Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Προπονητικό καμπ για τον Άρη Γλυφάδας στο Montana


Στο Καρπενήσι  το διάστημα 25 Ιουνίου-1 Ιουλίου θα πραγματοποιήσει προπονητικό καμπ για 5 ημέρες ο Άρης Γλυφάδας στο μπάσκετ. Τα παιδιά του συλλόγου θα κάνουν προπονήσεις στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ξενοδοχείου Montana, στο οποίο και θα διαμείνουν. Θα μυηθούν στο ομαδικό πνεύμα και θα μάθουν να συμμετέχουν σε ένα σύνολο.
Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει 3 προπονήσεις καθημερινά ανάλογα με τις ηλικιακές ομάδες των παιδιών. Το πρόγραμμα θα γίνεται υπό την επίβλεψη του τεχνικού διευθυντή Ιωάννη Παραγυιού, ενώ θα υπάρξει εθελοντική ιατρική υποστήριξη από τον Γεώργιο Τασόπουλο. Το κόστος συμμετοχής είναι 320 ευρώ ανά άτομο και περιλαμβάνει διαμονή σε 4κλινες μεζονέτες, 3 αθλητικά γεύματα (πρωινό-μεσημεριανό-βραδινό) και μετακίνηση με πούλμαν Αθήνα-Καρπενήσι-Αθήνα. Παράλληλα το ξενοδοχείο  προσφέρει για τους γονείς που θα ήθελαν να το επισκεφτούν τις ημέρες που διοργανώνεται το camp διαμονή με ειδική τιμή 80 ευρώ το ζευγάρι με πρωινό.
Ο κ. Παραγυιός έχει επισκεφτεί κατά το παρλεθόν την πόλη μας για προετοιμασία και συγκεκριμένα με την ομάδα μπάσκετ της Δάφνης.