεσαν να πάρουν την πρόκριση στον τελικό. Δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και μοιραία το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι. Οι Αγραφιώτες είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Δυο δοκάρια είχε η ομάδα με τους Κώστα Καλύβα (Α΄ ημίχρονο) και Βασίλη Ντότσικα (Με φάουλ στο β΄ μέρος της παράτασης). Μοιραίοι στα πέναλτι ήταν οι Βασίλης Βαγενάς και Μιχάλης Ράπτης.
Η Φραγκίστα θα αντιμετωπίσει στον τελικό κυπέλλου τον Αίολο, όπως και στην προηγούμενη συμμετοχή της το 2006.

Γύρω στους 70
Παρότι ήταν ένας ημιτελικός κυπέλλου, που θα έβγαζε έναν μόνο νικητή, η προσέλευση των φιλάθλων δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλη. Τον αγώνα παρακολούθησαν περίπου 70 θεατές. Έγινε κάτω από συννεφιά, με υψηλή θερμοκρασία για την εποχή.



0-0…και 4-2 και σήμερα
Και όμως και ο δεύτερος ημιτελικός κυπέλλου είχε το ίδιο αποτέλεσμα. Φραγκίστα και Άγραφα ήρθαν στα 120 λεπτά του αγώνα ισόπαλοι χωρίς τέρματα και οι γηπεδούχοι κέρδισαν με 4-2 στην διαδικασία των πέναλτι. Το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα είχε και ο χτεσινός ημιτελικός μεταξύ ΑΠΟΚ και Αίολου.

Μεθυσμένη πολιτεία
Μια από τις πιο ιστορικές στιγμές της Δυτικής Φραγκίστας ήταν η πρόκριση στον τελικό κυπέλλου. Ο ΑΠΟΔΦ θα διεκδικήσει για 2η φορά στην ιστορία του το κύπελλο Ευρυτανίας. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, όπως και το χωριό πλέουν αυτές τις μέρες σε πελάγη ευτυχίας.

Ίδιο ζευγάρι με το 2006
Στον τελικό προκρίθηκαν τα θεωρητικά αουτσάιντερ των ημιτελικών. Η Φραγκίστα είχε αγωνιστεί στον τελικό κυπέλλου Ευρυτανίας για πρώτη φορά το 2006 απέναντι στον Αίολο. Είχε ηττηθεί με σκορ 2-1 στο αθλητικό κέντρο, παρουσία του τότε Προέδρου της ΕΠΟ Βασίλη Γκαγκάτση.

Παραίτηση Τριανταφυλλόπουλου


Την παραίτηση του υπέβαλλε εμμέσως με δηλώσεις του στο site μας ο προπονητής των Αγράφων Νίκος Τριανταφυλλόπουλος. Μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένονται εξελίξεις.

«Κατασκοπία» Χρυσικού


Στην Φραγκίστα βρέθηκε το αναπληρωματικό μέλος του Αίολου Δημήτρης Χρυσικός (Πατέρας του Προέδρου Ταξιάρχη) για να «κατασκοπεύσει» τον αντίπαλο της ομάδας στον τελικό.

Αρκετοί εκτός αποστολής
Ο Νίκος Τριανταφυλλόπουλος είχε όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του. Χαρακτηριστικό είναι ότι έμειναν εκτός 18αδας οι: Σάκης Θεοχάρης, Θοδωρής Κατσαρός, Κώστας Παρθένης, Πάνος Ράπτης και Δημήτρης Κατσιφός. Οι 5 ποδοσφαιριστές παρακολούθησαν το ματς από την κερκίδα.



Επανεμφανίστηκε ο Κ.Αρκουμάνης


Μετά από αρκετό καιρό απουσίας επανεμφανίστηκε ο δυναμικός στόπερ Κώστας Αρκουμάνης, ο οποίος πήρε θέση βασικού στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Βασίλη Βαγενά.

Συγχαρητήρια από Κολοκύθα


Ο Πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Δυτικής Φραγκίστας, Θύμιος Κολοκύθας συγχαίρει την ομάδα της Φραγκίστας για την επιτυχία της και την πρόκριση της στον τελικό. Ο κ. Κολοκύθας παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση.

Χρήστος Γαλανός: «H επιτυχία ανήκει αποκλειστικά στους ποδοσφαιριστές»


Ο Πρόεδρος της Φραγκίστας Χρήστος Γαλανός προέβη στις ακόλουθες δηλώσεις: «Σαν Πρόεδρος της ομάδας θέλω να ευχαριστήσω όσους παραβρεθήκαν στο γήπεδο και τους παίχτες που δώσανε το 100% των δυνατοτήτων τους. Η ομάδα άξιζε να πάει στον τελικό. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας και ιδιαίτερα στον τερματοφύλακα Γιώργο Λαθύρη για τις μεγάλες επεμβάσεις που έκανε στα πέναλτι. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αξιοπρεπή εμφάνιση στον τελικό και να αποδείξουμε ότι φτάσαμε δίκαια εκεί. Η ομάδα στηρίζεται οικονομικά αποκλειστικά από τους ποδοσφαιριστές, την διοίκηση και ειδικότερα από μένα. Δεν υπάρχει στήριξη από κάποιο χορηγό, τοπικό φορέα ή Δήμο. Αυτό που πέτυχαν ανήκει αποκλειστικά στα παιδιά και τους αξίζουν συγχαρητήρια.»

Οι παράγοντες
Στον πάγκο της Φραγκίστας βρέθηκε ο Πρόεδρος της ομάδας Χρήστος Γαλανός. Ενώ από πλευράς Αγράφων το παρών έδωσαν τα στελέχη της διοίκησης: Δημήτρης Γατής, Δημήτρης Δροσίνης και Νίκος Δροσίνης.


Ξεκίνησε 2.30


Ο ημιτελικός ξεκίνησε ακριβώς την προκαθορισμένη ώρα έναρξης. Φέτος αρκετές αναμετρήσεις έχουν ξεκινήσει με σημαντική καθυστέρηση. Παράλληλα ο ρέφερι Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος (Φωτογραφία) δεν αντιμετώπισε προβλήματα και έκανε πολύ καλή διαιτησία.

Πρωταγωνιστής ο τερματοφύλακας


Κορυφαίος της συνάντησης ήταν ο γκολκίπερ της Φραγκίστας Γιώργος Λαθύρης (Φωτογραφία), ο οποίος απέκρουσε δυο πέναλτι και κατά την διάρκεια του αγώνα έκανε σημαντικές επεμβάσεις. «Ξεπλήρωσε» με τον καλύτερο τρόπο το τραγικό λάθος που είχε κάνει την περασμένη Κυριακή στο ματς πρωταθλήματος Φραγκίστα-Μυρίκη.


Α΄ μέρος

Ομιλία Χρυσαφόπουλου
Στην σέντρα μάζεψε τους 22 ποδοσφαιριστές ο ρέφερι Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος και μίλησε στους ποδοσφαιριστές.


Διαπληκτισμοί στο ξεκίνημα
Μόλις στο 5ο λεπτό η αναμέτρηση διακόπηκε όταν Γιώργος Περούλας (Φραγκίστα) και Βαγγέλης Αθανασόπουλος (Άγραφα) λογομάχησαν. Με την παρέμβαση του διαιτητή Νεκτάριου Χρυσαφόπουλου το περιστατικό έλαβε τέλος.


Κατοχή Αγράφων

 












Οι φιλοξενούμενοι μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά πήραν την κατοχή της μπάλας και είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Από το 20ο έως το 30ο λεπτό έχασαν 3 σημαντικές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ. Την πρώτη ευκαιρία του ματς απώλεσε ο Λεωνίδας Κόγιας (Φωτογραφία Αριστερά) με κεφαλιά στο 9ο λεπτό, όπου απέκρουσε προ της γραμμής ο Γιάννης Ντάλλας (Φωτογραφία Δεξιά).


Αμυντικές βλέψεις
Με γεμάτο κέντρο και την 3πλέτα των Μάκη Ζήκα-Κώστα Κατσαδούρου-Γιάννη Ντάλλα, η Φραγκίστα προσπάθησε να περιορίσει τους φιλοξενούμενους. Είχε αμυντικό πλάνο και περίμενε τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο. Επιθετικά προσπάθησε να φανεί από στημένα, αλλά και από αντεπιθέσεις.

Νικήθηκε ο Αθανασόπουλος


Οι φιλοξενούμενοι έχασαν σπουδαία διπλή ευκαιρία στο 24ο λεπτό, όταν ο Βασίλης Ντότσικας με μπαλιά βρήκε τον Βαγγέλη Αθανασόπουλο, αυτός έκανε την κοντινή κεφαλιά και ο Γιώργος Λαθύρης με όμορφη εκτίναξη απέκρουσε με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε από αριστερά ο Βασίλης Ντότσικας και με το σουτ του Κώστα Καλύβα βρήκε σε αμυντικό και πέρασε σε νέο κόρνερ.



Δοκάρι με Καλύβα


Στο 28ο λεπτό τα Άγραφα απείλησαν εκ νέου. Ο Κώστας Καλύβας έκλεψε και έκανε ατομική προσπάθεια σούταρε εκτός περιοχής ,ο Γιώργος Λαθύρης απέκρουσε όμορφα και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε κόρνερ.


Δήλωσε «παρών»


Η Φραγκίστα παρότι είχε αμυντική τακτική διάταξη δήλωσε επιθετικά «παρών» σε 3 περιπτώσεις στο πρώτο μέρος. Απείλησε με δυο εκτελέσεις φάουλ (22ο λεπτό φάουλ του Μάκη Ζήκα έδιωξε σε κόρνερ ο Δημήτρης Κατελούζος, 35ο λεπτό νέο φάουλ του Ταξιάρχη Γούλα πέρασε άουτ) και το σουτ του Ταξιάρχη Γούλα (Φωτογραφία) στο  45΄ απέκρουσε δύσκολα με τα πόδια ο Δημήτρης Κατελούζος.




Οι καλύτερες φάσεις
9΄: Ο Κατσαρής εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και την κεφαλιά του Κόγια στο πρώτο δοκάρι απέκρουσε προ της γραμμής ο Ντάλλας Ι.
22΄: Μακρινή εκτέλεση φάουλ του Ζήκα απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Κατελούζος.
24΄: Ο Ντότσικας έκανε την μπαλιά για τον Αθανασόπουλο, που εξ επαφής έκανε την κεφαλιά με τον Λαθύρη να διώχνει εντυπωσιακά με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτελεί από αριστερά ο Ντότσικας το σουτ του Καλύβα λίγο έξω από την μικρή περιοχή βρήκε σε αμυνόμενο και πέρασε σε νέο κόρνερ δίπλα από το αριστερό δοκάρι του ΑΠΟΔΦ.
28΄: Ο Καλύβας έκανε έξοχη ατομική προσπάθεια σούταρε εκτός περιοχής, ο Λαθύρης απέκρουσε ξανά η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε κόρνερ.
35΄: Εκτέλεση φάουλ του Γούλα Τ. από αριστερά πέρασε λίγο πάνω από το τέρμα του Κατελούζου.
45΄: Μετά από λάθος του Αρκουμάνη Κ., ο Γούλας Τ. έκλεψε από αριστερά μπήκε στην περιοχή και σούταρε και ο γκολκίπερ των Αγράφων απέκρουσε με τα πόδια.

Β΄ μέρος

Ίδια εικόνα
Παρόμοια εικόνα είχε και το δεύτερο μέρος, με τους φιλοξενούμενους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και τους «βυσσινί» να αγωνίζονται με αντεπιθέσεις.

Συγκρούστηκαν


Στο 3ο λεπτό της επανάληψης ο Βαγγέλης Αθανασόπουλος των Αγράφων και ο Βασίλης Μπισμπίκης (Φωτογραφία) της Φραγκίστας συγκρούστηκαν κεφάλι με κεφάλι. Ο 17χρονος παίκτης των Αγράφων «μάτωσε» και αποχώρησε τραυματίας.





Απείλησε με Κατσαρή


Ο Χρήστος Κατσαρής δημιούργησε τις 2 και μοναδικές ευκαιρίες των Αγράφων στο 2ο 45λεπτο. Στο 57ο λεπτό το χαμηλό σουτ του από πλάγια δεξιά απέκρουσε σε κόρνερ ο Γιώργος Λαθύρης και 5 λεπτά αργότερα απ ευθείας εκτέλεση φάουλ του ίδιου από καλή θέση έφυγε πάνω από το τέρμα της Φραγκίστας.



2λεπτο ευκαιριών

 












Οι γηπεδούχοι έχασαν 3 σημαντικές στιγμές μέσα σε τρία λεπτά. Στο 70ο λεπτό το μακρινό φάουλ του Μάκη Ζήκα (Φωτογραφία Αριστερά) έβγαλε δύσκολα σε κόρνερ ο Δημήτρης Κατελούζος και την κεφαλιά του Κώστα Κατσαδούρου (Φωτογραφία Δεξιά) από το κόρνερ του Γιάννη Μπισμπίκη απέκρουσε ο γκολκίπερ των Αγράφων. Δυο λεπτά αργότερα το σουτ του Ταξιάρχη Γούλα από καλή θέση έφυγε ψηλά άουτ.


«Άκαρπη» υπεροχή
Παρότι τα Άγραφα είχαν την εδαφική υπεροχή στο τελευταίο 20λεπτο, δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν καμία αξιόλογη προσπάθεια. Ως εκ τούτου η αναμέτρηση οδηγήθηκε στην 30λεπτη παράταση.

Με κερκίδα
Στο δεύτερο μέρος και κατά την διάρκεια της παράτασης η Φραγκίστα είχε στο πλευρό της ένθερμο κοινό, το οποίο εμψύχωνε τους ποδοσφαιριστές. Φώναζε και ανά διαστήματα δυνατά το όνομα της ομάδας.

Οι καλύτερες φάσεις
57΄: Χαμηλό σουτ του Κατσαρή εκτός περιοχής και δεξιά απέκρουσε όμορφα στην δεξιά του γωνία σε κόρνερ ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.
62΄: Χτύπημα φάουλ του Κατσαρή από καλή θέση πέρασε πάνω από το τέρμα του ΑΠΟΔΦ.
70΄: Μακρινή εκτέλεση φάουλ του Ζήκα λίγο πιο μπροστά από το κέντρο και αριστερά απέκρουσε σε κόρνερ από το δεξί του «Γ» ο Κατελούζος. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Μπισμπίκης Ι. από αριστερά και την κεφαλιά του Κατσαδούρου στο πρώτο δοκάρι απέκρουσε στην δεξιά του γωνία ο γκολκίπερ του Κατσαντώνη.
72΄: Ο Ζήκας έδωσε στον Γούλα Τ., που σούταρε από καλή θέση πάνω από την εστία των Αγράφων.

Παράταση

Φάουλ στην γραμμή

 












Στο 2ο λεπτό της παράτασης ο Δημήτρης Μακρής (Φωτογραφία Δεξιά) έκανε ένα δυνατό μαρκάρισμα πάνω στον Κώστα Γιαννιώτη (Φωτογραφία Αριστερά) και ο διαιτητής Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος καταλόγισε φάουλ πάνω στην γραμμή της μεγάλης περιοχής. Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι θεωρώντας ότι η παράβαση έγινε μέσα στην περιοχή.

 
«Ζωήρεψε» η Φραγκίστα
Το πρώτο 15λεπτο της παράτασης άνηκε πλήρως στους γηπεδούχους που πίεσαν τον αντίπαλο και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες. Άγγιξαν το γκολ σε 4 περιπτώσεις.

Δοκάρι ο Π.Γερονίκος


Με την συμπλήρωση του 105ου λεπτού, ο Πάνος Γερονίκος βρέθηκε μέσα στην περιοχή σούταρε και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ.


Εναλλαγή
Στο δεύτερο μέρος της παράτασης τα Άγραφα έκλεισαν την Φραγκίστα στα καρέ της και «κυνήγησαν», μέχρι το τελευταίο λεπτό, το πολυπόθητο γκολ.

Νέο δοκάρι


Οι Αγραφιώτες είχαν δοκάρι στο 109ο λεπτό με μακρινή εκτέλεση φάουλ του Βασίλη Ντότσικα (Φωτογραφία), η οποία χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.


Φινάλε με διαβουλεύσεις
Στο 122ο λεπτό της παράτασης το ματς διακόπηκε και επικράτησε ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων Κώστας Αρκουμάνης (Άγραφα) και Ταξιάρχης Γούλας (Φραγκίστα) διαπληκτίστηκαν. Ο διαιτητής Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος συμβουλεύτηκε τον βοηθό του Στέλιο Σώμαλη, που ήταν μπροστά στην φάση, ωστόσο δεν υπήρξε κάποια παράβαση και δεν τιμώρησε κανέναν ποδοσφαιριστή.



Πρώτη Χ.Σάλτη


Ντεμπούτο για φέτος πραγματοποίησε ο 22χρονος Χρήστος Σάλτης, ο οποίος πέρασε στο ματς στο 109ο λεπτό και αγωνίστηκε μέσα και όχι στην φυσική του θέση. Μάλιστα ήταν ψύχραιμος και σκόραρε στην διαδικασία των πέναλτι.

Οι καλύτερες φάσεις
91΄: Ο Μπισμπίκης Ι. πάσαρε στον Γούλα Τ., ο οποίος έκανε το διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή και αριστερά που μπλόκαρε ο Κατελούζος.
96΄: Ο Μπισμπίκης Ι. έκανε το κόρνερ από αριστερά και το δυνατό σουτ του Γερονίκου Π. εκτός περιοχής απέκρουσε όμορφα στην αριστερή του γωνία ο πορτιέρο του Κατσαντώνη.
97΄: Γυριστό σουτ του Κατσαδούρου μέσα από την περιοχή και δεξιά πέρασε πάνω από τα δοκάρια των φιλοξενούμενων.
105΄: Ο Μπισμπίκης Β. εκτέλεσε φάουλ από το κέντρο ο Βαγενάς απέκρουσε με το κεφάλι και σουτ του Γερονίκου Π. εκτός περιοχής χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ.
109΄: Μακρινό φάουλ του Ντότσικα πήρε πορεία προς το τέρμα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι .
114΄: Νέα εκτέλεση φάουλ του Ντότσικα πέρασε πάνω από το τέρμα της Φραγκίστας.

Η «μπίλια» στο «βυσσινί»

 
Στην «Ρώσικη ρουλέτα» της διαδικασίας των πέναλτι οι Φραγκιστιανοί χαμογέλασαν και πανηγύρισαν την πρόκριση τους στον τελικό επικρατώντας με 4-2. Ο τερματοφύλακας τους Γιώργος Λαθύρης απέκρουσε τις εκτελέσεις των Βασίλη Βαγενά (Φωτογραφία Αριστερά) και Μιχάλη Ράπτη (Φωτογραφία Δεξιά). Ευστόχησαν στα πέναλτι οι: Μάκης Ζήκας, Γιάννης Μπισμπίκης (Φωτογρφία Κέντρο), Χρήστος Σάλτης, Ταξιάρχης Γούλας (Φραγκίστα), Κώστας Μπούκας και Βασίλης Ντότσικας (Άγραφα).

Η σειρά των πέναλτι
Άγραφα
Βαγενάς
Απόκρουση Λαθύρη
Φραγκίστα
Ζήκας
1-0
Άγραφα
Μπούκας
1-1
Φραγκίστα
Μπισμπίκης Ι.
2-1
Άγραφα
Ντότσικας
2-2
Φραγκίστα
Σάλτης Χ.
3-2
Άγραφα
Ράπτης
Απόκρουση Λαθύρη
Φραγκίστα
Γούλας Τ.
4-2









Βιάστηκαν να πανηγυρίσουν
Η διαδικασία των πέναλτι διακόπηκε στο 4ο πέναλτι, όταν ο Γιώργος Λαθύρης απέκρουσε την εκτέλεση του Μιχάλη Ράπτη. Οι παίκτες της Φραγκίστας έγιναν ένα «κουβάρι» και κατευθύνθηκαν στον γκολκίπερ τους Γιώργο Λθαύρη, ωστόσο το παιχνίδι δεν είχε τελειώσει αφού έπρεπε να ευστοχήσουν στο πέναλτι για να πάρουν την πρόκριση. Άπαντες σάστισαν και μετά από λίγο ακολούθησε η εκτέλεση του Ταξιάρχη Γούλα για το τελικό 4-2.



«Ξέφρενοι» πανηγυρισμοί
Σε «ξέφρενους» πανηγυρισμούς ξέσπασαν οι παίκτες, οι παράγοντες και οι φίλαθλοι της Φραγκίστας μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των πέναλτι. Πανηγύρισαν έντονα την μεγάλη τους επιτυχία.



Κίτρινες Κάρτες
Μπισμπίκης Ι., Μπισμπίκης Β., Κόγιας

Διακριθέντες
Φραγκίστα: Λαθύρης, Νταλαφούρας, Γερονίκος Π., Ζήκας
Άγραφα: Μπούκας, Κόγιας

Δηλώσεις Προπονητών

Γιώργος Περούλας (Φραγκίστα): «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την έκβαση του παιχνιδιού.  Είχαμε κάνει πολύ καλή προετοιμασία για αυτό το παιχνίδι, ξέραμε την ομάδα των Αγράφων μιας και είχαμε παίξει εκτός έδρας στο Καρπενήσι. Δώσαμε όλοι τον καλύτερο μας εαυτό σήμερα και είδαμε το σημερινό ματς σαν τον τελικό της διοργάνωσης. Η νίκη, μας ανεβάζει ψυχολογικά για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Το έχω πει αρκετές φορές ότι είμαστε σοβαρή ομάδα και το αποδεικνύουμε αυτό στο γήπεδο, με οποία ομάδα και να παίζουμε. Είναι σπουδαίο για μας να βρισκόμαστε για 2η φορά στον τελικό του κυπέλλου. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Την νίκη μας την αφιερώνουμε στον τερματοφύλακα μας τον Γιώργο Λαθύρη, που κάλυψε στο έπακρο το λάθος που έκανε στο προηγούμενο παιχνίδι με την Μυρικη. Συνεχίζουμε στο πρωταθλήματα, κοιτάζουμε για να κερδίσουμε βαθμούς όπου μπορούμε.»

Νίκος Τριανταφυλλόπουλος (Άγραφα): «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Φραγκίστας για την πρόκριση της στον τελικό του κυπέλλου. Από εκεί και πέρα θεωρώ αποτυχημένη την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας μου και αναλαμβάνω την ευθύνη που μου αναλογεί. Ευχαριστώ την διοίκηση των Αγράφων για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου και τους εύχομαι καλή συνέχεια.»




Συνθέσεις Ομάδων

Φραγκίστα (Γιώργος Περούλας): Λαθύρης Γ., Μακρής Δ., Γερονίκος Π., Νταλαφούρας, Περούλας Γ., Ντάλλας Ι.(81΄ Καζάκος Γ.), Μπισμπίκης Ι., Κατσαδούρος Κ.(109΄ Σάλτης Χ.), Μπισμπίκης Β.(Κ-Γ), Ζήκας, Γούλας Τ.

Άγραφα (Νίκος Τριανταφυλλόπουλος): Κατελούζος, Ράπτης, Μπισμπίκης Δ., Αρκουμάνης Κ., Βαγενάς, Κόγιας, Μπούκας, Ντότσικας, Αθανασόπουλος(49΄ λ.τρ. Κορέντζελος), Κατσαρής(91΄ Μάρκης), Καλύβας Κ.(75΄ Γιαννιώτης)

Διαιτητής: Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Στέλιος Σώμαλης (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Μίλτος Ελ Ταχάν (ΕΠΣ Ευρυτανίας)













































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος