Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Με γεμάτο το απουσιολόγιο ολοκληρώνει τις εκτός έδρας υποχρεώσεις του


Με αρκετές απουσίες  βασικών στελεχών του θα ταξιδέψει στην Ελασσόνα η ομάδα του Αίολου για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Π.Ο.Ε. Ο Αίολος ολοκληρώνει τα εκτός έδρας ματς στο φετινό περιφερειακό πρωτάθλημα, χωρίς να έχει σκοράρει κάποιο γκολ!  
Ο Σπύρος Κολόκας θα στερηθεί τις υπηρεσίες συνολικά 6 ποδοσφαιριστών. Το έργο της ομάδας δεν θα είναι καθόλου εύκολο, αφού υπάρχουν δυσκολίες στον καταρτισμό της 11αδας. 
Ο Αίολος έχει τερματίσει στην τελευταία 11η θέση έχοντας 4 βαθμούς. Η Ελασσόνα βρίσκεται στην 7η προνομιούχο θέση έχοντας 26 βαθμούς και σε απόσταση 2 βαθμών τον Αμπελωνιακό. Την τελευταία αγωνιστική ο ΠΟΕ θα κάνει το ρεπό του και θα περιμένει το αποτέλεσμα της Λαρισινής αναμέτρησης Πυργετός-Αμπελωνιακός.
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Δημοτικό στάδιο Ελασσόνας την Κυριακή 24/3 και θα αρχίσει στις 4 το απόγευμα στα πλαίσια της 21ης και προτελευταίας αγωνιστικής του 4ου ομίλου. Διαιτητής από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ορίστηκε ο Βασίλης Μαλλιώρας από την Καρδίτσα με βοηθούς τον Δημήτρη Τίκα και τον Βασίλη Τακόπουλο από τον ίδιο σύνδεσμο.

2 προπονητικά διπλά
Ο Αίολος έδωσε και αυτή την εβδομάδα 2 προπονητικά φιλικά απέναντι σε ΑΠΟΚ και Άγραφα. Την Τετάρτη αντιμετώπισε τον ΑΠΟΚ στο Δημοτικό στάδιο και την Παρασκευή τα Άγραφα στο αθλητικό κέντρο.

4 τιμωρημένοι
Χωρίς 4 τιμωρημένους θα ταξιδέψει στην Ελασσόνα ο Αίολος. Ο Σπύρος Κολόκας δεν θα έχει στην διάθεση του τον δεξιό μπακ Μπάμπη Τριανταφυλλόπουλο (Εκτίει την 2η αγωνιστική της τιμωρίας του, αφού συμπλήρωσε 7 κίτρινες) και τον αριστερό μπακ Νίκο Νικολάου (Συμπλήρωσε 7 κίτρινες και χάνει τα δυο τελευταία ματς). Απόντες θα είναι και οι αμυντικοί Ζάχος Πολυτσέρης και Πάνος Αζακάς. Οι δυο τελευταίοι συμπλήρωσαν στον Ρήγα Φεραίο 4 κίτρινες κάρτες.

Επιπλέον απώλειες

 












Πέραν τους 4 τιμωρημένους στην Ελασσόνα δεν θα ταξιδέψει ο τραυματίας μεσοεπιθετικός Ηρακλής Καρατσίκης και ο αριστερός μπακ-χαφ Γιάννης Δαράβαλης εξ αιτίας υποχρεώσεων.

Μάχιμος ο Κατσίκας


Μετά από αρκετό διάστημα θα αγωνιστεί ο στόπερ Χρήστος Κατσίκας, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα επανεμφανιστεί στις δυο τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Στην Ελασσόνα θα ταξιδέψει και ο νεαρός Χρήστος Κατσαρής, που σπουδάζει στην Χαλκίδα, καθώς και ο 17χρονος Οδυσσέας Νούλας. Ο τελευταίος δεν έχει προπονηθεί τους τελευταίους μήνες, αλλά οι πολλές απουσίες κάνουν επιτακτική την παρουσία του.

Καρδιτσιώτες ξανά
Για 2η φορά η διαιτητική 3αδα σε αναμέτρηση του Αίολου θα είναι από την Καρδίτσα. Πλέον οι διαιτητές της Καρδίτσας ορίζονται μετά την αποκατάσταση των σχέσεων της ΕΠΣ Καρδίτσας με την ΕΠΟ.

Αρνητικό ρεκόρ
Ο Αίολος στις 9 εκτός έδρας αναμετρήσεις του δεν έχει αποσπάσει κάποιον βαθμό. Πέραν από αυτό δεν έχει σημειώσει κάποιο γκολ και τα τέρματα του είναι 0-26.

Κλείνει με Λαμία
Την Κυριακή (31/3) ολοκληρώνεται η παρουσία του Αίολου στην Δ΄ Εθνική με την εντός έδρας αναμέτρηση με την γειτονική Λαμία.

21η αγωνιστική Περιφερειακού Πρωταθλήματος (4ος Όμιλος)

Ελασσόνα-Αίολος 24-3-2013 Δημοτικό Στάδιο Ελασσόνας 16:00
Διαιτητής: Βασίλειος Μαλλιώρας(ΣΔΠ Καρδίτσας)
1ος Βοηθός: Δημήτριος Τίκας(ΣΔΠ Καρδίτσας)
2ος Βοηθός: Βασίλειος Τακόπουλος(ΣΔΠ Καρδίτσας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Περίανδρος Πετρόπουλος(ΣΔΠ Μακεδονίας)

* Το “Evrytania Sport” θα σας ενημερώνει την Κυριακή (24/3) στην αρχική του σελίδα για την εξέλιξη της συνάντησης του Αίολου με την Ελασσόνα, καθώς και για τις υπόλοιπες αναμετρήσεις του 4ου ομίλου.