Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Γερόντια-Status 4-5

Αγχωτικό ξεκίνημα έκανε το Status Club. Παρόλα αυτά κατάφερε να επικρατήσει με 5-4, έχοντας να αντιμετωπίσουν την πολυπρόσωπη άμυνα της ομάδας Γερόντια.
Το παιχνίδι διεξήχθη την Τετάρτη 26/6 και ήταν στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του Kasmir Cup.Ήταν για τον 2ο όμιλο του τουρνουά και άρχισε στις 18:50.
Τα Γερόντια αγωνίστηκαν με αμυντικούς προσανατολισμούς και ήταν αρκετά μαχητικά. Έχοντας ως αιχμή του δόρατος τον Κώστα Μαντζιούτα κατάφεραν να περιορίσουν αισθητά τον αντίπαλο και να αγγίξουν μάλιστα τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στο δυνατό Status.
Το Status ήταν αρκετά «μουδιασμένο» και επιπόλαιο στην τελική προσπάθεια. Η ομάδα του Κώστα Αλαφροπάτη χάρης την ποιότητα των ποδοσφαιριστών της κατάφερε να φτάσει στην νίκη και να πάρει τους πρώτους του τρεις βαθμούς.
Την ερχόμενη (2η) αγωνιστική τα Γερόντια αντιμετωπίζουν τον Αστέρα και το Status θα παίξει με την Atletico Panoramatos.

Απών ο coach
Ο προπονητής του Status Άκης Ανδρεάκης απουσίαζε, καθώς αγωνιζόταν την ίδια στιγμή σε φιλικό παιχνίδι. Έλειπαν επίσης οι: Χρήστος Γενιτσαρόπουλος, Αλέξανδρος Γενιτσαρόπουλος και Στάθης Φακίτσας.

Αποκρούσεις Γκορόγια


Ουκ ολίγες φορές αποσόβησε τον κίνδυνο ο τερματοφύλακας των τυπικά γηπεδούχων Κώστας Γκορόγιας.

Δυο από Τόλη Μπουμπουρή


Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Αποστόλης Μπουμπουρής. Ο ποδοσφαιριστής του Status, που αγωνίστηκε με νέες εμφανίσεις σκόραρε 2 φορές.

Έπαιζε μόνος του ο «Τάρας»


Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Κώστας Μαντζιούτας για τα Γερόντια. Ο 25χρονος πέτυχε χατ-τρικ και κράτησε την ομάδα του «ζωντανή». Οι ηττημένοι έπαιξαν μόλις με 6 ποδοσφαιριστές και στον πάγκο έμεινε μόνο ο Σπύρος Τσιώνης.

Οριακό προβάδισμα

 












Το Status μπήκε μπροστά στο σκορ χάρης σε τέρμα του Κώστα Κρίντα (Φωτογραφία Αριστερά). Ο προπονητής του Κ.Ο.Κ. Μάκης Τριανταφύλλου (Φωτογραφία Δεξιά) έδειξε ξανά την ευχέρεια του στο σκοράρισμα, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Με γκολ του Αποστόλη Μπουμπουρή το Status πήγε μπροστά στο πρώτο 25λεπτο με 1-2.


Διαφορά ασφαλείας…αλλά ντέρμπι

 












Τα εύκολα-δύσκολα έκανε το Status στο δεύτερο μέρος. Με γκολ των Κώστα Γενιτσαρόπουλου (Φωτογραφία Αριστερά) και Αποστόλη Μπουμπουρή (Συμπαίχτες και στην Μυρίκη) προηγήθηκε με 1-4. Ο Κώστας Μαντζιούτας μείωσε σε 2-4 και ο Κώστας Καλύβας (Φωτογραφία Δεξιά, Πέρυσι έπαιξε στο Friends) έκανε το 2-5. Με δυο γκολ του Κώστα Μαντζιούτα τα Γερόντια έκαναν το 4-5, που ήταν και το τελικό σκορ.


Σκορ Ημιχρόνου:1-2

Συνθέσεις Ομάδων

Γερόντια: Γκορόγιας Κ., Μαντζιούτας 3, Γκορόγιας Θ., Τριανταφύλλου 1, Πετρόπουλος(Γραμματίκας)

Status (Κώστας Αλαφροπάτης): Δόσης Β., Μπουμπουρής 2, Κρίντας 1, Αλαφροπάτης, Ράπτης(Γενιτσαρόπουλος Κ. 1, Καλύβας 1, Μπούρας Γ., Μπούρας Κ.)

Διαιτητής: Στέλιος Σώμαλης
















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος