Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Μυρίκη-Κρέντη 2-1

Αν και έπαιξε με 10 για περίπου 67 λεπτά και ολοκλήρωσε τελικά με 9 η Μυρίκη πήρε την πρόκριση στους τελικούς, ζευγαρώνοντας τις νίκες της. Επικράτησε της μαχητικής Κρέντης με σκορ 2-1.
Ο 2ος ημιτελικός των Play Off της Α΄ Ευρυτανίας διεξήχθη την Κυριακή 7/4 στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου και άρχισε στις 4 το απόγευμα. Έγινε με διάστημα βροχής και με την παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες στο δεύτερο ημίχρονο.
Το συγκρότημα του Βασίλη Φούκα, αν και ξεκίνησε ιδανικά το ματς και προηγήθηκε μόλις στο 12ο λεπτό  έμεινε με 10 παίκτες πολύ νωρίς και στην συνέχεια δέχτηκε την ισοφάριση. Ο Γιώργος Φύκας αποβλήθηκε στο 23ο λεπτό και το έργο της Μυρίκης έγινε πιο δύσκολο. Οι «κόκκινοι» αν και είχαν το αριθμητικό μειονέκτημα δεν κινδύνεψαν και λίγο πριν το τέλος πέτυχαν και 2ο γκολ με τον πρώτο σκόρερ της Α΄ Ευρυτανίας Κώστα Σταμούλη.
Οι φιλοξενούμενοι του Κώστα Μάκκα μπορεί να ξεκίνησαν νωθρά το ματς, ωστόσο η αποβολή και η ισοφάριση στην επόμενη φάση με τον Βαγγέλη Μάκκα «αναζωπύρωσαν» τις ελπίδες για πρόκριση στον τελικό. Οι Κρεντιώτες ήταν στο ματς μέχρι το 88ο λεπτό (Δέχτηκαν 2ο γκολ) και αναζήτησαν το «χρυσό» γκολ της πρόκρισης. Παρότι είχαν το αριθμητικό πλεονέκτημα δεν κατάφεραν να το εκμεταλλευτούν, αφού δεν απείλησαν τους γηπεδούχους. 
Η Μυρίκη θα αντιμετωπίσει στους τελικούς τα Άγραφα (Το πρώτο παιχνίδι στο προπονητικό κέντρο) και υπάρχει ακόμη ανοιχτό το «παραθυράκι» για τον αποκλεισμό ΑΠΟΚ και Άγραφα που σημαίνει ότι μπορεί να κερδίσει το πρωτάθλημα στα χαρτιά, χωρίς να αγωνιστεί.

Κόσμος μόνο στο 2ο
Το δεύτερο μέρος έγινε παρουσία περίπου 80 φιλάθλων, το 1ο μέρος έγινε κάτω από βροχή και ως εκ τούτου οι φίλαθλοι ήταν μέσα στα αυτοκίνητα τους.

Σε ρόλο προπονητή ο Πανέτας


Ο ανασταλτικός μέσος Άγγελος Πανέτας έμεινε εκτός 18αδας και έδινε οδηγίες στους συμπαίκτες του από τον πάγκο. Ο Πανέτας είναι διπλωματούχος προπονητής ποδοσφαίρου. Η μη συμμετοχή του κατά μεγάλο ποσοστό οφείλεται σε πρόβλημα της κατάστασης υγείας της Κρέντης. Οι φιλοξενούμενοι είναι πιθανό φοβήθηκαν να μην πέσουν θύμα ένστασης, όπως έγινε στον χτεσινό ημιτελικό ΑΠΟΚ-Άγραφα. Η θέση της ομάδας ωστόσο είναι διαφορετική αφού ισχρυρίζεται ότι ο ποδοσφαιριστής αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο.



Θεωρημένη η κατάσταση
Η ομάδα της Μυρίκης είχε θεωρημένη την κατάσταση υγείας σε ημερομηνία μεταγενέστερη των μεταγραφών  και δεν είχε κάποιο πρόβλημα τα χειμερινά της αποκτήματα από την Ποταμιά. Και τα δυο μπήκαν στην αποστολή, με τον Δημήτρη Κοτρώνη να αγωνίζεται και να σκοράρει, ενώ ο Παύλος Κουτούμπας έμεινε στον πάγκο.

Με βροχή ξανά
Και αυτή την φορά ο ημιτελικός Μυρίκη-Κρέντη έγινε με διάστημα βροχής. Κάτι παρόμοιο έγινε και στις δυο προηγούμενες αναμετρήσεις των ομάδων για τα Play Off.




Η διάταξη της Μυρίκης
Η Μυρίκη ξεκίνησε με γκολκίπερ τον Μεριγκούνη. Δεξιός μπακ ήταν ο αρχηγός Ζαραβέλης και αριστερός ο Παχής. Στο κέντρο της άμυνας έπαιξε ο Σακαμπέτης με τον Γενιτσαρόπουλο. Στα αμυντικά χαφ αγωνίστηκαν οι: Μπουμπουρής και Φύκας, ενώ πιο μπροστά τους ήταν ο Κοτρώνης. Δεξιός μέσος ήταν ο Άρης Σιταράς και αριστερός ο Σταμούλης. Στην κορυφή της επίθεσης έπαιξε ο Κώστας Σιταράς.

Το σχήμα της Κρέντης
Τα δοκάρια της Κρέντης υπερασπίστηκε ο Αποστόλης Ντάλλας. Δεξιός οπισθοφύλακας ξεκίνησε ο αριστεροπόδαρος Βαγγέλης Μάκκας και αριστερός ο Λάππας. Στα σέντερ μπακ ήταν ο Γιάκοςμ με τον Σπύρο Μπύρο. Στον άξονα στα χαφ έπαιξε ο Νίκος Βούρτσαςμ με τον Πάτρου. Ρόλο επιτελικού μέσου είχε ο Τύμπας. Δεξιός χαφ έπαιξε ο Γιώργος Βούρτσας και αριστερός ο Θανάσης Ντάλλας. Στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Κώστας Μάκκας.

Μέσα ο Βαγγέλης Μάκκας
Ο Βαγγέλης Μάκκας πήρε θέση στην βασική 11αδα των φιλοξενούμενων, αντικαθιστώντας τον Άγγελο Πανέτα, που δεν αγωνίστηκε καθόλου. Ο Μάκκας έπαιξε στο δεξί άκρο της άμυνας και ήταν ο προσωπικός αντίπαλος του Κώστα Σταμούλη. Ο Σπύρος Μπύρος γύρισε στα στόπερ και ο Ράμμος Πάτρου προωθήθηκε πιο μπροστά στα αμυντικά χαφ στην θέση που έπαιζε ο Πανέτας.

Στην 11αδα ο Άρης Σιταράς


Μόλις μια αλλαγή είχε το βασικό σχήμα του Βασίλη Φούκα σε σχέση με την αναμέτρηση της Τετάρτης. Ο Άρης Σιταράς μπήκε στο βασικό σχήμα των «κόκκινων», αντικαθιστώντας τον Χρήστο Λέρη, που έπαιξε ως αλλαγή.

Ίδια πορεία
Η Κρέντη για 3η φορά στην ιστορία της μπαίνει στα μπαράζ και δεν καταφέρνει να προκριθεί στους τελικούς. Η ομάδα του πρώην Δήμου Βίνιανης έκλεισε μια άκρως επιτυχημένη σεζόν. Βρέθηκε για 2η συνεχή χρονιά στην πρώτη 4αδα του πρωταθλήματος, αλλά και στα ημιτελικά του κυπέλλου. Πικρή «γεύση» αφήνουν οι 6 συνεχόμενες ήττες, με τις οποίες ολοκληρώθηκε η σαιζόν.

Στους τελικούς ξανά
Η Μυρίκη μετά από αποχή μερικών χρόνων προκρίνεται στους τελικούς των Play Off. Οι «κόκκινοι» είχαν παίξει στους τελικούς τελευταία φορά την σεζόν 2008-2009, όπου κατέκτησαν το πρωτάθλημα κόντρα στον Αίολο.

Αναδείχτηκε πρωταθλήτρια(;)
Την εκδίκαση της έντασης ΑΠΟΚ και Αγράφων περιμένει η Μυρίκη. Σε περίπτωση αποκλεισμού των δυο ομάδων η Μυρίκη έχει ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Στο γήπεδο ο Πρόεδρος
Το δεύτερο ημίχρονο του ημιτελικού παρακολούθησε και ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ευρυτανίας Δημήτρης Πεταρούδης. Ο κ. Πεταρούδης είχε δει από κοντά ολόκληρο τον ημιτελικό ΑΠΟΚ-Άγραφα.

Επίμαχες φάσεις
Αρκετές δύσκολες φάσεις για τον διαιτητή είχε και ο δεύτερος ημιτελικός των δυο ομάδων. Να θυμίσουμε ότι την προηγούμενη Κυριακή στο Κερασοχώρι ο διακοπείς αγώνας είχε αφήσει και τις δυο ομάδες με πολλά παράπονα από την διαιτησία. Και σήμερα οι δυο ομάδες έχουν σε αρκετές περιπτώσεις παράπονα για τα σφυρίγματα του Δημήτρη Τίκα.

«Ερυθρόλευκο» 4/4
Οι δυο ομάδες βρέθηκαν ξανά στο γήπεδο για 5η συνεχόμενη φορά(!), καθώς είχε προηγηθεί ο ημιτελικός κυπέλλου, το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής και ο πρώτος ημιτελικός των play off, που έγινε σε δυο δόσεις. Το απόλυτο νικών έκανε η Μυρίκη.

Σταματησε το εντυπωσιακό σερί


Ο γκολκίπερ της Μυρίκης Στέλιος Μεριγκούνης (Φωτογραφία) είχε να δεχτεί γκολ 877 αγωνιστικά λεπτά και συνολικά 9 αγώνες πρωταθλήματος. Το ρεκόρ σταμάτησε από τον Βαγγέλη Μάκκα, ο οποίος είχε σκοράρει και το προηγούμενο γκολ στην Μυρίκη.

Α΄ Μέρος

Από τα αυτοκίνητα
Σχεδόν όλοι οι φίλαθλοι παρακολούθησαν το πρώτο μέρος μέσα από τα αυτοκίνητα τους, αφού επικρατούσε δυνατή βροχόπτωση.



Πρόβλημα με το σημαιάκι
Μετά από επέμβαση του Δημήτρη Τίκα αποκαταστάθηκε πρόβλημα, που υπήρξε με το σημαιάκι του κόρνερ, στο οποίο εκτελούσε για το πρώτο μέρος η Μυρίκη.



Ζωντάνια της Μυρίκης
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυνατά τον ημιτελικό και πήραν τα ηνία της αναμέτρησης από τα πρώτα κιόλας λεπτά.

Γρήγορο γκολ με Κοτρώνη


Μόλις στο 12ο λεπτό η Μυρίκη άνοιξε το σκορ. Ο Άγγελος Παχής εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά και ο Δημήτρης Κοτρώνης από κοντά με το στήθος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής πέτυχε το 1ο του τέρμα στο πρωτάθλημα της Α΄ Ευρυτανίας. Οι παίκτες της Κρέντης διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή, θεωρώντας ότι ο Κοτρώνης βρήκε την μπάλα με το χέρι.





Από στημένα


Η Κρέντη ξεπέρασε την ψυχρολουσία του γρήγορου γκολ και έγινε πιο επιθετική. Όμως απείλησε μέσα από στημένα του Δημήτρη Τύμπα. Σε ένα από αυτά ήρθε και το γκολ της ισοφάρισης. 


Με 10 από το 23΄


Ο Γιώργος Φύκας στο 23΄ έκανε ένα δυνατό μαρκάρισμα πάνω στον Γιώργο Βούρτσα και αντίκρισε την 2η κίτρινη από τον διαιτητή Δημήτρη Τίκα. Η Μυρίκη συνέχισε για 67 λεπτά με παίκτη λιγότερο. O ρέφερι εξάντλησε όλη του την αυστηρότητα αφήνοντας την Μυρίκη πολύ νωρίς με 10.




Φάουλ και γκολ


Η Κρέντη ολοκλήρωσε ιδανικά την επίθεση της, το φάουλ εκτέλεσε ο Δημήτρης Τύμπας στο επόμενο λεπτό και ο Βαγγέλης Μάκκας (Φωτογραφία) με κοντινή κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 και έδωσε νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. 





Δέχτηκε τέρμα από τον ίδιο
Η Μυρίκη είχε 8 παιχνίδια πρωταθλήματος και 1 αγώνα play off να δεχτεί γκολ. Τελικά το δέχτηκε από τον Βαγγέλη Μάκκα, ο οποίος ήταν ο ποδοσφαιριστής, που είχε τον Νοέμβριο σκοράρει ξανά για τελευταία φορά κόντρα στην ομάδα του Βασίλη Φούκα. Το σερί κράτησε 877 αγωνιστικά λεπτά!.

Στα αποδυτήρια ο Φύκας
Ο μέσος Γιώργος Φύκας μερικά λεπτά αργότερα απομακρύνθηκε  από τον πάγκο της ομάδας του μετά από υπόδειξη του διαιτητή Δημήτρη Τίκα. Ο ποδοσφαιριστής, αν και αποβλήθηκε δεν πήγε στα αποδυτήρια και το έπραξε μετά από υπόδειξη του διαιτητή.




Αστόχησε ο «Σταμ»
Στο 28ο λεπτό ο αριστερός μέσος Κώστας Σταμούλης βρέθηκε τετα-τετ με τον Αποστόλη Ντάλλα μετά από μπαλιά του Τόλη Μπουμπουρή, όμως έχασε μοναδική ευκαιρία πλασάροντας πάνω από το τέρμα των φιλοξενούμενων.



Χωρίς φάσεις
Ματς κέντρου παίχτηκε στο τελευταίο 15λεπτο του πρώτο ημιχρόνου και δεν σημειώθηκαν καλές στιγμές μπροστά από τις δυο εστίες.

Οι καλύτερες φάσεις
12΄: Ο Παχής εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, ο Κοτρώνης εξ επαφής μετά από αδράνεια της άμυνας και άστοχη έξοδο του Ντάλλα βρήκε την μπάλα με το στήθος και άνοιξε το σκορ (1-0).
14΄: Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τύμπα από καλή θέση πέρασε άουτ από το αριστερό δοκάρι της Μυρίκης.
23΄: Ο Φύκας αντίκρισε 2η κίτρινη κάρτα για επικίνδυνο μαρκάρισμα σε αντίπαλο και αποβλήθηκε. Η Μυρίκη συνέχισε με 10 παίκτες.
24΄: Ο Τύμπας εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά και ο Μάκκας Ε. από τα όρια της μικρής περιοχής με όμορφη κεφαλιά στην δεξιά γωνία των γηπεδούχων ισοφάρισε σε 1-1.
28΄: Ο Μπουμπουρής έκανε όμορφα την κάθετη πάσα για τον Σταμούλη, ο οποίος μπήκε τετ α τετ με τον Ντάλλα και πλάσαρε από θέση βολής ελάχιστα πάνω από το τέρμα της Κρέντης.

Β΄ Μέρος

Με δεμένο χέρι


Στο δεύτερο ημίχρονο ο αρχηγός της Μυρίκης Κώστας Ζαραβέλης (Φωτογραφία) αγωνίστηκε με δεμένο το χέρι του, αφού είχε υποστεί ράγισμα.



Ξεκίνησε πιο καλά
Η Κρέντη ξεκίνησε πιο καλά στο δεύτερο μέρος, αφού είχε παίκτη παραπάνω και το σκορ εναντίον της. Είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά απείλησε ελάχιστες φορές.

Με αντεπιθέσεις
Η Μυρίκη οπισθοχώρησε αρκετά και έκλεισε όλους τους χώρους. Είχε και το μυαλό της στην επίθεση, όπου «κυνήγησε» το 2ο γκολ μέσα από αντεπιθέσεις. Τελικώς το πέτυχε 2 λεπτά πριν το τέλος. 




Φώναξαν για πέναλτι


Η Κρέντη διαμαρτυρήθηκε για ακόμη μια φορά στους ημιτελικούς για πέναλτι. Συγκεκριμένα στο 78ο λεπτό ο Γιώργος Βούρτσας εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και η μπάλα βρήκε σύμφωνα με τους Κρεντιώτες στο χέρι του στόπερ Κώστα Γενιτσαρόπουλου (Φωτογραφία). Ο Τίκας θεώρησε ότι δεν υπήρχε πρόθεση και το παιχνίδι συνεχίστηκε.



Ένταση Σακαμπέτη-Πάτρου














Ο Ρέμμους Πάτρου συγκρούστηκε μέσα στην περιοχή της Μυρίκης με παίκτη των κόκκινων και διαμαρτυρήθηκε έντονα στον ρέφερι. Ο στόπερ της Μυρίκης Γιώργος Σακαμπέτης τον εξύβρισε, όμως ο ρέφερι Τίκας κράτησε τις κάρτες του στο τσεπάκι και δεν κιτρίνισε ούτε τον Πάτρου ούτε απέβαλλε τον Σακαμπέτη. Ο Ρουμάνος παίκτης αποχώρησε στο επόμενο λεπτό ως αλλαγή εκνευρισμένος και μάλιστα είχε έντονο διάλογο αρκετών λεπτών με τους φιλάθλους.




«Κλείδωσε» την πρόκριση


Δυο λεπτά πριν το φινάλε ο Κώστας Σταμούλης (Φωτογραφία) έβαλε την προσωπική του υπογραφή στην πρόκριση της Μυρίκης. Ο Δημήτρης Κοτρώνης σε ταχύτατη αντεπίθεση της ομάδας του τροφοδότησε όμορφα τον «Σταμ» και με άψογο τελείωμα διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Το γκολ πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους γηπεδούχους, καθώς κλείδωσε την πρόκριση και απέβαλλε το άγχος. Η Κρέντη διαμαρτυρήθηκε στον Τίκα για φάουλ πάνω στον Δημήτρη Τύμπα που δεν καταλογίστηκε, από το οποίο ξεκίνησε η αντεπίθεση της Μυρίκης.





Με 9 η Μυρίκη


Και νέα αποβολή είχε η Μυρίκη στο 90ο λεπτό ο μέσος Τόλης Μπουμπουρής (Φωτογραφία) αντίκρισε 2η κίτρινη κάρτα, καθώς απομάκρυνε την μπάλα, ενώ το ματς είχε διακοπεί. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν τον ημιτελικό με μόλις 9 παίκτες.



Δεν πρόλαβε να μπει


Ο ανασταλτικός μέσος Γιώργος Ράικος (Φωτογραφία) της Μυρίκης δεν πρόλαβε να μπει στον αγώνα, αφού ο ρέφερι Τίκας σφύριξε την λήξη. 



Οι καλύτερες φάσεις
51΄: Δυνατό σουτ του Τύμπα εκτός περιοχής κόντραρε σε αμυνόμενο και πέρασε κόρνερ πάνω από το δεξί παραθυράκι του Μεριγκούνη.
62΄: Εκτέλεση φάουλ του Μπουμπουρή από αριστερά μπλόκαρε στην δεξιά του γωνία ο πορτιέρο της Κρέντης.
83΄: Μετά από δυνατό βολέ του Μεριγκούνη, ο Ζαλοκώστας μπήκε στην περιοχή από αριστερά και πλάσαρε χαμηλά άουτ από το δεξί δοκάρι.
86΄: Ο Σταμούλης έκλεψε την μπάλα από αριστερά, έκανε το μπάσιμο και την κούρσα και σούταρε εκτός περιοχής, αλλά ο Ντάλλας μπλόκαρε σταθερά.
88΄: Μετά από γρήγορη αντεπίθεση της Μυρίκης, ο Κοτρώνης έβγαλε την κάθετη για τον Σταμούλη, ο οποίος μπήκε στην περιοχή από αριστερά και από πλάγια θέση με δυνατό σουτ ψηλά στην αριστερή γωνία της Κρέντης διαμόρφωσε το τελικό 2-1.
90΄: Ο  Μπουμπουρής αντίκρισε 2η κίτρινη κάρτα για απομάκρυνση της μπάλας.

1-2-3 «ΑΟΜ»!
Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης και την πρόκριση της Μυρίκης, οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν την πρόκριση τους και φώναξαν στο κέντρο του γηπέδου δυνατά «ΑΟΜ».



Διαμαρτυρίες για τις κόκκινες
Παράγοντες της Μυρίκης διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή πριν μπει στα αποδυτήρια για τις δυο κόκκινες, που υπέδειξε στην ομάδα τους.

Κίτρινες Κάρτες
Κοτρώνης, Πάτρου

Διακριθέντες
Μυρίκη: Σταμούλης, Κοτρώνης, Μπουμπουρής
Κρέντη: Μάκκας Ε., Τύμπας, Γιάκος

Δηλώσεις Προπονητών

Βασίλης Φούκας (Μυρίκη): «Οι τελικοί δεν παίζονται , κερδίζονται και το λέω αυτό κυρίως για την δυσκολία που έχουν τα παιχνίδια αυτά. Δεν ξέρω από πού πρέπει να ξεκινήσω, αξίζαμε να πάμε στον τελικό, ήμασταν όλη την χρονιά σταθεροί σαν ομάδα και πιστεύω ότι μέχρι τώρα έχουμε καταφέρει πάρα πολλά. Σήμερα είχαν τα ψυχικά αποθέματα, να καταφέρουν να γυρίσουν το ματς, όταν για μας είχε στραβώσει. Είμαι περήφανος που τους έχω παίκτες μου. Θέλαμε εξ αρχής να αιφνιδιάσουμε τον αντίπαλο με ένα γρήγορο γκολ, έτσι ώστε να μας φύγει το άγχος. Η αποβολή όμως μας έβγαλε έξω από τα νερά μας και χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας. Παρόλα αυτά όμως και με λιγότερο παίκτη ήμασταν η ομάδα, που προσπάθησε να παίξει στο γήπεδο. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο αποφασισμένοι και έχοντας καθαρό μυαλό καταφέραμε να πετύχουμε τον πολυπόθητο γκολ. Πιστεύω ότι έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, με σασπένς. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Κρέντη, ήταν άξιος αντίπαλος.»

Κώστας Μάκκας (Κρέντη): «Δεν θα πω πάλι πως παίξαμε ένα καλό παιχνίδι, γιατί ίσως φανώ γραφικός. Θα πω ότι η Μυρίκη ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο έδειξε πως είναι πιο πολύ ομάδα από μας, παρότι με παίκτη λιγότερο κρατούσε μέχρι το τέλος το σκορ που ήθελε και εν τέλει πήρε και τον αγώνα και πέρασε στον τελικό. Όταν το ματς κυλάει με το σκορ υπέρ της μιας ομάδας λογικό είναι η άλλη ομάδα να πιέσει και κάπως έτσι φάγαμε και το δεύτερο γκολ. Εμείς δεν πιστέψαμε στους εαυτούς μας, γιατί ειδικά με την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω από το παιχνίδι και αυτό δεν είναι άλλο από την νίκη και την πρόκριση. Από ότι προανέφερα δεν μας φταίει τίποτα, φταίμε οι ίδιοι, που δεν μπορέσαμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, να υπερβάλλουμε εαυτούς και να γυρίσουμε το σκορ. Δεν παίξαμε άσχημα ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και για μένα η πρόκριση δεν χάθηκε σήμερα. Η πρόκριση χάθηκε στο παιχνίδι του συνόρου. Γιατί το ματς θα μπορούσε να είναι 1-1 και να είμαστε εμείς αυτοί που θα περνάμε το εισιτήριο. Συγχαρητήρια στην Μυρίκη για την πρόκριση της, είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και για μένα είναι αυτή που αξίζει το πρωτάθλημα και της εύχομαι καλή επιτυχία στον τελικό, αν φυσικά γίνει. Ευχαριστώ όλους τους παίκτες, που πέρα από τα αποτέλεσμα ξέρω πως έδωσαν ότι καλύτερο μπορούσανε, αναφέρομαι σε όλους τους παίκτες και σε αυτούς, που δεν συνέχισαν μέχρι το τέλος.»

Συνθέσεις Ομάδων

Μυρίκη (Βασίλης Φούκας): Μεριγκούνης, Ζαραβέλης, Παχής, Γενιτσαρόπουλος, Σακαμπέτης, Κοτρώνης, Σταμούλης, Φύκας, Σιταράς Κ.(52΄ Ζαλοκώστας), Μπουμπουρής Α., Σιταράς Α.(68΄ Λέρης)

Κρέντη (Κώστας Μάκκας): Ντάλλας Απ., Λάππας, Μάκκας Ε., Μπύρος Σ., Γιάκος, Πάτρου(82΄ Μπύρος Ε.), Βούρτσας Ν., Ντάλλας Αθ.(Ν) (66΄ Ντάλλας Ν.), Μάκκας Κ., Τύμπας, Βούρτσας Γ.

Διαιτητής: Δημήτρης Τίκας (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Χριστόφορος Χατζηθεοδώρου (ΕΠΣ Ευρυτανίας)


































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος