Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Heaven-Αγίοι Ευρυτάνες 10-4

Παράσταση τροπαιούχων από το πρώτο ματς έκαναν οι «κατακτητές» του θεσμού. Το Heaven Club κέρδισε χωρίς να δυσκολευτεί και σε ρυθμούς ρελαντί με 10-4 τους Αγίους Ευρυτάνες, οι οποίοι κατέβηκαν για πρώτη φορά στον θεσμό.
Ο αγώνας άρχισε στις 9 την Τετάρτη 25 Ιουνίου και ήταν στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου του Kasmir Cup. Με αυτό το ματς μάλιστα έκλεισε η πρεμιέρα του ομίλου.
Το Heaven, έχοντας πλουραλισμό στο σκοράρισμα ήταν αρκετά καλύτερο σε όλη την διάρκεια του αγώνα και πήρε εύκολα την πρώτη του νίκη. Η ομάδα του Λάκη Αναστασόπουλου είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάληψη  της πρωτιάς και από τις ομάδες, που θα διεκδικήσουν την κατάκτηση του τίτλου.
Οι Αγίοι Ευρυτάνες είχαν να αντιμετωπίσουν ένα αρκετά δυνατότερο αντίπαλο. Προσπάθησαν να τον περιορίσουν και ήταν μαχητικοί μέχρι ενός σημείου. Θα παλέψουν για την πρόκριση με τις υπόλοιπες ομάδες, κάνοντας ήττα εντός προγράμματος.
Το Heaven θα αντιμετωπίσει για την δεύτερη αγωνιστική τους Buchers και οι Αγίοι Ευρυτάνες την Χαμ Καμ.

Συνολικά 22 ποδοσφαιριστές
Και οι δυο ομάδες χρησιμοποίησαν η καθεμία από 11 ποδοσφαιριστές η καθεμία. Απόντες ήταν οι: Δημήτρης Κατσαδούρος, Κώστας Αρκουμάνης και Μπάμπης Καρβέλης των νικητών, ενώ οι ηττημένοι ήταν πλήρεις.

Διακριτικά στους «Άγιους»
Οι δυο ομάδες έχουν τυπώσει φανέλες λευκού χρώματος. Αναγκαστικά οι Αγίοι Ευρυτάνες φόρεσαν διακριτικά, για να ξεχωρίζουν.

Και φέτος Αναστασόπουλος


Τον ρόλο του προπονητή (κυρίως) και παίχτη ύστερα στο φετινό Heaven έχει ο 40χρονος τεχνικός του Αγίου Προκοπίου Λάκης Αναστασόπουλος. Χρόνο συμμετοχής στο τέλος πήρε και ο αρχηγός Κώστας Γιαννακόπουλος, που προέρχεται από τραυματισμό.

Κεφάτος ξανά ο «Ντουφ»


Ξεχώρισε με την αγωνιστική του παρουσία ο Βασίλης Ντουφεκιάς, ο οποίος έδειξε ξανά πως στο 5Χ5 έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα. Πέτυχε 4 τέρματα και τον ακολούθησε με 3 ο περυσινός 3ος σκόρερ του τουρνουά Δημήτρης Κουρλός.


Δυο γκολ ο «Πάρι»


Πρώτος σκόρερ των ηττημένων ήταν ο Χρήστος Παρούτσας, ο οποίος βρήκε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα δυο συνολικά φορές.


Μπροστά με 4-1


Ο Δημήτρης Κουρλός πέτυχε το πρώτο τέρμα του αγώνα και ο Βασίλης Ντουφεκιάς διπλασίασε τα τέρμα της ομάδας του. Ο Χρήστος Παρούτσας μείωσε σε 2-1, για να πετύχουν άλλα δυο γκολ ο Βασίλης Ντουφεκιάς με τον Κώστα Σταμούλη (Φωτογραφία, Πέρυσι είχε αγωνιστεί στο Status).

«Τρέλανε» κόσμο ο Νεκτάριος 


Ο ποδοσφαιριστής του Heaven και Γενικός Αρχηγός του ΑΠΟΚ Νεκτάριος Καρδαμπίκης έδειξε πως το τόπι δεν ξεχνιέται. Πέτυχε δυο τέρματα, με το πρώτο από αυτά να ξεχωρίζει, καθώς τρίπλαρε έναν αντίπαλο του και τελείωσε ιδανικά την φάση. Μάλιστα ο 29χρονος πανηγύρισε το πρώτο του γκολ με ξεχωριστό και χιουμοριστικό τρόπο.


Άνετα και ωραία














Χωρίς δυσκολίες οι τυπικά γηπεδούχοι έφτασαν στο τελικό 10-4. Ο Δημήτρης Κουρλός (Φωτογραφία Αριστερά) «έγραψε» το 5-1 και ο συνονόματος του Κοτσιμπός (Φωτογραφία Δεξιά) με ωραίο γκολ έκανε το 5-2. Με τέρματα των Ντουφεκιά και Παρούτσα έγινε το 6-3. Ο Ντουφεκιάς, ο Κουρλός πέτυχαν ένα ακόμη γκολ, ενώ με δυο τέρματα του Νεκτάριου Καρδαμπίκη «γράφτηκε» το 10-4. Ο Βασίλης Κολόκας μείωσε για το τελικό 10-4.

Κολόκας=δοκάρι


Ο εξαιρετικός και τεχνίτης Βασίλης Κολόκας των Αγίων Ευρυτάνων στάθηκε άτυχος στην επανάληψη, σημαδεύοντας τρεις φορές τα αντίπαλα δοκάρια. Ο 36χρονος ήταν ο δεύτερος σκόρερ της φετινής Β΄ ΕΠΣΕ, αγωνιζόμενος με τα χρώματα της ΑΕΚ. Κατάφερε πάντως παρά την ατυχία του να σκοράρει 1 φορά.

Σκορ Ημιχρόνου: 4-1

Συνθέσεις Ομάδων

Heaven (Λάκης Αναστασόπουλος & Κώστας Γιαννακόπουλος): Μεριγκούνης, Ξαγάρας, Σταμούλης 1, Ντουφεκιάς 4, Κουρλός 3(Καρδαμπίκης 2, Σαπούνης, Κοντογιάννης, Λέρης, Αναστασόπουλος, Γιαννακόπουλος)

Αγίοι Ευρυτάνες (Αλέξανδρος Μπούρας): Μιχαλόπουλος, Ρούσσης, Μπούρας, Κολόκας 1, Παρούτσας 2(Κοντογιώργος Γ., Πλεξίδας, Νιαβής, Κοτσιμπός 1, Γιαννόπουλος, Κοντογιώργος Δ.)

Διαιτητής: Στέλιος Σώμαλης
















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος