Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Σάρωσαν οι Ευρυτάνες με 12 μετάλλια στο KING OF THE RING KICK BOXING


Εξαιρετικά ήταν για άλλη μια φορά τα αποτελέσματα των αθλητών-τριων του Α.Σ. Tae kwon Do Ευρυτανίας. Κατέκτησαν 12 μετάλλια, εκ των οποίων 9 ήταν χρυσά και 6 ασημένια στο πρωτάθλημα KING OF THE RING KICK BOXING, που έγινε στην Θεσσαλονίκη στις 21 Απριλίου.
Ξεχώρισε η νεαρή Σεμέλη Ζαρμακούπη, η οποία κατέκτησε 3 χρυσά μετάλλια. Συμμετείχε σε 6 αγώνες, κερδίζοντας τους 5 με KNOCK OUT και τον έναν με υπεροχή. Τα χρυσά μετάλλια της κατακτήθηκαν στην κατηγορία KICK LIGHT-SEMI CONTACT και LOW KICK στο RING. Ο Πάνος Πλεξίδας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία RING LOW KICK. Δυο μετάλλια κέρδισε ο Σπύρος Κολοκώτσιος, το χρυσό στην κατηγορία KICK LIGHT και το ασημένιο στο RING LOW KICK. Ο Βασίλης Ντάλλας αναδείχτηκε πρώτος στην κατηγορία KICK LIGHT και δεύτερος στην κατηγορία SEMI CONTACT. Ο Αποστόλης Κολοκούρας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία KICK LIGHT & SEMI CONTACT, ενώ το χρυσό πήρε και ο Αλέξανδρος Τσιάλτας στην κατηγορία KICK LIGHT. Αντίθετα ο Μπάμπης Σφακιανάκης εγκατέλειψε την προσπάθεια του λόγω τραυματισμού.
Οι προπονητές Νίκος και Σταύρος Ζαρμακούπης συνόδευσαν τους αθλητές και τους συγχαίρουν για άλλη μια φορά. Τους εύχονται να έχουν πάντα μεγάλες επιτυχίες.