Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Διπλασιασμός νικών κόντρα στην Στυλίδα για το φαβορί Κύμη


Την δεύτερη νίκη της πραγματοποίησε η Κύμη, η οποία επιβλήθηκε με 1-0 της Στυλίδας. Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15/5 στο Δημοτικό Στάδιο Κύμης και ήταν στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής των play off ανόδου στην Γ΄ Εθνική (7ος Όμιλος).
Η ομάδα του Βαγγέλη Ντόβολη με την νίκη της είναι πλέον το πρώτο φαβορί για την άνοδο, έχοντας πάρει διαφορά 3 βαθμών από τους διώκτες του. Στο 23΄ ο Τσάγκος σημείωσε τον νικητήριο γκολ με ασύλληπτο έπειτα από μπαλιά του Κραβαρίτη Κ., ενώ στο 75΄ ο Μπλατσιώτης με σουτ σημάδεψε το δοκάρι του Αλεξανδρή. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και κέρδισαν δίκαια, ενώ πλήθος κόσμου παρακολούθησε το παιχνίδι.

Συνθέσεις Ομάδων

Κύμη (Βαγγέλης Ντόβολης): Μπασινάς, Κόκκος, Κοκκάλας, Κύρου, Καλογερόπουλος, Κραβαρίτης Κ., Φωτιάς, Τσάγκος(85΄ Αποστολίδης), Ανέστης Β.(79΄ Τσαλιαγκός), Μπλατσιώτης(80΄ Όστιν), Μανδράκας

Στυλίδα (Πέτρος Καραΐσκος): Αλεξανδρής, Τζουάνας, Πρέμτσης(68΄ Καραντάθας), Βέλλιος Χ., Κουφιώτης, Κραβαρίτης Ι., Βέλλιος Π., Ζησόπουλος, Αδάμ(55΄ Καραπέτσας), Επίσκοπος(57΄ Χανής), Αλεξίου)

Διαιτητής: Ευάγγελος Κορδολαίμης(ΣΔΠ Πειραιά)
1ος Βοηθός: Δημήτριος Ζησιμόπουλος(ΣΔΠ Πειραιά)
2ος Βοηθός: Ηλίας Κοτζαμανίδης(ΣΔΠ Πειραιά)






Φωτογραφίες: www.dinataathlitika.gr