Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Τα τελευταία νέα των δύο διεκδικητών του κυπέλλου












Λιγότερο από ένα 24ωρο απομένει για την διεξαγωγή του 23ου τελικού κυπέλλου Ευρυτανίας. Οι δυο μονομάχοι του τροπαίου ΑΠΟΚ και Μυρίκη ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αυριανό αγώνα, χωρίς να αντιμετωπίσουν προβλήματα.
Φαβορί δεν υπάρχει και αναμένεται ένας αρκετά ενδιαφέρον και αμφίρροπος τελικός ανάμεσα σε δυο ομάδες, που θα διεκδικήσουν και τον τίτλο του πρωταθλητή.

Πιθανή παράταση
Αν αναλογιστούμε ότι οι ομάδες στις μεταξύ τους αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΝΕ ήρθαν και στους δυο γύρους ισόπαλες (1-1 και 0-0), το σενάριο της παράτασης είναι αρκετά πιθανό. Να θυμίσουμε ότι η Μυρίκη έχει πάρει μια πρόκριση στην παράταση (2-3 μέσα στην Φραγκίστα) και μια στα πέναλτι (Η μεγάλη πρόκριση απέναντι στον Αίολο) και μόνο στην Κρέντη κατάφερε να επικρατήσει στα 90΄ με 4-1.

Με παρασκήνιο
Έντονο ήταν το παρασκήνιο του φετινού κυπέλλου Ευρυτανίας. Ο τελικός γίνεται στην σκιά της ένστασης της Ποταμιάς για την συμμετοχή του Μιχάλη Νούλα ως Μπάμπη Καρβέλη. Όλη την εβδομάδα, που πέρασε αναλώθηκε πολύς χρόνος στην ένσταση της Ποταμιάς. Τελικώς η ΕΠΣΕ απέρριψε την ένσταση της Ποταμιάς, η οποία θα έπρεπε να είχε γίνει στο γήπεδο και πριν κλείσει το φύλλο αγώνος.

Ολοκλήρωσε την Πέμπτη
Με 3 προπονήσεις προετοιμάστηκε την εβδομάδα που μας πέρασε για τον τελικό κυπέλλου η ομάδα της Μυρίκης. Προπονήθηκε την Τρίτη (12/3) αλλά και την Τετάρτη και την Πέμπτη στο Δημοτικό στάδιο Καρπενήι.

Απών ο Κορέντζελος-Ξεπεράστηκαν τα μικροπροβλήματα


Για την ομάδα της Μυρίκης θα απουσιάσει ο τραυματίας μεσοεπιθετικός Γιώργος Κορέντζελος (Φωτογραφία), ο οποίος έχει υποστεί κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου και χάνει όλο το υπόλοιπο της σεζόν.  Προβλήματα τραυματισμών αντιμετώπισαν ακόμη δυο ποδοσφαιριστές της Μυρίκης. Πρόκειται για τον αριστερό μπακ Άγγελο Παχή και τον στόπερ Κώστα Γενιτσαρόπουλο. Οι τραυματισμοί των ποδοσφαιριστών ξεπεράστηκαν και θα δώσουν κανονικά το παρών στον αυριανό τελικό.

Με 4 προπονήσεις
Στο Δημοτικό στάδιο προπονήθηκε όλη την περασμένη εβδομάδα η ομάδα του Βελουχίου. Οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκε υπό τις οδηγίες του Γιάννη Φλωράκη την Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη. Η προπόνηση της Πέμπτης(14/3) αναβλήθηκε εξ αιτίας της βροχόπτωσης και των κακών καιρικών συνθηκών.

Εκτός ο Ζαχαρόπουλος-Αμφίβολος ο Σαϊτης














Δεν θα αγωνιστεί στον αυριανό τελικό κυπέλλου ο 17χρονος Αντώνης Ζαχαρόπουλος που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στον τετρακέφαλο. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του επιθετικού Τάκη Σαϊτη, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό και έχασε τον ημιτελικό κυπέλλου με την Ποταμιά. Φανέλα βασικού αναμένεται να πάρει ο Δημήτρης Ζαλοκώστας.

«Αγαπημένο» 2-0
Δυο ομάδες απέκλεισε ο ΑΠΟΚ στην πορεία του προς τον τελικό. Οι πολυνίκεις του θεσμού νίκησαν με 2-0 την Παλαιοκατούνα εκτός έδρας και την Ποταμιά με το ίδιο σκορ.

Τελικός Κυπέλλου ΕΠΣ Ευρυτανίας

ΑΠΟΚ Βελούχι-Μυρίκη 16-3-2013 Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου 15:00
Διαιτητής: Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Κωνσταντίνα Μπουμπουρή (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Χριστόφορος Χατζηθεοδώρου (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
4ος Διαιτητής: Γιώργος Δροσίνης (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

Επιμέλεια: Παναγιώτης Κολλημένος