Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Εκτενές αφιέρωμα στον παπά-Φεγγούλη


Ένα ενδιαφέρον αφιέρωμα παρουσίασε το Star Κεντρικής Ελλάδας, το οποίο αναφέρεται στην δράση του γενικού γραμματέα της Κρέντης πατέρα Ευάγγελου Φεγγούλη.
Ο π. Ευαγγέλος Φεγγούλης μιλάει για την δράση του στον αθλητισμό και για το πώς έχει συνδυάσει ποδόσφαιρο και πίστη. Αναφέρεται επίσης στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ποδοσφαιρικά η Δυτική Ευρυτανία για τους αγωνιστικούς χώρους και τα αποδυτήρια. Μιλάει για την στάση των φιλάθλων όταν βλέπουν έναν ιερέα στο γήπεδο, αλλά και για τα νέα παιδιά του χωριού, τα οποία πηγαίνουν στο κατηχητικό του χωριού και αθλούνται, μετέχοντας στην ομάδα της Κρέντης.
Να υπενθυμίσουμε ότι ο π. Φεγγούλης στο παρελθόν ήταν Πρόεδρος της παλιάς ομάδας του Ταλαιπωριακού Ψηλόβραχου, που αγωνίστηκε στην Α΄ ΕΠΣΕ την περίοδο 1990-1991. Στο πρόσφατο παρελθόν βρίσκονταν και στην Προεδρία της Δυτικής Φραγκίστας, την σεζόν 2007-2008, που έφτασε μια ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου, ενώ τα δυο τελευταία χρόνια βρίσκεται στην διοίκηση της Κρέντης, στην οποία είναι και εφημέριος. 

Μπορείτε να δείτε το αφιέρωμα στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://www.dailymotion.com/video/xys9f5_o-yyyy-yyyyyyyy-yyy-y-y-yyyyyyy_sport#.UWK33EpXstZ