Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Έφηβοι: Π.Α.Κ.-Άρης Γλυφάδας 37-30

Φιλικό παιχνίδι  μπάσκετ πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 29 Ιουνίου στο κλειστό γυμναστήριο του Hotel Spa Montana. Για την κατηγορία των εφήβων η Πανευρυτανική Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης επικράτησε με 37-30 του Άρη Γλυφάδας. Το παιχνίδι άρχισε στις 7 και είχε διάρκεια 4 συνολικά 7λεπτα.
Η Π.Α.Κ. αγωνίστηκε υπό τις οδηγίες του Γιάννη Χαλκιά και άφησε αρκετά καλά δείγματα γραφής και σε αυτό το φιλικό. Οι έφηβοι πέτυχαν την 3η τους συνεχόμενη νίκη, καθώς είχαν προηγηθεί αυτές απέναντι σε Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη και Αναγέννηση Λαμίας εκτός έδρας. Οι παίχτες του κ. Χαλκιά προηγήθηκαν στην ανάπαυλα με σκορ 20-19.
Ο Άρης Γλυφάδας πραγματοποιεί 6ημερο camp προετοιμασίας στο Καρπενήσι, το οποίο ολοκληρώνεται την Δευτέρα 1 Ιουλίου και γίνεται υπό την τεχνική επίβλεψη του Γιάννη Παραγυιού. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο ομάδες θα δώσουν και νέο φιλικό ματς στην κατηγορία των Juniors.

Πρώτος σκόρερ ο Τσολάκης


Οι πόντοι των παιχτών της Ακαδημίας ήταν τα εξής: Βασίλης Τσολάκης 13(1), Δημήτρης Νιούτσικος 10, Κώστας Νιαβής 5(1), Σεραφείμ Κολοκύθας 5, Παντελής Κωστής 4, ενώ συμμετοχή χωρίς να σκοράρουν είχαν οι Κώστας Νείλας και Γιώργος Μπάρκας




















Φωτογραφίες: Γιάννης Κολλημένος