Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Αύριο η ανακοίνωση της απόφασης της ΕΠΣΕ-Η κούπα οδεύει προς την Μυρίκη


Συνεδρίασε σήμερα Μεγάλη Τρίτη(30/4) το συμβούλιο της ΕΠΣ Ευρυτανίας, ωστόσο δεν ανακοίνωσε τι μέλλει γενέσθαι με το φετινό πρωτάθλημα της Α΄ Ευρυτανίας μετά τις εφέσεις ΑΠΟΚ και Αγράφων.
Το συμβούλιο έγινε χωρίς την παρουσία εκπροσώπων των ομάδων και των τοπικών μέσων μαζικών ενημέρωσης. Ούτε στο τέλος της συνεδρίασης κοινοποιήθηκε προφορικά η απόφαση του συμβουλίου. Η επίσημη απόφαση θα ανακοινωθεί αύριο το μεσημέρι.
Σύμφωνα με πληροφορίες η Μυρίκη θα στεφτεί πρωταθλήτρια στα χαρτιά και απλά αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής.
Από πλευράς ΕΠΣ Ευρυτανίας παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος Δημήτρης Πεταρούδης, ο γενικός γραμματέας Διονύσης Βονόρτας, ο ειδικός γραμματέας Θόδωρος Ζελενίτσας, ο ταμίας Θανάσης Τσατσαράγκος, ο έφορος Κώστας Κατσαδούρος και τα μέλη Χρήστος Δημητρόπουλος και Κώστας Χούπας. Απουσίαζαν οι δυο Αντιπρόεδροι της ενώσεως Μίλτος Μπομποτσιάρης και Γιώργος Παπαντζίμας.
Παρόντες (Έξω από τα γραφεία της ΕΠΣ) ήταν επίσης και εκπρόσωποι των ομάδων. Παραβρέθηκαν οι: Γιώργος Λιάγκας (Μυρίκη), Νίκος Δροσίνης, Γιάννης Τσιγαρίδας, Νίκος Τριανταφυλλόπουλος (Άγραφα), Νεκτάριος Καρδαμπίκης, Χρήστος Γιαννίτσαρης, Ανδρέας Κατσακιώρης, Δημήτρης Κατσακιώρης, Κώστας Πασσάς και Άρης Τσιούνης (ΑΠΟΚ).
Να αναφέρουμε επίσης ότι στην αυριανή απόφαση της ΕΠΣΕ υπάρχει ξανά η δυνατότητα εντός 8 ημερών να γίνει νέα έφεση στην δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ.


Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος