Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Atletico Panoramatos-Ανώνυμοι F.C. 7-6

Η Atletico Panoramatos αναδείχτηκε νικήτρια στο ντέρμπι ουραγών του ομίλου, επικρατώντας με αρκετό άγχος στο φινάλε με 7-6 των Ανώνυμων.
Το ματς διεξήχθη την Πέμπτη 4  Ιουλίου, άρχισε στις 19:50 και ήταν για την 5η αγωνιστική του 2ου Ομίλου του τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup.
Η Atletico Panoramatos του Χρήστου Αρκουμάνη έκανε δυνατό ξεκίνημα και φάνηκε ότι θα έχει εύκολο έργο και ότι θα επικρατήσει με μεγάλη διαφορά τερμάτων. Στο δεύτερο μέρος χαλάρωσε υπερβολικά και λίγο έλλειψε να το πληρώσει και να δεχτεί την ισοφάριση στο τέλος. Επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα είχε ξανά ο Χρήστος Αρκουμάνης, που πέτυχε χατ-τρικ.
Οι Ανώνυμοι έκαναν την καλύτερη εμφάνιση τους στο τουρνουά και λίγο έλλειψε να αποσπάσουν τον πρώτο τους βαθμό. Έφτασαν κοντά στην μεγάλη ανατροπή χάρης τα γκολ του Ζαρκάδα και του Μαργαρίτη, ωστόσο είχαν δοκάρια και ήταν άτυχοι στην τελική προσπάθεια και δεν μπόρεσαν να ισοφαρίσουν.
Η Atletico τερμάτισε 5η με 3 βαθμούς και οι Ανώνυμοι τελευταίοι χωρίς πόντο.

Σκόρερ ξανά ο Ζαρκάδας


Ο Θανάσης Ζαρκάδας των Ανώνυμων σκόραρε καρέ και ήταν ξανά ο καλύτερος παίκτης των Ανώνυμων. Τον ακολούθησε με δυο γκολ ο αμυντικός Κώστας Μαργαρίτης.



Πιστός ο αρχηγός


Ο αρχηγός της Ατλέτικο Χρήστος Αρκουμάνης διατήρησε την επαφή του με τα αντίπαλα δίχτυα. Πέτυχε 3 τέρματα και έφτασε συνολικά τα στην διοργάνωση. Ακολούθησε με δυο ο νεαρός Δημήτρης Κατσίκης.


Ντεμπούτο Τάσιου-Τρίκα














Την πρώτη του συμμετοχή με την ομάδα των Ανώνυμων έκανε ο Τάσιος (Φωτογραφία Αριστερά). Αγωνίστηκε αρχικά στο τέρμα και εν συνεχεία στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκε μέσα. Την πρώτη του συμμετοχή στο τουρνουά κατέγραψε και ο Μάκης Τρίκας (Φωτογραφία Δεξιά) της Atletico Panoramatos.

Η χειρότερη άμυνα & επίθεση
Οι ανώνυμοι έχουν την χειρότερη άμυνα και επίθεση στην διοργάνωση. Αποτελούνται από νεαρούς μαθητές Λυκείου και κληρώθηκαν σε δύσκολο όμιλο και αποτέλεσαν σάκο του μποξ. Σκόραραν ωστόσο για πρώτη φορά τόσα τέρματα, συμπληρώνοντας τα 10, ενώ γλίτωσαν τα 100.

Καλύτερα το Πανόραμα


Δυνατά ξεκίνησε το ματς η Ατλέτικο και σε καμία περίπτωση δεν φαντάζονταν κανείς ότι στο δεύτερο μέρος θα αντιμετώπιζε προβλήματα. Πήρε μεγάλο προβάδισμα έχοντας το πάνω χέρι στην νίκη. Ο Δημήτρης Κατσίκης (Φωτογραφία Αριστερά) από κοντά σε κενή εστία άνοιξε το σκορ. Ο Χρήστος Αρκουμάνης με δυο συνεχόμενα τέρματα έκανε το 3-0. Ο Πάνος Ζιάκας (Φωτογραφία Κέντρο) με μακρινό σουτ πραγματοποίησε το 4-0. Με γκολ του Κώστα Λάππα (Φωτογραφία Δεξιά) και το 2ο προσωπικό τέρμα του Δημήτρη Κατσίκη ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 6-0. Ο Θανάσης Ζαρκάδας μείωσε για τους Ανώνυμους σε 6-1. 


Συμμετοχή Παπαβασιλείου


Μετά το 5ο τέρμα που δέχτηκε ο γκολκίπερ Τάσιος την εστία των Ανώνυμων υπερασπίστηκε ο Χρήστος Παπαβασιλείου, ο οποίος λίγο αργότερα αγωνίστηκε και με του Blue Vayeros.


Αγωνία στο φινάλε


Οι Ανώνυμοι έχοντας περισσότερες δυνάμεις από τον αντίπαλο τους ξεκίνησαν αντεπίθεση για να γυρίσουν το ματς. Κέρδισαν το χειροκρότημα όλων για την μαχητικότητα τους και λίγο έλλειψε στο τέλος να τσιμπήσουν τον βαθμό. Ο Θανάσης Ζαρκάδας με δυο συνεχόμενα πλασέ μείωσε σε 6-3. Η Ατλέτικο είχε δοκάρι με τον Χρήστο Αρκουμάνη και στην επαναφορά ο Πάνος Ζιάκας σούταρε εξ επαφής και ο Μαργαρίτης ανέκοψε στην γραμμή σε μια φάση για highlight. Ο Κώστας Μαργαρίτης (Φωτογραφία) με μακρινό σουτ μείωσε σε 6-4. Ο Χρήστος Αρκουμάνης  σκόραρε για 3η φορά στο ματς και έκανε το 7-4. Ο Θανάσης Ζαρκάδας πέτυχε καρέ και μείωσε σε 7-5. Οι Ανώνυμοι είχαν δυο δοκάρια σε προσπάθειες των Ζαρκάδα και του Ανδρεάκη. Ο Κώστας Μαργαρίτης μείωσε στο τελικό 7-6. Time Out στα τελευταία λεπτά του δεύτερου μέρους πήραν οι Ανώνυμοι.



Σκορ Ημιχρόνου: 6-1

Συνθέσεις Ομάδων

Atletico Panoramatos (Χρήστος Αρκουμάννης): Παπασπύρου, Κατσίκης 2, Κωτσοκάλης, Αρκουμάνης 3, Λάππας 1(Τρίκας, Ζιάκας 1)

Ανώνυμοι F.C. (Δημήτρης Τσιάκας & Χρήστος Ανδρεάκης) : Τάσιος, Ανδρεάκης, Ζαρκάδας 4, Μπάρκας(Τσιάκας, Μαργαρίτης 2, Τετράδης, Παπαβασιλείου)

Διαιτητής: Στέλιος Σώμαλης
















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος