Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Προπονήσεις στο Καρπενήσι για την Ακαδημία Α.Σ. Νίκη Λαμίας

 










Η Ακαδημία Α.Σ. Νίκη Λαμίας Football Club του Θανάση Σερπάνου βρίσκεται  και φέτος στο Καρπενήσι για να πραγματοποιήσει μίνι καμπ προετοιμασίας. Η γειτονική ακαδημία κατέφτασε την Τρίτη 20 Αυγούστου και θα παραμείνει μέχρι τις 26 του μηνός.
Διαμένει στο Hotel Avaris και προπονείται στις εξαιρετικές ιδιόκτητες γηπεδικές εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου. Στην αποστολή συμμετέχουν αρκετά παιδιά και είναι τα ακόλουθα: Σπαθούλας, Γκάτας, Μάμαλης, Τερτίγκας, Μηλιώτης, Τσίκο, Γρηγοριάδης, Διώτης, Χουλιάρας, Φάλκος, Μπαγινέτας, Κοπάνης, Φύστης, Σουβαλιώτης, Φαφούτης, Επίσκοπος, Μπαμπαλής, Παπανικολάου, Παπανδρέου, Σελέπης, Τσάρος, Υφαντής Κ., Αργύρης, Ζάρδας, Παπαρούπας, Λίζα, Ριζόπουλος, Σουβαλιώτης, Τσιορτός, Κεκετσίδης, Μαραζιάρης, Υφαντής Δ., Μπέτας, Τριανταφυλλάκος και Καρβέλης. Παρόντες είναι ο Θανάσης Σερπάνος (Ιδιοκτήτης και προπονητής), όπως και ο προπονητής Θανάσης Φαφούτης.

Ιδιοκτήτης ο Σερπάνος


Ο 33χρονος Θανάσης Σερπάνος είναι ο ιδιοκτήτης της Ακαδημίας. Έχει θητεία σε πολλές ποδοσφαιρικές ομάδες, όπως η Λαμία, ο Ολυμπιακός Ανθήλης, ο Φωκικός, ο Ανδρούτσος Γραβιάς και ο Αγρότης Λιανοκλαδίου. Διατέλεσε βοηθός του Κριστόφ Βαζέχα στον Φωκικό, ενώ είναι  πλέον στο προπονητικό επιτελείο του Ατρομήτου. Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B και σύμβουλος διατροφής. Το περασμένο καλοκαίρι η Ακαδημία Football Manager του κ. Σερπάνου είχε προπονηθεί για λίγες ημέρες στην πόλη μας, διαμένοντας στο Hotel Dryas. Είχε δώσει μάλιστα δυο φιλικά με την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002.























Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος