Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Έναρξη της χρονιάς με τα προημιτελικά του κυπέλλου

Με τα προημιτελικά του κυπέλλου Ευρυτανίας ξεκινάει η νέα αγωνιστική περίοδος στην Ευρυτανία. Το Σαββατοκύριακο (14/15) Σεπτεμβρίου θα διεξαχθούν 4 αναμετρήσεις για την προημιτελική φάση. Οι αναμετρήσεις θα ξεκινήσουν στις 5 και εάν δεν υπάρξει νικητής θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση ή και πέναλτι εάν αυτό χρειαστεί.
Το Σάββατο στο Δημοτικό στάδιο ο Αίολος υποδέχεται την Κρέντη, με τον Γιώργο Χρυσαφόπουλο να κάνει ντεμπούτο κόντρα στην πρώην του ομάδα και να έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Στο αθλητικό κέντρο η Ποταμιά υποδέχεται τον ΑΠΟΚ, με τις ομάδες να αναμετρώνται και πέρυσι στο κύπελλο για την ημιτελική φάση. Το Βελούχι έχει σαφές τον πρώτο λόγο για να συνεχίσει στην επόμενη φάση.
Την Κυριακή η Μυρίκη του Λάκη Αναστασόπουλου αγωνίζεται στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου απέναντι στα Άγραφα του Νίκου Τριανταφυλλόπουλου σε ένα άκρως ενδιαφέρον ζευγάρι. Η Μυρίκη δεν θα έχει στην διάθεση της τους τιμωρημένους Τόλη Μπουμπουρή και Γιώργο Φύκα, οι οποίοι αποβλήθηκαν στον περσινό 2ο ημιτελικό των Play Off της Α΄ κατηγορίας με την Κρέντη. Τέλος στο Ραπτόπουλο η τοπική Δόξα του Φάνη Ντζίμα υποδέχεται την νεανική Φραγκίστα με τους γηπεδούχους λόγω έδρας να έχουν αβαντάζ για την νίκη-πρόκριση.

Οι τιμωρημένοι

 












Μυρίκη: Τόλης Μπουμπουρής, Γιώργος Φύκας

Στην δύναμη της ΕΠΣΕ ο Λιασκώνης


Χρέη βοηθού θα εκτελέσει στο ματς Ραπτόπουλο-Φραγκίστα ο Φθιωτός Ηλίας Λιασκώνης, ο οποίος μετακινήθηκε στην ΕΠΣ Ευρυτανίας το προηγούμενο διάστημα. Πέρυσι ως βοηθός της ΕΠΣ Φθιώτιδας είχε εκτελέσει χρέη βοηθού στο ματς της 13ης αγωνιστικής στις 12/1 μεταξύ ΑΠΟΚ και Μυρίκη (0-0).

Βοηθοί Ίβρος & Μώκος

 












Για πρώτη ορίστηκαν σε ματς με ομάδες της Α΄ κατηγορίας ο Βασίλης Ίβρος και ο Νίκος Μώκος. Και οι δυο αποφοίτησαν από την σχολή διαιτησίας, η οποία διεξήχθη την Άνοιξη από την ΕΠΣ Ευρυτανίας. Εκτέλεσαν χρέη βοηθού φιλικά τις προηγούμενες ημέρες, καθώς και παιχνίδια της Β΄ κατηγορίας την περασμένη σεζόν.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες

Προημιτελική Φάση Κυπέλλου Ευρυτανίας (14/15-9-2012 17:00)

Αίολος-Κρέντη Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου 14-9-2013
Διαιτητής: Λάμπρος Κολοκώτσιος(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Γιώργος Δροσίνης(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Βασίλης Ίβρος(ΕΠΣ Ευρυτανίας)

Ραπτόπουλο-Φραγκίστα Γήπεδο Ραπτοπούλου 15-9-2013
Διαιτητής: Χριστόφορος Χατζηθεοδώρου(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Ηλίας Λιασκώνης(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Δήμος Μπράζιας(ΕΠΣ Ευρυτανίας)

Ποταμιά-ΑΠΟΚ Βελούχι Προπονητικό Κέντρο Καρπενησίου 14-9-2013
Διαιτητής: Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Γιώργος Στοφόρος(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Νίκος Μώκος(ΕΠΣ Ευρυτανίας)

Μυρίκη-Άγραφα Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου 15-9-2013
Διαιτητής: Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Λάμπρος Κολοκώτσιος(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Κώστας Νικολάου(ΕΠΣ Ευρυτανίας)