Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Buchers-Αγίοι Ευρυτάνες 3-4

Πολύτιμη νίκη σημείωσαν οι Αγίοι Ευρυτάνες, οι οποίοι κάνοντας την ανατροπή επιβλήθηκαν των Buchers με 4-3, προσπερνώντας τους στην βαθμολογία.
Ο αγώνας έγινε το Σάββατο 29/6 και ήταν στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου του Kasmir Cup. Με αυτό το ματς, που άρχισε στις 18:50 άνοιξε η αυλαία της 5ης ημέρας του τουρνουά 5Χ5.
Οι Αγίοι Ευρυτάνες σημείωσαν την δεύτερη τους συνεχόμενη νίκη, καθώς είχαν επικρατήσει και της Χαμ Καμ. Η ομάδα του Αλέξανδρου Μπούρα παρότι αγωνίστηκε χωρίς τον κορυφαίο παίχτη της Βασίλη Κολόκα γύρισε το ματς, φτάνοντας στο σπουδαίο «τρίποντο». Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Γιώργος Πλεξίδας, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ. Οι «άσπροι» έφτασαν τους 6 βαθμούς, όσους έχει και η Abalencia.
Οι Buchers έλεγξαν το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο και είχαν πάρει διαφορά δυο τερμάτων. Στο δεύτερο μέρος το συγκρότημα των Γαλανού-Λιάγκα «βραχυκύκλωσε» επιθετικά και γνώρισε την πρώτη του ήττα. Οι «χασάπηδες» έπεσαν στην 4 θέση, έχοντας 4 πόντους και ποικιλία αποτελεσμάτων (1 νίκη, 1 ισοπαλία, 1 ήττα).
Οι νικητές θα αγωνιστούν την ερχόμενη (4η) αγωνιστική με την Abalencia, ενώ οι ηττημένοι έχουν δύσκολο έργο κόντρα στο Heaven.

MVP ο Πλεξίδας


Ο Γιώργος Πλεξίδας των Αγίων Ευρυτάνων συνέχισε με κεκτημένη φορά από τον αγώνα ενάντια στην Χαμ Καμ και πέτυχε συνολικά 3 γκολ. Η παρουσία του ήταν καταλυτική στην τελική επικράτηση.


2 γκολ ο Σταμούλης


Πρώτος σκόρερ των ηττημένων ήταν ο Βασίλης Σταμούλης. Ο 22χρονος επιθετικός πέτυχε δυο συνολικά τέρματα.


Δυνατά οι Buchers














Οι τυπικά φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Γιώργο Πλεξίδα, αλλά με 2 γκολ του Βασίλη Σταμούλη το σκορ έγινε 2-1. Ο Πάνος Γενιτσαρόπουλος (Φωτογραφία Αριστερά) έκανε το 3-1, για να μειώσει σε 3-2 ο Μάκης Νιαβής (Φωτογραφία Δεξιά).

Ανατροπή «Αγίων»
Οι Αγίοι Ευρυτάνες στην επανάληψη πέτυχαν δυο γκολ με τον Γιώργο Πλεξίδα και πήραν τους 3 πόντους. Οι Buchers δεν σημείωσαν κάποιο τέρμα.

Σκορ Ημιχρόνου: 3-2

Συνθέσεις Ομάδων
Buchers (Γιάννης Γαλανός & Κώστας Λιάγκας): Γιόγιος, Λιάγκας Κ., Σταμούλης 2, Γενιτσαρόπουλος Π. 1, Γενιτσαρόπουλος Δ.(Λιάγκας Π., Γώγος, Γαλανός)

Αγίοι Ευρυτάνες (Αλέξανδρος Μπούρας): Κοντογιώργος Δ., Κοντογιώργος Γ., Μπούρας, Πλεξίδας 3, Κοτσιμπός(Νιαβής 1, Ρούσσης, Γιαννόπουλος, Παρούτσας)

Διαιτητής: Στέλιος Σώμαλης














Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος