Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Remal Madrid-Ventoyza F.C. 3-13

Πολύ άνετη πρόκριση στο final 4 του τουρνουά πέτυχε η Ventoyza F.C., η οποία ήταν καταιγιστική και συνέτριψε με 13-3 την Remal Madrid.
Ο δεύτερος προημιτελικός άρχισε στις 22:35 το Σάββατο 6 Ιουλίου και ήταν στα πλαίσια του τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup. Κύλησε σε ήρεμα και αγωνιστικά πλαίσια.
Η Ventoyza F.C. συνδύασε την είσοδο της στους «4» με πολύ καλή μπάλα και γρήγορους συνδυασμούς. Μετά το κακό ξεκίνημα κυριάρχησε στο γήπεδο και πιο έμπειρη και ποιοτική επικράτησε του αντιπάλου. Το συγκρότημα του Γιάννη Φλωράκη συνεχίζει την πορεία του αήττητο και θα διεκδικήσει με αξιώσεις την πρόκριση και στον μεγάλο τελικό.
Η Remal Madrid ήταν ανταγωνιστική μόνο στο πρώτο περίπου 20λεπτο. Εν συνεχεία η κούραση και οι σημαντικές απουσίες αποδείχτηκαν καθοριστικές στην έκβαση του αγώνα. Η πορεία στον θεσμό για την ομάδα του Χρήστου Κατσαρή κρίνεται πετυχημένη.
Η Ventoyza περιμένει τον αντίπαλο της στα ημιτελικά, που θα αναδειχτεί σήμερα 7/7.

Αργοπορημένη έναρξη
Ο αγώνας άρχισε στις 22:35 και όχι στις 22:05 όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, καθώς στο προηγούμενο ματς (Camelot-Οράνιε) χρειάστηκε 10λεπτη παράταση και εκτελέσεις πέανλτι.

Η πιο εύκολη πρόκριση
Η Ventoyza πανηγύρισε την ευκολότερη πρόκριση μεταξύ ομάδων, που «κοντραρίστηκαν» στον θεσμό στην δίχρονη ιστορία του.

7σφαιρο Κουτσούμπα


Απτόητος συνέχισε ο Σπύρος Κουτσούμπας. Ο χαρισματικός ποδοσφαιριστής πέτυχε 7 συνολικά τέρματα, φτάνοντας συνολικά τα 24.


Με Abalencia ή Status
Στην πορεία της για τον τελικό η Ventoyza θα «κοντραριστεί» με τον νικητή του ζευγαριού Abalencia-Status.

Ντεμπούτο με 2 γκολ


Ο Χριστόδουλος Μισύρης έκανε την πρώτη του εμφάνιση για τα «Ρεμάλια», η οποία συνδυάστηκε με 2 τέρματα.

Απουσίες εκατέρωθεν
Έλειπαν από την Remal οι κομβικής σημασίας δυο πρώτοι σκόρερ: Ζάχος Πολυτσέρης και Φώτης Ζαχαράκης καθώς και ο Στέφανος Καμαρέτσος. Από τους νικητές απουσίαζαν οι: Πάνος Δημητρόπουλος και Αλέκος Οικονόμου. Οι μεν «Μαδριλένοι» είχαν μόλις 5 αθλητές, ενώ οι τυπικά φιλοξενούμενοι 6.

Ανέτρεψε το σκορ


Τα «Ρεμάλια» μπήκαν πολύ δυνατά και προηγήθηκαν με 2-0. Ο Χριστόδουλος Μισύρης σκόραρε από το κέντρο μετά από κακή εκτίμηση του Γιώργου Καλύβα και ο επανεμφανιζόμενος Χρήστος Κατσαρής (Φωτογραφία Αριστερά) διπλασίασε τα γκολ τηςε ομάδας του από πάσα του Γιάννη Δαράβαλη. Ο Πάνος Κουτσονίκας (Φωτογραφία Κέντρο) μείωσε σε 2-1 και ο Σπύρος Κουτσούμπας με 2 προσωπικά γκολ «έγραψε» το 2-3. Με μακρινό άπιαστο σουτ του Πάνου Αρβανίτη (Φωτογραφία Δεξιά) έγινε το 2-4, ενώ ο Γιάννης Φλωράκης διαμόρφωσε το σκορ ημιχρόνου (2-5).






Από 1 κίτρινη
Ο Χριστόδουλος Μισύρης τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα πολύ νωρίς για τράβηγμα στον Σπύρο Κουτσούμπα. Κίτρινη δέχτηκε και ο Πάνος Κουτσονίκας για τάκλιν στον τερματοφύλακα Μιχάλη Ράπτη.





Υγιεινός περίπατος



Με καλό ποδόσφαιρο συνέχισαν οι «Βεντούζες» στο δεύτερο 25λεπτο. Ο Χριστόδουλος Μισύρης με το δεύτερο του τέρμα έκανε το 3-5.  Γιάννης Φλωράκης (Φωτογραφία), Σπύρος Κουτσούμπας και Πάνος Κουτσονίκας (Είχε 4 δοκάρια συνολικά) ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 3-8. Ο Κουτσούμπας πέτυχε 4 συνεχόμενα γκολ και «έγραψε» το 3-12. Ο αρχηγός Φλωράκης συμπλήρωσε το χατ-τρικ του, διαμορφώνοντας το τελικό 3-13.





Σκορ Ημιχρόνου: 2-5

Συνθέσεις Ομάδων

Remal Madrid (Χρήστος Κατσαρής): Ράπτης Μ., Δαράβαλης, Λελούδης, Μισύρης 2, Κατσαρής 1

Ventoyza F.C. (Γιάννης Φλωράκης): Καλύβας, Λυτάκης, Φλωράκης 3, Κουτσονίκας 2, Κουτσούμπας 7(Αρβανίτης 1)

Διαιτητές: Λάμπρος Κολοκώτσιος & Στέλιος Σώμαλης

















Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος
Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος