Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Καταδικάζει τα επεισόδια και ζητά συγνώμη η Κρέντη


Με ανακοίνωση, που απέστειλε ο Α.Ο. Κρέντης προς την ΕΠΣ Ευρυτανίας και τα Μ.Μ.Ε. της περιοχής ζητά συγνώμη για τα επεισόδια, που έλαβαν χώρα στην ανάπαυλα του παιχνιδιού με την Μυρίκη (Κυριακή 31 Μαρτίου).
Αναφέρεται ότι αυτά δεν προκλήθηκαν από την ομάδα με το Δ.Σ. της να φροντίζει όσο το δυνατόν καλύτερο για την παροχή βοήθειας στον διαιτητή και στον παρατηρητή αγώνα. Όσον αφορά την διαιτησία η διοίκηση της Κρέντης δεν θέλει να αναφερθεί σε αυτήν, αλλά τονίζει πως τους υπόλοιπους αγώνες πρέπει να σφυρίξουν αξιολογημένοι ρέφερι.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

Κύριε Πρόεδρε,
Με την παρούσα μας επιστολή καταδικάζουμε τα όσα συνέβησαν κατά την διάρκεια του ημιχρόνου του ημιτελικού των Play Off ανάμεσα στην Κρέντη και την Μυρίκη, στα αποδυτήρια των διαιτητών, στο γήπεδο Κερασοχωρίου που χρησιμοποιούμε ως έδρα και ζητούμε συγνώμη γι΄ αυτά, παρότι δεν προκλήθηκαν από μας.
Από την πρώτη στιγμή βρεθήκαμε δίπλα στον διαιτητή και τον παρατηρητή του αγώνα και ενεργήσαμε τα δέοντα τόσο εγώ ως Πρόεδρος του Σωματείου με μέλη του Δ.Σ. όσο και η γιατρός του αγώνα Αλεξάνδρα Μάκκα, που τυγχάνει θυγατέρα μου, να μεταφερθούν άμεσα οι ευτυχώς ελαφρώς τραυματίες στο Κ.Υ. Δυτ. Φραγκίστας για τα περαιτέρω.
Δεν θα αναφερθούμε στην διαιτησία της αναμέτρησης αυτής, σεβόμενοι πρόσωπα και καταστάσεις.
Ωστόσο όμως αν κάποιος αναγνώσει στα αθλητικά μέσα του τόπου μας, θα καταλάβει πολλά.
Η Διοίκηση του Α.Ο. Κρέντης, θα συνεχίσει να υπηρετεί το τοπικό μας ποδόσφαιρο με σεβασμό και πάντα στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθε.
Φροντίστε ως ΕΠΣ, ποδοσφαιρικούς αγώνες κρίσιμους να τους διευθύνουν αξιολογημένοι διαιτητές.

Με τιμή
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Χρυσόστομος Μάκκας