Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Ανέλαβε τον Αίολο ο Γιώργος Χρυσαφόπουλος


Την τεχνική ηγεσία του Αιόλου ανέλαβε ο Γιώργος Χρυσαφόπουλος. Ο 41χρονος είναι ο νέος προπονητής του συλλόγου. Θα εργαστεί για πρώτη φορά στην ομάδα, στην οποία αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής για αρκετά χρόνια.
Ο διπλωματούχος τεχνικός άρχισε το 2011 την προπονητική του καριέρα από την Κρέντη. Σε 1,5 χρόνο παρουσίας του στους Κρεντιώτες τους οδήγησε την πρώτη σαιζόν στα ημιτελικά των μπαράζ και κυπέλλου. Παραιτήθηκε από τον Α.Ο.Κ. τον Νοέμβριο του 2012. Είναι επίσης προπονητής της μικτής νέων της ΕΠΣ Ευρυτανίας. Σαν ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε: ΑΠΟΚ, Αίολο, Εύρυτο Λαγκαδιάς και Μυρίκη, ενώ το δελτίο του πέρασε επίσης από Άγραφα και Αίολο. Φόρεσε για τελευταία φορά την φανέλα της ομάδας του Προφήτη Ηλία το 2009, σκοράροντας στον 3ο τελικό ενάντια στην Μυρίκη (Ήττα με 4-3).
Τον Αίολο την περυσινή σαιζόν καθοδήγησαν αρκετοί προπονητές. Η χρονιά ξεκίνησε με τον Νίκο Τριανταφυλλόπουλο, ακολούθησε ο Παύλος Σερμπέσης, το τεχνικό δίδυμο Χρήστου Κατσίκα-Άλεξ Μπακαλίδη και η σαιζόν τελείωσε με τον Σπύρο Κολόκα, που ήταν παράλληλα τεχνικός της Ποταμιάς.