Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Η ετεροχρονισμένη απονομή του τίτλου στην πρωταθλήτρια Μυρίκη

Μόλις ολοκληρώθηκε η φιλική αναμέτρηση ακολούθησε η απονομή του 5ου πρωταθλήματος της ιστορίας της στην Μυρίκη. Οι ποδοσφαιριστές παρέλαβαν τα μετάλλια τους από τα μέλη της ΕΠΣ Ευρυτανίας και εν συνεχεία ο αρχηγός Κώστας Ζαραβέλης μαζί με τον προπονητή του συλλόγου Βασίλη Φούκα υπό τις επευφημίες και τα όλε-όλε των παικτών σήκωσαν ψηλά το τρόπαιο του πρωταθλητή Ευρυτανίας.
Το κύπελλο παρέδωσε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ευρυτανίας Δημήτρης Πεταρούδης. Παρών ήταν ο έφορος Κώστας Κατσαδούρος και ο ταμίας Θανάσης Τσατσαράγκος.
Οι ποδοσφαιριστές παρουσία του διοικητικού συμβουλίου, που στέκεται πάντα κοντά στην ομάδα πανηγύρισαν την επιτυχία τους και σήκωσαν στα χέρια τον προπονητή τους Βασίλη Φούκα. Στην συνέχεια ακολούθησαν ομαδικές αναμνηστικές φωτογραφίες της ομάδας με το κύπελλο και αναμνηστικές φωτογραφίες μαζί με την Α.Λ.Α.Κ. και τους διαιτητές. Ενώ στο τέλος οι ποδοσφαιριστές, διοίκηση και προπονητής φωτογραφήθηκαν μαζί με το τρόπαιο.
Προηγουμένως απονεμήθηκε το κύπελλο στον καλύτερο ποδοσφαιριστή-μαθητή του 2012, τον μέσο της Μυρίκης Δημήτρη Γκορόγια, ο οποίος σπουδάζει στην Κοζάνη και στον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος με 14 γκολ, τον μεσοεπιθετικό Κώστα Σταμούλη. Να τονιστεί πως οι «κόκκινοι» επέστρεψαν στους τίτλους μετά από 4 χρόνια.

Οι απονομές σε μαθητή και γκολτζή
Την απονομή στον καλύτερο-μαθητή ποδοσφαιριστή Δημήτρη Γκορόγια έκανε ο ταμίας της ΕΠΣ Θανάσης Τσατσαράγκος. Τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Κώστα Σταμούλη βράβευσε ο έφορος Κώστας Κατσαδούρος






Τα πήρε σχεδόν όλα
Η Μυρίκη έχασε εκτός από κύπελλο που ήταν φιναλίστ και το κύπελλο ήθους, το οποίο κέρδισε η Φραγκίστα. Το κύπελλο αυτό θα απονεμηθεί την νέα χρονιά, αφού ο Α.Π.Ο.Δ.Φ. δεν μπόρεσε να δώσει την Κυριακή το παρών.

Μετάλλιο και ο Ίβρος
Ο αμυντικός Δημήτρης Ίβρος μέχρι τον Γενάρη αποτελούσε μέλος της Μυρίκης. Παρέλαβε και αυτός μετάλλιο μετά από προτροπή των ανθρώπων της ομάδας, καθώς είχε καταγράψει 7 συμμετοχές.



Τον πέταξαν ψηλά
Οι παίκτες της Μυρίκης πέταξαν στα ουράνια τον προπονητή τους Βασίλη Φούκα πανηγυρίζοντας έντονα την κατάκτηση του τροπαίου.Ο 38χρονος ήταν ο «πρωτομάστορας» της επιτυχίας.



Άργησε 2.5 μήνες
Μετά από περίπου 2.5 μήνες απονεμήθηκε το φετινό πρωτάθλημα στην ομάδα της Μυρίκης, αφού οι «κόκκινοι» αγωνίστηκαν για το τοπικό πρωτάθλημα στις αρχές Απρίλη για τα ημιτελικά των μπαράζ με την Κρέντη. Εν συνεχεία ακολούθησαν τα play off ανόδου στην Γ΄ Εθνική.

Κοντά το συμβούλιο 
Παρουσία του Προέδρου Νίκου Τσώνη του Ευθυμίου και των παραγόντων της ομάδας: Σαράντη Παρμάκη, Ταξιάρχη Γώγου, Νίκου Τσώνη του Ηλία, Δημήτρη Λέρη και Γιάννη Χαντζόπουλου πραγματοποιήθηκε η απονομή. Το Δ.Σ. στήριξε αμέριστα τους παίχτες και τον προπονητή καθόλη την διάρκεια της επιτυχημένης σαιζόν.






























































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος