Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Φιλικό διπλό για τον Άγιο κόντρα στην Μυρίκη

Σε αγωνιστικό ρυθμό επιδιώκει να κρατηθεί η ομάδα της Μυρίκης μετά την διακοπή του πρωταθλήματος της Α΄ Ευρυτανίας. Οι «κόκκινοι» γνώρισαν την φιλική ήττα στο γήπεδο τους από τον Άγιο Προκόπιο με σκορ 1-2.
Οι ομάδες αγωνίστηκαν την Δευτέρα 22/4 στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου στις 5.30 το απόγευμα σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα. Το παιχνίδι κράτησε 70 λεπτά και διεύθυνε ο προπονητής της Μυρίκης Βασίλης Φούκας.
Το 1ο 35λεπτο έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα. Για τους γηπεδούχους σκόραρε ο αριστερός μπακ Άγγελος Παχής και για τον Αστέρα ο Χρήστος Κατσίκας (Ανήκει στον Αίολο) και ο Δημήτρης Νάσιος.
Η Μυρίκη είχε δυο δοκάρια με τους Άρη Σιταρά και Άγγελο Παχή. Αξίζει να αναφέρουμε ότι εκτός του Κατσίκα με την ομάδα της Παλαιοκατούνας αγωνίστηκε ο Κώστας Λαθύρης του Λαρισαϊκού, ο οποίος είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα Ευρυτανίας το 2008 με την παλιά Αναγέννηση.

Οι δυο ομάδες ξεκίνησαν με τις εξής 11αδες:
Μυρίκη (Βασίλης Φούκας): Λέρης, Ζαραβέλης, Παχής, Μπουμπουρής Γ.(Χ), Γενιτσαρόπουλος, Μπουμπουρής Α., Κοτρώνης, Φούκας, Φύκας, Σιταράς Α., Σιταράς Κ.

Άγιος Προκόπιος (Λάκης Αναστασόπουλος): Λαθύρης Γ., Φούκας, Τσάκνης Ι., Κατσίκας, Κρασιάς, Σιταράς, Τσίπρας, Νάσιος, Λαθύρης Κ., Γκούρλιας, Σκύπι







Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος