Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση με τις 8 ομάδες για το πρωτάθλημα και κύπελλο της ΕΠΣΕ


Την Πέμπτη (22/8) πραγματοποιήθηκαν οι κληρώσεις του νέου πρωταθλήματος της Α΄ Ευρυτανίας και του κυπέλλου. Θα συμμετέχουν μόλις 8 ομάδες, οι οποίες είχαν δηλώσει συμμετοχή και την Τρίτη.
Οι κληρώσεις πραγματοποιήθηκαν στις 7 το απόγευμα σε αίθουσα του εργατοϋπαλληλικού κέντρου Καρπενησίου. Οι 8 ομάδες που θα συμμετέχουν είναι οι εξής: Αίολος, Μυρίκη, ΑΠΟΚ Βελούχι, Άγραφα, Κρέντη, Ποταμιά, Φραγκίστα και Ραπτόπουλο.
Το κύπελλο θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 14 & 15 Σεπτεμβρίου, αφού δεν θα υπάρξει πρώτη φάση, η οποία προγραμματίζονταν για τις 8 & 9 Σεπτεμβρίου. Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 21 & 22 του ίδιου μήνα.
Από πλευράς ΕΠΣΕ παρών δήλωσαν μόλις 3 μέλη και συγκεκριμένα οι: Διονύσης Βονόρτας, Θανάσης Τσατσαράγκος και Κώστας Κατσαδούρος.
Τις ομάδες εκπροσώπησαν οι: Σεραφείμ Λερογιάννης (Αίολος), Γιάννης Ζαραβέλης, Νίκος Τσώνης (Μυρίκη), Ανδρεάς Κατσακιώρης, Δήμος Αθανασίου, Δημήτρης Κατσακιώρης (ΑΠΟΚ Βελούχι), Νίκος Δροσίνης (Άγραφα) και Κώστας Λάππας (Κρέντη). Δεν είχαν εκπροσώπηση η Ποταμιά, η Φραγκίστα και το Ραπτόπουλο.
Η ΕΠΣΕ είχε επικοινωνία με τις υποψήφιες ομάδες για να συμπληρώσει την 10αδα χωρίς ωστόσο να υπάρξει ανταπόκριση. Ο Απεραντιακός, η ΑΕΚ και το Κεράσοβο ήταν αρνητικοί και ο Άγιος Προκόπιος είπε ότι θα απαντούσε το βράδυ της Πέμπτης. Καμία από τις ομάδες που θα μπορούσαν να αγωνιστούν στην Α΄ ΕΠΣΕ δεν παραβρέθηκε στην κλήρωση, ως εκ τούτου θα διεξαχθεί για 2η φορά το μικρότερο πρωτάθλημα σε διάρκεια στον νομό μας.
Μετά από κλήρωση Αίολος και ΑΠΟΚ πήραν κλειδάριθμο, αφού το Δημοτικό στάδιο θα μοιραστούν αυτές οι 3 ομάδες. Ποταμιά και Άγραφα θα παίξουν στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου. Δεν διευκρινίστηκε εάν θα υποβιβαστεί ομάδα στην Β΄ κατηγορία, η οποία φέτος αναμένεται πραγματοποιηθεί με την συμμετοχή αρκετών ομάδων.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του κυπέλλου Ευρυτανίας

Προημιτελικά(14-15/9)
Αίολος-Κρέντη
Ραπτόπουλο-Φραγκίστα
Ποταμιά-ΑΠΟΚ Βελούχι
Μυρίκη-Άγραφα

Ημιτελικά
Νικητής (Ποταμιά-ΑΠΟΚ Βελούχι)-Νικητής (Αίολος-Κρέντη)
Νικητής (Ραπτόπουλο-Φραγκίστα)-Νικητής (Μυρίκη-Άγραφα)

Το αναλυτικό πρόγραμμα της Α΄ Ευρυτανίας

1η & 8η Αγωνιστική
Ραπτόπουλο-Ποταμιά
Αίολος-Άγραφα
Φραγκίστα-ΑΠΟΚ Βελούχι
Μυρίκη-Κρέντη

2η & 9η Αγωνιστική
Αίολος-Ραπτόπουλο
Ποταμιά-Φραγκίστα
Άγραφα-Μυρίκη
Κρέντη-ΑΠΟΚ Βελούχι

3η & 10η Αγωνιστική
Ραπτόπουλο-Φραγκίστα
Μυρίκη-Αίολος
Κρέντη-Ποταμιά
ΑΠΟΚ Βελούχι-Άγραφα

4η & 11η Αγωνιστική
Μυρίκη-Ραπτόπουλο
Φραγκίστα-Κρέντη
Αίολος-ΑΠΟΚ Βελούχι
Ποταμιά-Άγραφα

5η & 12ηΑγωνιστική
Ραπτόπουλο-Κρέντη
ΑΠΟΚ Βελούχι-Μυρίκη
Άγραφα-Φραγκίστα
Ποταμιά-Αίολος

6η & 13η Αγωνιστική
ΑΠΟΚ Βελούχι-Ραπτόπουλο
Κρέντη-Άγραφα
Μυρίκη-Ποταμιά
Φραγκίστα-Αίολος

7η & 14η Αγωνιστική
Άγραφα-Ραπτόπουλο
Ποταμιά-ΑΠΟΚ Βελούχι
Αίολος-Κρέντη
Φραγκίστα-Μυρίκη











Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος