Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Buchers-Remal Madrid 1-1

Δεν ανέδειξε νικητή το παιχνίδι των Buchers με την Remal Madrid. Οι δυο ομάδες σε ένα «κλειστό» παιχνίδι έμειναν ισόπαλες μόλις στο «φτωχό» 1-1.
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27 Ιουνίου και άρχισε στις 18:45. Ήταν στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup. Με αυτό το ματς άρχισε η 3η ημέρα των αγώνων και η αγωνιστική για τον 2ο Όμιλο.
Οι Buchers παρά την ισοπαλία πήραν προβάδισμα πρόκρισης στην 8αδα του θεσμού. Η ομάδα των Γαλανού-Λιάγκα παραμένει αήττητη, καταφέρνοντας να ισοφαρίσει με τον πιτσιρικά Πάνο Λιάγκα. Οι «χασάπηδες» έφτασαν τους 4 πόντους και βρίσκονται στην δεύτερη θέση του ομίλου.
Οι «Μαδριλένοι» είχαν ξανά περιορισμένες λύσεις και σύνθεση μόλις 5 ατόμων. Διεκδίκησαν με αξιώσεις την νίκη, καθώς είχαν πάρει το προβάδισμα. Οι ελπίδες πρόκρισης λιγόστεψαν. Η Remal Madrid μετά την ήττα στην πρεμιέρα κατέκτησε τον πρώτο της βαθμό και βρίσκεται στην 5η θέση.
Οι Buchers για την 3η αγωνιστική αντιμετωπίζουν σε ένα κομβικό παιχνίδι τους Αγίους Ευρυτάνες και η Remal Madrid θα παίξει με το Heaven.

Το χαμηλότερο σκορ
Τα μόλις δυο γκολ που σημειώθηκαν αποτελούν αρνητικό ρεκόρ τερμάτων στην διοργάνωση, ύστερα από τα 3 που είχαν σημειωθεί στον περυσινό αγώνα Red Pistols-Πίου Πίου (Τότε ήταν 40λεπτο).

Μόλις 5 άτομα
Δεν είχε κανέναν αναπληρωματικό η ομάδα της Remal Madrid, καθώς ορισμένα μέλη της είναι φοιτητές. Σημαντικές ήταν οι απουσίες των Ζάχου Πολυτσέρη και του αρχηγού Χρήστου Κατσαρή.

Ντεμπούτο Π. Ράπτη


Την πρώτη του εμφάνιση με τα «Ρεμάλια» έκανε ο Πάνος Ράπτης, ο οποίος δέχτηκε μόλις ένα τέρμα και είχε καλή παρουσία.

Απών ο πρωταγωνιστής
Δεν αγωνίστηκε, καθώς απουσίαζε ο πρωταγωνιστής της πρεμιέρας Δημήτρης Γενιτσαρόπουλος, που είχε σημειώσει 5 γκολ.

«Λευκό» ημίχρονο


Καμία ομάδα δεν κατάφερε να σκοράρει στο πρώτο 25λεπτο. Οι γκολκίπερ Γιώργος Γιόγιος (Φωτογραφία) και Πάνος Ράπτης, αστοχία και καλοστημένες άμυνας οδήγησαν στο 0-0.

Πέτυχαν από ένα γκολ

 












Τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα με τον Στέφανο Καμαρέτσο (Φωτογραφία Αριστερά, Αγωνίστηκε μέσα αυτήν την φορά) βρήκε η Remal, που προηγήθηκε. Η απάντησε προήλθε από τον Πάνο Λιάγκα (Φωτογραφία Δεξιά) για το τελικό 1-1.

Τρεις κίτρινες

 
Με κίτρινη κάρτα τιμωρήθηκαν για τους τυπικά γηπεδούχους οι Βασίλης Τσουκαλάς (Φωτογραφία Αριστέρα,  Σκληρό μαρκάρισμα στον Φώτη Ζαχαράκη) και ο Γιάννης Γαλανός (Φωτογραφία Κέντρο) για αντιαθλητικό παίξιμο στον Κώστα Λελούδη. Από πλευράς Remal Madrid με κίτρινη παρατηρήθηκε και σε αυτό το ματς ο Γιάννης Δαράβαλης (Φωτογραφία Δεξιά) για αντιαθλητικό φάουλ στον Κώστα Λιάγκα.

Σκορ Ημιχρόνου: 0-0

Συνθέσεις Ομάδων

Buchers (Γιάννης Γαλανός & Κώστας Λιάγκας): Γιόγιος, Λιάγκας Κ., Λιάγκας Π. 1, Σταμούλης, Γενιτσαρόπουλος Π.(Τσουκαλάς, Γώγος, Γαλανός)

Remal Madrid (-): Ράπτης, Δαράβαλης, Καμαρέτσος 1, Λελούδης, Ζαχαράκης

Διαιτητής: Λάμπρος Κολοκώτσιος

















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος