Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Ισοβάθμησαν στην Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ Φάλαρα & Σπερχειάδα

Η Μακρακώμη και ο Γ.Σ. Φάλαρα από την Στυλίδα θα εκπροσωπήσουν το Φθιωτικό μπάσκετ στο 3ου τουρνουά μπάσκετ του Δήμου Καρπενησίου. Οι αθλητές τους τέθηκαν αντιμέτωποι στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ (3ος Όμιλος). Ο Άρης Σπερχειάδας, στον οποίο αγωνίζονται παίχτες της Μακρακώμης (Αναδείχτηκε 3η στο περυσινό τουρνουά) και τα Φάλαρα ισοβάθμησαν στην 3η θέση με 11 βαθμούς. Ολοκλήρωσαν πριν από λίγες ημέρες τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα, που διαρκεί λίγο χρονικό διάστημα.
Στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ (3ος Όμιλος) μετέχουν 5 ομάδες, η Α.Α. Ιστιαίας (16 β.) και ο Τελεθριακός Ιστιαίας (13 β.) από την Εύβοια, που τερμάτισαν στις δυο πρώτες θέσεις και συμμετέχουν στα play off ανόδου με τις επίσης δυο πρώτες ομάδες από τους δυο άλλους ομίλους και από την Φθιώτιδα ο Άρης Σπερχειάδας, ο Γ.Σ. «Τα Φάλαρα» και ο Αίας Μοσχοχωρίου (7 β.), ο οποίος τερμάτισε τελευταίος.
Στο παιχνίδι, που έγινε για τον πρώτο γύρο στο κλειστό της Σπερχειάδας ο Άρης νίκησε με 58-39, ενώ στο δεύτερο, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο ανοιχτό γήπεδο στο πάρκο λαού στην Στυλίδα, τα Φάλαρα κέρδισαν με 58-43.

Τα στοιχεία του δεύτερου αγώνα

Φάλαρα-Άρης Σπερχειάδας 58-43

Στατιστικά Ομάδων

Φάλαρα (Αποστόλης Λαχανάς): Καρανίκας 8, Κωστούλας 7, Δημητρίου 7, Στάμος 4, Λαΐνας 10, Ντινόπουλος 18, Καγιάρας , Τζούνης, Σειντής, Παττακός

Άρης Σπερχειάδας (Δημήτρης Έλληνας): Γιδαράκος 4, Μαλισσόβας, 8, Καλοπήτας 6, Γούπιος 2, Μακρής 10, Γρίβας 5, Λιάγκας 8, Παππάς, Τσιάκας, Παπασάρας



Φωτογραφίες: www.stilida.com