Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Ολοκληρώθηκε με τις απονομές το 3ο τουρνουά μπάσκετ Δήμου Καρπενησίου

Ύστερα από την λήξη του τελικού του 3ου τουρνουά μπάσκετ Δήμου Καρπενησίου πραγματοποιήθηκαν σε ευχάριστο κλίμα οι απονομές στους νικητές της διοργάνωσης. Τον λόγο πήρε αρχικά ο υπεύθυνος διοργάνωσης  και σύμβουλος του Δημάρχου Βαγγέλης Βλάχος, ο οποίος ευχαρίστησε όσους συντέλεσαν στην διεξαγωγή του τουρνουά, στο οποίο συμμετείχαν 18 ομάδες.
Απένειμε τιμητικές πλακέτες στους εθελοντές, ευχαριστώντας για την προσφορά τους, που εκτέλεσαν χρέη γραμματείας και διαιτησίας. Πρόκειται για τους: Δημοσθένη Λιάκο, Θανάση Γιαννόπουλο, Δήμο Αθανασίου, Λίλα Κλαουδάτου (Γραμματεία) και Θανάση Χουσιάδα (Διαιτησία). Εν συνεχεία προσέφερε τιμητική πλακέτα στο ΕΚΑΒ Καρπενησίου και συγκεκριμένα στο προϊστάμενο του Γιάννη Σβερώνη. Το ΕΚΑΒ συνέβαλλε στην ιατρική κάλυψη όλων των αγώνων. Ο κ. Βλάχος ευχαρίστησε επίσης για την κάλυψη των αγώνων  τους ιδιοκτήτες του  “Evrytania Sport Παναγιώτη και Δημήτρη Κολλημένο, τα Ευρυτανικά Νέα, τον Ευρυτανικό Παλμό, το Σταρ Λαμίας και το Ράδιο Καρπενήσι. Τα θερμά του ευχαριστήρια εξέφρασε και στον υπεύθυνο σταδίου Κώστα Κατσαδούρο, που ήταν πάντα παρών και βοήθησε σημαντικά την διοργάνωση. Ευχαριστήρια υπήρξαν και για τους χορηγούς της διοργάνωσης (River Art Café, Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Τρίκκα και του Status Club, που προσέφερε ένα μπουκάλι στους 3 νικητές).
Εν συνεχεία ακολούθησε η βράβευση του MVP Δήμου Σπυριδάκη , την οποία έκανε ο προπονητής του Αστέρα Δήμος Αθανασίου και του νικητή του διαγωνισμού τριπόντων Ίγκλι Οσμενάι από τον συντάκτη του “Evrytania Sport” Δημήτρη Κολλημένο. Το έπαθλο όσον αφορά τα τρίποντα ήταν και φέτος προσφορά της ιστοσελίδας μας.
Οι ομάδες τέλος παρέλαβαν τα μετάλλια και τα τρόπαια τους κατά σειρά και ακολούθησαν οι αναμνηστικές φωτογραφίες. Στον τρίτο Πρωτέα και στα δεύτερα Φάλαρα τα μετάλλια απένειμε ο Αντιδήμαρχος Καρπενησίου Κλεομένης Λάππας. Ενώ στο τροπαιούχο Είθισται την απονομή έκανε ο Δήμαρχος Καρπενησίου Κώστας Μπακογιάννης. Την κούπα σήκωσε κάτω από τις επευφημίες των συμπαιχτών του ο αγαπητός σε όλους Κώστας Χειλάς, γνωστός και ως «Τακαρέλ», πριν παραλάβουν τα μετάλλια τους όλοι οι αθλητές.
Από την μεριά μας να συγχαρούμε όλους όσους συμμετείχαν και συντέλεσαν στην διεξαγωγή αυτής της «γιορτής». Ευχαριστούμε επίσης τον κ. Βλάχο για την άψογη συνεργασία, που υπήρξε και φέτος με την σελίδα μας.

Δηλώσεις Εκπροσώπων & Πρωταγωνιστών

Βαγγέλης Βλάχος (Υπεύθυνος διοργάνωσης): «Νομίζω πως είναι κοινή ομολογία πως το 3ο τουρνουά μπάσκετ Δήμου Καρπενησίου ολοκληρώθηκε με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία. Έχουμε βάλει στόχο στον Δήμο κάθε χρόνο το τουρνουά, που διοργανώνουμε να είναι καλύτερο από το προηγούμενο. Κινούμενοι σε αυτήν την κατεύθυνση είμαι στην ευχάριστη θέση  να εκφράσω την ικανοποίηση μου για την ομαλή διοργάνωση και την πάρα πολύ μεγάλη συμμετοχή, που υπήρξε. Σαφώς και είναι δέσμευση και θα υπάρξει και 4ο τουρνουά του χρόνου με ακόμη περισσότερες ομάδες και με ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία. Να τονίσω για άλλη μια φορά πως αυτό που κάνει το τουρνουά μπάσκετ Δήμου Καρπενησίου επιτυχημένο είναι η πολύ μεγάλη συμμετοχή τόσο σε επίπεδο παιχτών, όσο και σε επίπεδο θεατών και εθελοντών. Η εθελοντική βάση είναι η βάση λειτουργίας όλου του τουρνουά. Κανείς δεν αμείβεται, όλοι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, απλά για να χαιρόμαστε όλοι μαζί αυτό το αποτέλεσμα.»

Άγγελος Σαμαντάς (Αρχηγός Είθισται): «Ευχαριστούμε καταρχήν τον Δήμο Καρπενησίου, που οργανώνει το τουρνουά και τον κόσμο, που ήρθε και μας τίμησε. Φέτος είναι η δεύτερη φορά, που πήγαμε στον τελικό, καταφέραμε και το κερδίσαμε και είμαστε πολύ χαρούμενοι.»







Δημήτρης Λερογιάννης (Αρχηγός Είθισται): «Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον Δήμο Καρπενησίου και τους εθελοντές, αλλά και όλους όσους συμμετείχαν σε αυτό το τουρνουά. Θεωρώ ότι όσο πάει γίνεται και καλύτερο, όχι ότι επειδή κερδίσαμε φέτος, αλλά σε συνδυασμό με την χαρά.»






Κώστας Χρυσαφόπουλος (Αθλητής Γ.Σ. Φάλαρα): «Ήταν ένα πολύ καλό τουρνουά και με ομάδες με καλό επίπεδο. Κατά την δική που άποψη οι διαιτητές ήταν αρκετά καλοί, παρόλο που δεν είναι επαγγελματίες. Ήταν πολύ καλή διοργάνωση και από τον Δήμο Καρπενησίου και από τα παιδιά, που ήταν εθελοντές. Ελπίζω του χρόνου να μπορούμε να ξαναρθούμε, γιατί ήταν και δύσκολο για εμάς, που ήμασταν από μακριά. Σημασία έχει όμως και αξία, που το ευχαριστηθήκαμε όλοι και οι παίχτες και οι θεατές. Πιστεύω ότι άξιζε στο τέλος. Συγχαρητήρια και στην ομάδα, που κέρδισε.»



Δημήτρης Κουρλός (Αθλητής Πρωτέα): «Νομίζω ότι το τουρνουά ήταν πάρα πολύ καλό. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε, εθελοντές υπήρξαν πάρα πολλοί. Ελπίζω και εύχομαι του χρόνου να είναι ακόμα καλύτερα και να υπάρχουν περισσότεροι εθελοντές. Να έχουμε υγεία όλοι να μπορέσουμε να το κάνουμε και του χρόνου.»













































Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος
Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος