Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Προτελευταία στροφή για τους «κόκκινους» της Ευρυτανίας

Στο τέλος του βαδίζει το πρωτάθλημα των μπαράζ ανόδου και η Μυρίκη αγωνίζεται στα Άσπρα Σπίτια με την Ένωση ΑΣΑ σε μια αδιάφορη βαθμολογικά αναμέτρηση και για τις δυο ομάδες.
Οι Ευρυτάνες του Βασίλη Φούκα καλούνται να δώσουν ακόμη μια δύσκολη αναμέτρηση. Θα επιδιώξουν ξανά να κάνουν μια καλή εμφάνιση και να αποσπάσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Τα Άσπρα Σπίτια βρίσκονται στην 3η θέση του ομίλου και έχουν χάσει το «τρένο» της ανόδου στην Γ΄ Εθνική, καθώς έχουν μόλις 3 βαθμούς. Η Μυρίκη βρίσκεται στην τελευταία θέση και επιδιώκει να πετύχει το πρώτο της γκολ στο πρωτάθλημα και να αποσπάσει την πρώτο της βαθμό.
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή (26/4) στο Δημοτικό στάδιο Άσπρων Σπιτιών και θα αρχίσει στις 5 το απόγευμα. Είναι στα πλαίσια της 5ης και προτελευταίας αγωνιστικής των Play Off ανόδου στην Γ΄ Εθνική για τον 7ο όμιλο. Διαιτητής ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ο Γιώργος Κονίδας από την Φωκίδα με βοηθούς τον Κώστα Μπούνο και τον Στέλιο Καραγιάννη από τον ίδιο σύνδεσμο.

Πρώτη φορά και σε Βοιωτικό έδαφος
Η πρωταθλήτρια Ευρυτανίας Μυρίκη θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε Βοιωτικό έδαφος. Η Μυρίκη την περασμένη αγωνιστική έπαιξε και για πρώτη φορά με ομάδα από την Εύβοια. Οι Ευρυτάνες στο παρελθόν έχουν φάει με το «κουτάλι» τα γήπεδα της Θεσσαλίας. Έχουν συμμετέχει σε 3 πρωταθλήματα του 4ου ομίλου.

Χωρίς προβλήματα
Ο Βασίλης Φούκας δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του.

* Ενημέρωση στην αρχική σελίδα του Evrytania Sport  θα υπάρχει για την αναμέτρηση Ένωση ΑΣΑ-Μυρίκη, καθώς και για το άλλο παιχνίδι του ομίλου μεταξύ Στυλίδας και Κύμης.

5η αγωνιστική play off ανόδου στην Γ΄ Εθνική (7ος Όμιλος) 26-5-2013 17:00

Ένωση Άσπρα Σπίτια/Αντίκυρα-Μυρίκη Δημοτικό Στάδιο Άσπρων Σπιτιών
Διαιτητής: Γεώργιος Κονίδας(ΣΔΠ Φωκίδας)
1ος Βοηθός: Κωνσταντίνος Μπούνος(ΣΔΠ Φωκίδας)
2ος Βοηθός: Στυλιανός Καραγιάννης(ΣΔΠ Φωκίδας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Μιχαήλ Γκέκας(ΣΔΠ Αιτωλοακαρνανίας)