Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Φαβορί οι «κόκκινοι», που ταξιδεύουν στην έδρα της μαχητικής Κρέντης











Με κεκτημένη ταχύτατα η Μυρίκη ταξιδεύει στο Κεράσοβο, για να αντιμετωπίσει την πάντα επικίνδυνη ομάδα της Κρέντης. Ο πρώτος ημιτελικός των Play Off θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31/3 στο γήπεδο του Κερασοχωρίου και θα αρχίσει στις 4 το απόγευμα.
Οι δυο ομάδες είχαν αναμετρηθεί για το κύπελλο πριν μερικές εβδομάδες στο ίδιο γήπεδο, ωστόσο το ματς της Κυριακής θα είναι τελείως διαφορετικό. Η 1η Μυρίκη έχει το ρόλο του φαβορί απέναντι στην Κρέντη.

Ολοκλήρωσε στο γυμνάσιο
Οι ποδοσφαιριστές του Βασίλη Φούκα προπονήθηκαν την Δευτέρα 25/3 και την Τετάρτη 27 Μαρτίου στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή το απόγευμα με προπόνηση στο ξερό γήπεδο του γυμνασίου. Η τελευταία προπόνηση  έγινε σε αυτόν τον χώρο, για να προσαρμοστούν οι ποδοσφαιριστές με τις συνθήκες της Κυριακάτικης αναμέτρησης. Το γήπεδο του Κερασοχωρίου ως γνωστόν είναι ξερό, όπως και όλα τα γήπεδα του Δήμου Αγράφων.

2 προπονήσεις
Η ομάδα της Κρέντης έκανε δυο προπονήσεις στο γήπεδο του Κερασοχωρίου. Οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Μάκκα προπονήθηκαν την Τρίτη 26/3 και σήμερα το απόγευμα.

Χωρίς προβλήματα
Η ομάδα της Κρέντης δεν θα έχει καμία απουσία και θα κατέβει κανονικά με την καλύτερη δυνατή σύνθεση.

Με Γιάκο στην άμυνα


Ο έμπειρος στόπερ Γιώργος Γιάκος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα της Κρέντης. Η εμπειρία του Αγρινιώτη ποδοσφαιριστή δίνει σιγουριά στο κέντρο της άμυνας. Ο ποδοσφαιριστής απουσίαζε το τελευταίο διάστημα εξ αιτίας υποχρεώσεων του με την ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου, όπου είναι προπονητής.

Επιστρέφει ο Ζαλοκώστας


Ο Γιάννης Ζαλοκώστας εξέτισε την ποινή του στο ματς με την Κρέντη για την 18η αγωνιστική και θα τεθεί ξανά στην διάθεση του Βασίλη Φούκα. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής είχε αποβληθεί στις αρχές της επανάληψης του τελικού κυπέλλου με τον ΑΠΟΚ.

Εκτός Ράικος-Κορέντζελος-Κοτρώνης


Ο μεσοαμυντικός Γιώργος Ράικος τραυματίστηκε στο ματς της περασμένης Κυριακής και θα απουσιάσει την Κυριακή λόγω ενοχλήσεων που έχει στον δικέφαλο. Νοκ άουτ είναι και ο μεσοεπιθετικός Γιώργος Κορέντζελος, που δύσκολα θα αγωνιστεί ξανά την φετινή σαιζόν. Θα απουσιάσει επίσης ο μέσος Δημήτρης Κοτρώνης, ο οποίος βρίσκεται σε σχολική εκδρομή, με τον Άρη Σιταρά να παίρνει φανέλα βασικού.

Παίζει ο Γκορόγιας


Αν και σπουδάζει στην Κοζάνη ο ικανότατος μέσος Δημήτρης Γκορόγιας προπονήθηκε την περασμένη εβδομάδα και θα αγωνιστεί στον κρίσιμο 1ο ημιτελικό.

3η συνεχή φορά αντίπαλοι
Κρέντη και Μυρίκη θα αγωνιστούν τον Μάρτιο για 3η συνεχή φορά. Οι ομάδες είχαν κοντραριστεί για τα ημιτελικά κυπέλλου στο Κεράσοβο και στο Καρπενήσι για την 18η αγωνιστική της Α΄ ΕΠΣΕ. Η Μυρίκη πήρε ισάριθμες νίκες, ενώ στο παιχνίδι του πρώτου γύρου οι Κρεντιώτες κέρδισαν με 1-0.

Από ευρείες νίκες
Η Μυρίκη μπαίνει στα μπαράζ, έχοντας δυο μεγάλες νίκες σε έκταση κόντρα στην Κυριακάτικη αντίπαλο της. Κέρδισε με 4-1 στο κύπελλο εκτός έδρας και 3-1 για το πρωτάθλημα.

Στα «βαθιά» ο Λάμπρου


Σε μια άκρως δύσκολη αναμέτρηση ορίστηκε ο Βασίλης Λάμπρου. Ο κ. Λάμπρου σφυρίζει για πρώτη φορά την φετινή αγωνιστική περίοδο ως ρέφερι αγώνες της Α΄ Ευρυτανίας.

Περίοδος «ντεφορμαρίσματος»
Στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος η Κρέντη μετρά 4 συνεχόμενες ήττες και δείχνει ότι περνάει περίοδο ντεφορμαρίσματος.

1ος ημιτελικός play off Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας

Κρέντη-Μυρίκη 31-3-2013 Γήπεδο Κερασοχωρίου 16.00
Διαιτητής: Βασίλης Λάμπρου(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Γιώργος Στοφόρος(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Χριστόφορος Χατζηθεοδώρου(ΕΠΣ Ευρυτανίας)





Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος