Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Διοίκηση ΑΠΟΚ: «Καταδικάζουμε τις πρακτικές των Αγράφων, κάνουμε έκκληση στους υπευθύνους να σωθεί η αξιοπιστία του Ευρυτανικού ποδοσφαίρου»


Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Βελουχίου σχετικά με τα όσα συνέβησαν στον δεύτερο ημιτελικό με τα Άγραφα. Αναφέρεται αρχικά στην ένσταση, που κατέθεσε στο γήπεδο για την κατάσταση υγείας όσον αφορά τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Μάνο και εν συνεχεία για την παράνομη συμμετοχή του συγκεκριμένου παίχτη, για τον οποίο είχαν αντιληφθεί ότι κάτι ύποπτο συνέβαινε.
Η διοίκηση των κυπελλούχων Ευρυτανίας καταδικάζει τις πρακτικές, που χρησιμοποίησε ο αντίπαλος, τονίζοντας πως ο αγώνας δεν έγινε επί ίσοις όροις. Θεωρεί ότι η ομάδα είναι ηθικά δικαιωμένη στην κοινή γνώμη των φιλάθλων και κλείνοντας κάνει έκκληση στους αρμόδιους, ώστε να σώσουν την αξιοπιστία του Ευρυτανικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βελουχίου:
Για την αποκατάσταση της αλήθειας και για την ενημέρωση του φιλάθλου κόσμου της Ευρυτανίας σας ενημερώνουμε ότι μετά τον αγώνα μας με την ομάδα του ΑΟ ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗ το Συμβούλιο της ομάδος μας αποφάσισε  να κάνει  ένσταση σε βάρος του ποδοσφαιριστή Μάνου Χρήστου για μη κανονική συμμετοχή λόγο εκπρόθεσμης εγγραφής στην κατάσταση υγείας. Η ένσταση μας αφορούσε μόνο τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και όχι τους υπόλοιπους πέντε ποδοσφαιριστές που ήταν και αυτοί στην ίδια κατηγορία γιατί η εμπειρία μας έλεγε ότι κάτι τρέχει με τον συγκεκριμένο αθλητή. Τις επόμενες μέρες αποδείχτηκε ότι είχαμε δίκιο, ποδοσφαιριστής με αυτό το όνομα δεν υπήρχε όλα τα χαρτιά του ήταν πλαστά.
Καταδικάζουμε τις απαράδεκτες πρακτικές των υπεύθυνων της ομάδας των Άγραφων, οι όποιοι όλο το σαββατοκύριακο με επιμονή και θράσος διατυμπάνιζαν ότι οι αγώνες κερδίζονται μέσα στο γήπεδο ξέχασαν όμως προφανώς τους ίσους όρους.
Επειδή  κάποιοι είναι του δόγματος ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και θέλουν απεγνωσμένα ένα πρωτάθλημα τους καλούμε να έρθουν στα γραφεία μας και να τους χαρίσουμε ένα κύπελλο πρωταθλητή από τα αμέτρητα που έχουμε πάρει στην μακρά ιστορία μας.
Οι ένοχοι είναι γνωστοί σε όλους, είναι οι ίδιοι που ήταν και πέρυσι σε αντίστροφες βέβαια θέσεις φέτος. Θεωρούμε ότι είμαστε ηθικά δικαιωμένοι στη γνώμη του φιλάθλου κόσμου και περιμένουμε και την τυπική δικαίωση από τα αρμόδια θεσμικά όργανα
Έστω και την ύστατη στιγμή κάνουμε έκκληση στους υπευθύνους να αναλάβουν τις ευθύνες τους για να σωθεί η αξιοπιστία του Ευρυτανικού ποδοσφαίρου όση από αυτή έχει απομείνει. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα  παίζει παιχνίδια στη πλάτη της  ιστορικότερης ομάδας του Ν. Ευρυτανιας.

Το Δ.Σ. του
ΑΠΟΚ Βελούχι