Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Καπάρωσε την πρωτιά ο Πανμπυραΐκός-Δεν κατέβηκαν δυο ομάδες


«Σφραγίστηκαν» και μαθηματικά τα δυο εισιτήρια για το final 4 της Βούλπης. Την Δευτέρα 12 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Ραπτοπούλου «λειψή» η 4η αγωνιστική του 2ου Ομίλου του τουρνουά 5Χ5 του Δήμου Αγράφων.
Ο ΠΑΟ Λεπιανών και οι Ακρίτες κέρδισαν στα χαρτιά με 3-0 Βαλαώρα και Τοπόλιανα, που δεν κατέβηκαν να αγωνιστούν. Το μοναδικό παιχνίδι που έγινε ήταν το ντέρμπι Δόξα-Πανμπυραΐκός, όπου σε έναν συναρπαστικό αγώνα οι Γρανιτσιώτες κατέλαβαν την πρωτιά. Λεπιανά και Ακρίτες έπαιξαν φιλικά.
Ο Πανμπυραΐκός κατέλαβε την πρωτιά και θα αντιμετωπίσει τον 2ου του Α΄ Ομίλου, ενώ η δεύτερη Δόξα θα παίξει με τον 1ο του Α΄ Ομίλου. Η τελευταία αγωνιστική έχει πλέον διαδικαστικό χαρακτήρα. Να τονιστεί πως τα παιχνίδια παρακολουθεί πλήθος κόσμου από την Δυτική Ευρυτανία.
Αύριο Τρίτη (13-8) θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και για τον 1ο Όμιλο. Θα αναμετρηθούν οι εξής ομάδες: Χαΐνεκάδες-Α.Ο. Βούλπης, Αμστέλενα-Evrytania Sport και Vodka Juniors-Αγραίοι.

Διαιτητής ο Αθανασιάς-Παρουσία Σπύρου Τσιλίκη

 












Παρών στον αγώνα του Ραπτοπούλου ήταν ο παλαιός διαιτητής, νυν παρατηρητής διαιτησίας και μέλος της επιτροπής διαιτησίας της ΕΠΣ Λάρισας Σπύρος Τσιλίκης (Φωτογραφία Δεξιά).
Διαιτητής των αγώνων στον όμιλο του Ραπτοπούλου είναι ο παλιός ρέφερι της ΕΠΣΕ Δημήτρης Αθανασιάς (Φωτογραφία Αριστερά), που έχει σφυρίξει μέχρι Γ΄ Εθνική. Γραμματεία ήταν ο αρχιδιαιτητής της ΕΠΣ Ευρυτανίας Γιώργος Παπαδήμος.

Τα στοιχεία των αγώνων:
Α.Ο.Β. F.C.-ΠΑΟ Λεπιανών 0-3 α.α.

Ακρίτες-Τοπόλιανα 3-0 α.α.

Δόξα- Πανμπυραΐκός 4-5
Σκόρερ: Παπαντζίμας, Μπαστάνης Θ., Ζαχαράκης 2-Γούλας Σ., Γούλας Δ. 2, Γούλας Λ. 2



























Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος