Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΟΚ Βελούχι-Μυρίκη 3-1

Με χατ-τρικ του εντυπωσιακού Άλεξ Μπακαλίδη ο ΑΠΟΚ αν και δεν βρέθηκε σε καλή μέρα ξεπεράσε και το εμπόδιο της Μυρίκης, επικρατώντας με 3-1.
Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (19/10) στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου και άρχισε λίγο μετά τις 4.30. Ήταν στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της Α΄ κατηγορίας και έγινε παρουσία περίπου 250 φιλάθλων και κάτω από ηλιοφάνεια και καλές καιρικές συνθήκες.
Ο ΑΠΟΚ του Γιάννη Φλωράκη είχε ξανά σε πολύ καλή μέρα τον 32χρονο Άλεξ Μπακαλίδη (Πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 10 γκολ), ο οποίος σημείωσε όλα τα τέρματα της ομάδας του επικράτησε της Μυρίκης με 3-1 και έκανε το 5/5. Το Βελούχι είχε την εδαφική υπεροχή και την πρωτοβουλία στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς, όμως δύσκολα δημιουργούσε φάσεις μπροστά από την εστία του Στέλιου Μεριγκούνη, καθώς η Μυρίκη είχε πολύ καλή αμυντική λειτουργία.  Κατάφερε και προηγήθηκε με απευθείας φάουλ του Μπακαλίδη, όμως το ημίχρονο έκλεισε ισόπαλο. Στην επανάληψη δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό, ωστόσο και στην άσχημη ημέρα του μπόρεσε και βρήκε ξανά τον τρόπο να επικρατήσει. Στο 90΄αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο αριστερός μπακ Βασίλης Συγκελόπουλος.
Η Μυρίκη του Λάκη Αναστασόπουλου «κλείδωσε» την άμυνα της και έκλεισε αρκετούς χώρους και ήταν προσηλωμένη στα αμυντικά της καθήκοντα. Απείλησε μέσα από αντεπιθέσεις και είχε ένα πολύ καλό 15λεπτο στο πρώτο μέρος, όπου ισοφάρισε με τον Άρη Σιταρά, αφού είχε βρεθεί πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο μέρος αμύνονταν συνεχώς και χωρίς να δεχτεί ιδιαίτερη πίεση υπέπεσε σε πέναλτι 12λεπτά πριν το φινάλε, δεχόμενη και δεύτερο γκολ Το 3ο τέρμα ήρθε στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, όπου σημειώθηκε σε κενή εστία (Ο Μεριγκούνης είχε προωθηθεί σε στημένο στην αντίπαλη περιοχή)
Την επόμενη (6η) αγωνιστική το Βελούχι  υποδέχεται την Κυριακή(27/10) στο Δημοτικό στάδιο το Ραπτόπουλο και η Μυρίκη την Ποταμιά στο ίδιο γήπεδο την προηγούμενη μέρα. Ο ΑΠΟΚ συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα στην Α΄ Κατηγορία και έφτασε τους 15 βαθμούς. Η Μυρίκη βρίσκεται στην 2η θέση μαζί με τον Αίολο (Έχει ματς λιγότερο) έχοντας 9 πόντους.

Σημαντική παρουσία
Σε ακόμη μια αναμέτρηση οι καλές καιρικές συνθήκες βοήθησαν, ώστε να έρθει αρκετός κόσμος στο γήπεδο. Η αναμέτρηση του Σαββάτου στο Δημοτικό στάδιο έγινε παρουσία περίπου 250 φιλάθλων.




3-1 και πάλι
Ο ΑΠΟΚ και την προηγούμενη αγωνιστική στο ντέρμπι με τον Αίολο επικράτησε με 3-1. Το ίδιο σκορ έφερε και κόντρα στην Μυρίκη. Αντίθετα οι «κόκκινοι» ηττήθηκαν με 3-1 και με το σκορ αυτό είχαν επικρατήσει του Ραπτοπούλου την περασμένη Κυριακή.

Δέχεται πέναλτι για 3ο σερί ματς


Για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι ο γκολκίπερ της Μυρίκης Στέλιος Μεριγκούνης (Φωτογραφία) δέχεται γκολ από την άσπρη βούλα. Αυτή την φορά νικήθηκε από τα 11 βήματα από τον Άλεξ Μπακαλίδη. Την 3η αγωνιστική είχε δεχτεί γκολ-πέναλτι από τον Δημήτρη Κουρλό του Αίολου και την 4η αγωνιστική από τον Σπύρο Στασινό του Ραπτπούλου.

Διψήφιος ο «Μπάκα»


Βρισκόμαστε μόλις στην 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος και ο μεσοεπιθετικός του ΑΠΟΚ Άλεξ Μπακαλίδης έχει σκοράρει 10 φορές και βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του πίνακα των σκόρερ της κατηγορίας. Στο ντέρμπι με την Μυρίκη σκόραρε χατ-τρικ, όπως είχε κάνει και την 2η αναμέτρηση στην έδρα της Κρέντης. Μάλιστα έχει σκοράρει 10 από τα 16 τέρματα της ομάδας του και σκοράρει κατά μέσο όρο 2 γκολ ανά αγώνα. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα είναι ο πρώτος σκόρερ της Α΄ ΕΠΣΕ!.

Ντεμπούτο Πολυτσέρη


Ο 21χρονος Ζάχος Πολυτσέρης του ΑΠΟΚ έκανε φετινό ντεμπούτο στην Α΄ Ευρυτανίας, καθώς είχε αγωνιστεί μόνο στο κύπελλο με την Ποταμιά. Ο ποδοσφαιριστής αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού στο χέρι.

Ίδια τα 8/11

 












Ο Γιάννης Φλωράκης του ΑΠΟΚ ξεκίνησε 8 από τους ποδοσφαιριστές, που είχαν μπει στην βασική 11αδα την περασμένη αγωνιστική με τον Αίολο. Οι 3 μοναδικές διαφοροποιήσεις ήταν η επιστροφή στην 11αδα του κεντρικού αμυντικού Γιώργου Κρασιά (Φωτογραφία Αριστερά), ο Σάκης Τσιλίκας (Φωτογραφία Δεξιά) που έπαιξε στην επίθεση και ο Ζάχος Πολυτσέρης που ντεμπούταρε παίζοντας στα αμυντικά χαφ. Πήραν τις θέσεις των: Γιώργου Φαρμάκη, Δημήτρη Ζαλοκώστα και Αλέξανδρου Γενιτσαρόπουλου. Και οι 3 ποδοσφαιριστές έμειναν εκτός αποστολής. Ζαλοκώστας και Φλωράκης είχαν τραυματιστεί στο ματς με τον Αίολο

4 αλλαγές

 












Ο Λάκης Αναστασόπουλος έκανε 4 αλλαγές στο αρχικό του σχήμα σε σύγκριση με την αναμέτρηση με το Ραπτόπουλο την περασμένη Κυριακή. Στην βασική 11αδα επέστρεψε ο κεντρικός αμυντικός Γιάννης Κρασιάς (Φωτογραφία Αριστερά), ο μεσοαμυντικός Τόλης Μπουμπουρής, ο επιθετικός Γιώργος Κορέντζελος και ο αρχηγός Κώστας Ζαραβέλης (Φωτογραφία Δεξιά), ο οποίος επέστρεψε από τραυματισμό στο χέρι και αγωνίστηκε σαν δεξί χαφ. Αντικατέστησαν τους: Γιώργο (Χ) Μπουμπουρή, Γιάννη Ζαλοκώστα, Θωμά Τσίπρα και Γιώργο Φύκα.

Αρκετοί τραυματίες
Απουσίες λόγω τραυματισμού είχαν οι δυο ομάδες. Εκτός αποστολής έμειναν συγκεκριμένα οι: Γιάννης Φλωράκης, Δημήτρης Ζαλοκώστας (ΑΠΟΚ) και Κώστας Σταμούλης (Μυρίκη). Στον πάγκο λόγω τραυματισμού έμεινε ο πρώτος σκόρερ της Μυρίκης Γιάννης Ζαλοκώστας, η οποία έχασε και με πρόβλημα τραυματισμού κατά την διάρκεια του ματς τον Τόλη Μπουμπουρή.

Κοντά οι διοικήσεις
Αρκετά μέλη των διοικήσεων των δυο ομάδων παρακολούθησαν το ματς από την κερκίδα βρισκόμενοι δίπλα-δίπλα. Από πλευράς Μυρίκης στην κερκίδα ήταν ο Πρόεδρος Νίκος Τσώνης, ο τέως Πρόεδρος Γιώργος Λιάγκας και ο διοικητικός Γιάννης Ζαραβέλης, ενώ για τον ΑΠΟΚ ο γενικός γραμματέας Κώστας Πασσάς, ο γενικός αρχηγός Β΄ Νίκος Ρεσίτης και το μέλος Ανδρέας Κατσακιώρης. Εντός γηπέδου ήταν ο Πρόεδρος του ΑΠΟΚ Δήμος Αθανασίου, ο γενικός αρχηγός Νεκτάριος Καρδαμπίκης και ο Αντιπρόεδρος Χρήστος Γιαννίτσαρης. Από πλευράς Μυρίκης στον πάγκο βρέθηκε το μέλος Γιάννης Χαντζόπουλος.


 1η κόκκινη
Για πρώτη φορά φέτος αποβλήθηκε ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΚ και η ομάδα έμεινε εκτός διεκδίκησης του κυπέλλου ήθους. Το κύπελλο διεκδικούν μόνο τα Άγραφα πλέον και ο Αίολος. Από αυτές τις δυο ομάδες δεν έχει αποβληθεί ποδοσφαιριστής, αλλά ούτε τιμωρηθεί παράγοντας.

Α΄ Μέρος

Η κατοχή στους «κυανόλευκους»
Το «κυανόλευκο» συγκρότημα του Βελουχίου είχε την κατοχή στο πρώτο 30ο λεπτό του ματς και κατάφερε με χτύπημα φάουλ να προηγηθεί. Δημιούργησε ακόμη 3-4 αξιόλογες ευκαιρίες, χωρίς ωστόσο να πείσει με την εμφάνιση του.

Συστάσεις στον προπονητή
Στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης ο ρέφερι του ματς Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος έκανε παρατήρηση στον προπονητή του ΑΠΟΚ Γιάννη Φλωράκη και του ζήτησε να βρίσκεται μακριά από την τελική γραμμή, για να έχει οπτικό πεδίο ο πρώτος βοηθός.


Με φάουλ του Μπακαλίδη
Στο 22ο λεπτό ο ΑΠΟΚ άνοιξε το σκορ. Ο Άλεξ Μπακαλίδης εκτέλεσε φάουλ και έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Στέλιου Μεριγκούνη και έβαλε μπροστά την ομάδα του με 1-0.




Δυο ακόμη καλές στιγμές

 












Μετά το γκολ το Βελούχι δημιούργησε ακόμη δυο καλές στιγμές. Στο 24ο λεπτό ο Πάνος Κουτσονίκας (Φωτογραφία Αριστερά) σούταρε από κοντά, ωστόσο η μπάλα δεν είχε πορεία προς την εστία και έξι λεπτά αργότερα ο Τάκης Σαϊτης (Φωτογραφία Δεξιά) σούταρε μέσα από την περιοχή πάνω από την εστία του Μεριγκούνη.




Αισθητή άνοδος
Οι «κόκκινοι» από το ημίωρο και έπειτα βγήκαν από τα καρέ τους και έλεγξαν την μεσαία γραμμή. Κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 38ο λεπτό και «επισκέπτηκαν» αρκετές φορές την αντίπαλη εστία, χωρίς ωστόσο να κάνουν την μεγάλη φάση.

Ισοφάρισε ο Α.Σιταράς


Στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση της αναμέτρησης. Ο στόπερ Κώστας Γενιτσαρόπουλος τροφοδότησε τον Κώστα Ζαραβέλη που σέντραρε από τα δεξιά και ο νεαρός Άρης Σιταράς εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του Χρήστου Παπαβασιλείου και με κοντινή κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Ο 16χρονος σκόραρε το πρώτο του φετινό τέρμα.




Αλλαγή τακτικής

 












Ο μεσοαμυντικός Δημήτρης Ίβρος (Φωτογραφία Αριστερά) αποχώρησε από το παιχνίδι και την θέση του πήρε στο 40ο λεπτό ο Γιώργος Φύκας (Φωτογραφία Δεξιά).


Οι καλύτερες φάσεις
5΄:  Ο Μπακαλίδης εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, ο Ντουφεκιάς έκανε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και ο Μεριγκούνης απέκρουσε με τα πόδια σε νέο κόρνερ.
22΄: Ο Μπακαλίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ στην αριστερή γωνία του Μεριγκούνη άνοιξε το σκορ (1-0).
24΄: Ο Μπακαλίδης κινήθηκε ταχύτατα από δεξιά μπήκε στην περιοχή, γύρισε στον Κουτσονίκα, ο οποίος σούταρε εξ επαφής με την μπάλα να περνάει άουτ από το αριστερό δοκάρι.
30΄: Ο Τσιλίκας άνοιξε αριστερά στον Σαϊτη, ο οποίος μπήκε στην περιοχή από αριστερά έκανε την σέντρα-σουτ, που πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια της Μυρίκης.
38΄: Ο Γενιτσαρόπουλος τροφοδότησε με μπαλιά τον Ζαραβέλη, ο οποίος σέντραρε από δεξιά, ο Παπαβασιλείου έκανε άστοχη έξοδο και ο Σιταράς Α. με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του ΑΠΟΚ και ισοφάρισε σε 1-1.
42΄: Σουτ του Κορέντζελου εκτός περιοχής μπλόκαρε εύκολα ο πορτιέρο του Βελουχίου.

Β΄ μέρος

«Άκαρπη» υπεροχή
Ο ΑΠΟΚ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο δεύτερο μέρος, όμως δεν μπορούσε να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα. Για περίπου 35 λεπτά είχε την κατοχή της μπάλας, όμως χρειάστηκε μια προσπάθεια του Δημήτρη Τσιλιμέκη, όπου και κερδήθηκε το πέναλτι για γραφτεί το 2-1.

Πρώτη Κωστή


Στο 53ο λεπτό της αναμέτρησης ο Γιάννης Φλωράκης έκανε 2πλη αλλαγή στο παιχνίδι. Πέρασε στο ματς τους Δημήτρη Σερπάνο και Νίκο Κωστή. Ο δεύτερος αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα κάνοντας ντεμπούτο για την φετινή σαιζόν.


Δυο αναγκαστικές

 












Η Μυρίκη στο 69΄ έχασε έναν εκ των κορυφαίων της ποδοσφαιριστών στο συγκεκριμένο ματς. Ο μέσος Τόλης Μπουμπουρής (Φωτογραφία Αριστερά) αποχώρησε λόγω τραυματισμού και την θέση του πήρε ο μαχητικός Φώτης Ζαχαράκης. Λόγω κούρασης αποχώρησε και από το ματς στο 76΄ ο επιθετικός Γιώργος Κορέντζελος (Φωτογραφία Δεξιά).


Σκόραρε από την «άσπρη βούλα»

 












Ο ΑΠΟΚ κέρδισε πέναλτι στο 78ο λεπτό όταν ο Δημήτρης Τσιλιμέκης (Φωτογραφία Αριστερά) μπήκε στην περιοχή από αριστερά και ανατράπηκε από τον Φώτη Ζαχαράκη (Φωτογραφία Δεξιά). Ο Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος καταλόγισε την παράβαση και κιτρίνισε τον παίκτη της Μυρίκης. Ο Άλεξ Μπακαλίδης εκτέλεσε το πέναλτι 1 λεπτό αργότερα, σούταρε χαμηλά στην αριστερή γωνία των φιλοξενούμενων και πραγματοποίησε το 2-1. Ο γκολκίπερ Στέλιος Μεριγκούνης βρήκε ελάχιστα την μπάλα, όμως δεν μπόρεσε να της αλλάξει πορεία.




Άνοιξε το ματς
Μετά το γκολ του 2-1 η αναμέτρηση άνοιξε και δημιουργήθηκαν κάποιες ευκαιρίες μπροστά από τις δυο εστίες. Η Μυρίκη «κυνήγησε» στο τέλος το γκολ της ισοφάρισης, ωστόσο στην κόντρα δέχτηκε το τρίτο τέρμα.

Έμεινε με 10


Στο 90ο λεπτό ο αριστερός αμυντικός Βασίλης Συγκελόπουλος (Φωτογραφία) αντίκρισε 2η κίτρινη κάρτα για τράβηγμα σε αντίπαλο. Ο ΑΠΟΚ ολοκλήρωσε την αναμέτρησης με παίκτη λιγότερο.



Προωθήθηκε και το «πλήρωσε»
Στο 94ο λεπτό ο γκολκίπερ της Μυρίκης Στέλιος Μεριγκούνης βγήκε στην αντίπαλη περιοχή για να διεκδικήσει κεφαλιά σε φάουλ που κέρδισε η ομάδα του. Ο δαιμόνιος Άλεξ Μπακαλίδης βγήκε στην κόντρα μετά από πάσα του Δημήτρη Σερπάνου, τρίπλαρε  στο κέντρο όμορφα τον Φώτη Ζαχαράκη και με σουτ λίγο πιο μπροστά από το κέντρο στο άδειο τέρμα πέτυχε χατ-τρικ, «γράφοντας» το τελικό αποτέλεσμα (3-1).





Οι καλύτερες φάσεις
50΄: Μακρινό σουτ του Κρίντα μπλόκαρε εύκολα ο τερματοφύλακας των «κόκκινων».
52΄: Ο Μπακαλίδης πάσαρε στον Συγκελόπουλο, που σούταρε από μακριά ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια της Μυρίκης.
78΄: Ο Τσιλιμέκης μπήκε στην περιοχή από αριστερά και ανατράπηκε από τον Ζαχαράκη κερδίζοντας το πέναλτι. Ο Μπακαλίδης το εκτέλεσε, σούταρε χαμηλά στην αριστερή γωνία του Μεριγκούνη (Βρήκε την μπάλα χωρίς να μπορέσει να την αποκρούσει) γράφοντας το 2-1.
87΄: Ο Κωστής πάσαρε δεξιά στον  Μπακαλίδη, που μπήκε στην περιοχή από δεξιά σούταρε δυνατά και ο Μεριγκούνης απέκρουσε σε κόρνερ.
89΄: Εκτέλεση φάουλ του Γενιτσαρόπουλου πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του ΑΠΟΚ.
90΄: Ο Συγκελόπουλος αντικρίζει 2η κίτρινη κάρτα για τράβηγμα σε αντίπαλο και αποβάλλεται.
91΄: Ο Ζαχαράκης σέντραρε από δεξιά ο Λέρης έκανε εξ επαφής την προβολή στο πρώτο δοκάρι και ο Παπαβασιλείου απέκρουσε ενστικτωδώς.
95΄: Ο Σερπάνος πάσαρε στον  Μπακαλίδη, ο οποίος έκανε ατομική προσπάθεια από την άμυνα, τρίπλαρε τον Ζαχαράκη και σούταρε λίγο πιο μπροστά από το κέντρο στην άδεια εστία και διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Ο γκολκίπερ Μεριγκούνης είχε προωθηθεί και η εστία του ήταν ανυπεράσπιστη.

Πανηγυρισμοί
Μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού οι παίκτες του ΑΠΟΚ πανηγύρισαν μια ακόμη νίκη, φωνάζοντας δυνατά και το όνομα της ομάδας τους.


Κίτρινες Κάρτες
Ντουφεκιάς, Μπακαλίδης, Σερπάνος, Ζαχαράκης

Διακριθέντες
ΑΠΟΚ Βελούχι: Μπακαλίδης, Τσιλιμέκης, Πολυτσέρης
Μυρίκη: Γενιτσαρόπουλος, Μπουμπουρής, Σιταράς, Λέρης

Δηλώσεις Προπονητών

Γιάννης Φλωράκης (ΑΠΟΚ Βελούχι): «Μπορώ να πω ότι ήταν ένα άσχημο παιχνίδι για μας, όπως εξελίχτηκε. Στην αρχή βέβαια μπήκαμε δυνατά, είχαμε τις ευκαιρίες να τελειώσουμε το παιχνίδι. Απλά θα πρέπει να είμαστε πιο σοβαροί και πιο ώριμοι για να τελειώνουμε αυτά τα παιχνίδια πολύ νωρίς. Νομίζω ότι η διαφορά της ομάδας μου ήταν αρκετά μεγαλύτερη από όσο λέει το σκορ, αλλά στο ποδόσφαιρο όπως ξέρουμε δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος ή αυτός που έχει την κατοχή. Κερδίζει αυτός που βάζει την μπάλα στο τέρμα. Σήμερα δεν ήμασταν καλοί σε αυτό, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ύστερα υπήρχε το άγχος. Το έχω ξανά πει και το ξανάλέω συνέχεια κάποιοι θα πρέπει να προσαρμοστούν στις συνθήκες του τοπικού, έτσι είναι το τοπικό, παίζεται 20 λεπτά μπάλα συνολικά και θα πρέπει μέσα σε αυτά τα 20 λεπτά εμείς να καταφέρουμε να κερδίσουμε. Είναι μονόδρομος για μας το να κερδίζουμε συνέχεια και όλοι περιμένουν ότι θα κερδίζουμε με μεγάλα σκορ. Δεν είναι όμως πάντα έτσι, η ομάδα είναι καινούργια, είδατε συνέχεια κάνω αλλαγές. Σήμερα παίξανε 4-5 ποδοσφαιριστές που δεν είχανε παίξει ξανά. Σε όλους δίνω ευκαιρίες και πιστεύω ότι πρέπει ο καθένας να εκμεταλλεύεται αυτές τις ευκαιρίες και να τις αρπάζει από τα μαλλιά. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Μυρίκης για την εμφάνιση και τις εύχομαι καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.»

Λάκης Αναστασόπουλος (Μυρίκη): «Σήμερα έγινε ένα καλό παιχνίδι, εμείς προσπαθήσαμε πάρα πολύ και στα δυο ημίχρονα και θεωρώ ότι η ομάδα μου προσπάθησε πολύ να κερδίσει το παιχνίδι. Χάσαμε από δυο στημένα και μια αντεπίθεση στο 95΄και από έναν παίκτη, ο οποίος όλοι ξέρουμε ότι κάνει την διαφορά και θα τον ήθελαν όλες οι ομάδες να τον είχαν στην δύναμη τους. Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΑΠΟΚ για την νίκη και πολλά συγχαρητήρια στους δικούς μου παίκτες για την εμφάνιση και εύχομαι να έχουνε συνέχεια οι καλές εμφανίσεις.»



Συνθέσεις Ομάδων

ΑΠΟΚ Βελούχι (Γιάννης Φλωράκης): Παπαβασιλείου, Τσιλιμέκης, Συγκελόπουλος, Κρασιάς Γ., Ντουφεκιάς, Κρίντας, Κουτσονίκας(67΄ Ράπτης), Πολυτσέρης, Σαϊτης(53΄ Κωστής), Μπακαλίδης, Τσιλίκας(53΄ Σερπάνος)

Μυρίκη (Λάκης Αναστασόπουλος): Μεριγκούνης, Φούκας Α., Παχής, Γενιτσαρόπουλος Κ., Ίβρος(40΄ Φύκας), Κρασιάς Ι., Ζαραβέλης, Μπουμπουρής Α.(69΄ λ.τρ. Ζαχαράκης), Κορέντζελος(76΄ Τσίπρας), Λέρης, Σιταράς Α.

Διαιτητής: Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Γιώργος Στοφόρος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Στέλιος Σώμαλης (ΕΠΣ Ευρυτανίας)











































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος