Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Με πρακτική επίδειξη από τους προπονητές Χρυσανθόπουλο και Κτιστάκη έκλεισε η 1η μέρα του σεμιναρίου

Συνεχίστηκαν το Σάββατο (25/5) το απόγευμα οι διεργασίες του σεμιναρίου μπάσκετ με την ονομαδία «Καρπενήσι 2013» που διεξάγεται στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας με την είσοδο να είναι ελεύθερη. Μετά την πρωινή ομιλία του κ. Νεκτάριου Σταύρου πάνω στην ψυχολογία των νεαρών αθλητών ακολούθησε πρακτική επίδειξη από τους προπονητές Γιάννη Χρυσανθόπουλο και Γιάννη Κτιστάκη σε συνεργασία με τους μικρούς αθλητές της Π.Α.Κ.
Το σεμινάριο ξεκίνησε στις 5.30 το απόγευμα του Σαββάτου. Πρώτα ο κ. Χρυσανθόπουλος ανέπτυξε τις επιθετικές συνεργασίες 3 παικτών, την άμυνα στο low post και την παγίδα στην Base Line.
Λιγοστοί προπονητές παρακολούθησαν στο σεμινάριο, ενώ πέραν των 3 προπονητών της Π.Α.Κ. (Γιάννη Χαλκιά, Κατερίνα Μπαλωμένου και Φώντα Ζαχαρόπουλου)  σχεδόν κανείς φίλος του μπάσκετ από το Καρπενήσι (Ενν. που να έχει σχέση με το τουρνουά μπάσκετ) δεν παρακολούθησε τα σεμινάριο. Παρόντες ήταν επίσης και αρκετοί καθηγητές φυσικής αγωγής. Το σεμινάριο παρακολούθησε και ο προπονητής του Άρη Σπερχειάδας Δημήτρης Έλληνας
Εν συνεχεία ο κ. Κτιτστάκης μετά από ένα μικρό διάλλειμα στις 7 το απόγευμα ανέπτυξε την ατομική άμυνα Man to Man, την άμυνα με βοήθεια-περιστροφές και την επίθεση motion.
Το σεμινάριο συνεχίζεται την Κυριακή (26/5) στις 10 το πρωί και θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι.

* Απόσπασμα βίντεο από το σεμινάριο θα δημοσιευτεί στο Evrytania Sport μέσα στις επόμενες ημέρες.

Το πρόγραμμα της Κυριακής 26-5
10:00 πμ-11:30 μμ Γ.ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ: «Άμυνα στο low post- παγίδα από την base line»
11:45-13:15 μμ Γ. ΚΤΙΣΤΑΚΗΣ: «Ανάλυση Επίθεσης Vs mtm και παραλλαγές»
13:15 μμ ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ/ ΚΤΙΣΤΑΚΗΣ: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ / ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
13:30 μμ Απονομή Διπλωμάτων- Λήξη εργασιών Σεμιναρίου.



























Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος