Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Η «παρουσία» του Βίκτωρα Μητρόπουλου στην ΕΠΣΕ


Ένα γνωστό διοικητικό στέλεχος του Ελληνικού ποδοσφαίρου έχει άμεσα σχέση με την ΕΠΣ Ευρυτανίας. Συγκεκριμένα στις εκλογές του Μαρτίου το 2002 τα σωματεία της Ευρυτανίας τον εξέλεξαν, ο οποίος πήρε την θέση του απλού μέλους στο συμβούλιο της ενώσεως.
Είχε συγκεντρώσει 18 ψήφους από τα 19 συνολικά σωματεία, που ψήφισαν. Μόνο ο Αίολος δεν τον ψήφισε, ενώ το Στένωμα δεν είχε ψηφίσει καθόλου. 18 ψήφους είχαν συγκεντρώσει επίσης ο πρόεδρος Χρήστος Δημητρόπουλος και ο αντιπρόεδρος Βαγγέλης Καρφής. Ενώ επί προεδρίας Δημήτρη Χρυσικού τον Αύγουστο του 2009 στην γενική συνέλευση της ΕΠΣΕ εκλέχτηκε ξανά στο Δ.Σ. ως συμπληρωματικό μέλος.! Ήταν ο μοναδικός υποψήφιος και ψηφίστηκε από όλα τα σωματεία.
Ο κ. Μητρόπουλος δεν έθεσε ξανά υποψηφιότητα στις εκλογές του 2006 ούτε και του 2010. Δεν βρέθηκε ποτέ ωστόσο στην Ευρυτανία και πολλοί τον χαρακτήρισαν ως «αόρατο» μέλος, που ήθελε να εξυπηρετήσει δικούς του σκοπούς.

Ποιος είναι


Ο Βίκτωρας Μητρόπουλος γεννήθηκε το 1946 στο Αιγάλεω. Είναι πτυχιούχος του Πολυτεχνείου. Αγωνίστηκε στο Αιγάλεω, στον Παναθηναϊκό (Μέλος της «χρυσής» ομάδας του 1971) και στον Ορφέα Αιγάλεω. Ασχολήθηκε για αρκετά χρόνια με τα διοικητικά του Ελληνικού ποδοσφαίρου και κυρίως με το αγαπημένο του Αιγάλεω. Ήταν υποψήφιος στις εκλογές της ΕΠΟ το 2009, αλλά ηττήθηκε από τον Σοφοκλή Πιλάβιο. Ηττήθηκε επίσης λίγο αργότερα στις εκλογές της ΕΠΣ Αθηνών. Υπήρξε πρόεδρος της ΕΠΑΕ (Ανέλαβε τον προεδρικό θώκο το 1999).
Τον Σεπτέμβριο του 2011 ο γνωστός επιχειρηματίας κατηγορήθηκε για τη συμμετοχή στη λειτουργία παράνομου καζίνο και σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.


Επιμέλεια: Δημήτρης Κολλημένος