Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Συμπαίχτες Σταμουλάκης & Κυριαζής-Στην Άλφα 93΄ ο Τσάσσης


Στην ίδια κατηγορία (Α1΄ ΕΣΚΑΒΔΕ) θα αγωνίζονται την νέα σαιζόν τρεις αθλητές, που συμμετείχαν στο 3ο τουρνουά μπάσκετ Δήμου Καρπενησίου.
Ο 32χρονος γκάρντ και αρχηγός της Γ.Ε. Αγρινίου Μιχάλης Σταμουλάκης θα συνεχίσει στην ομάδα της «καρδιάς» του για δεύτερη συνεχόμενη σαιζόν. Η περυσινή περίοδος ήταν άκρως επιτυχημένη για τον ίδιο και για την ομάδα του, που ως αουτσάιντερ «άγγιξε» την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Ο «Κέλε» έχοντας συμπαίχτες τους Μπαρούχα και Τσάσση ήταν μέλος του Α.Ο. Αγρινίου, όταν ανέβηκε στην Γ΄ Εθνική (2011-2012).
Ο 36χρονος πόιντ γκάρντ Παναγιώτης Κυριάζης, που έπαιξε την περασμένη σαιζόν στον Γρηγόρη Λιακατά Αιτωλικού θα είναι συμπαίχτης του Σταμουλάκη, καθώς πήρε μεταγραφή στην Γ.Ε.Α. Ο 34χρονος σέντερ Χρήστος Τσάσσης δεν συνεχίζει στον Πήγασο, αλλά στην Άλφα 93΄ ως παίχτης πλέον. Στην συγκεκριμένη ομάδα έκανε τα πρώτα το προπονητικά «βήματα» με τεράστια επιτυχία, καταφέρνοντας να την ανεβάσει στην μεγάλη κατηγορία της ΕΣΚΑΒΔΕ.
Οι 3 αθλητές αγωνίστηκαν στο τουρνουά με τα χρώματα της Παρέας, ισχυροποιώντας τους «πορτοκαλί» και «ομορφαίνοντας» την διοργάνωση με την αγωνιστική τους παρουσία.