Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Λάζαρος Κουμπούρας: «Πιστεύω ότι θα πετύχουμε τον στόχο της ανόδου»

Στο ''Evrytania Sport'' παραχώρησε συνέντευξη ο αμυντικός «ογκόλιθος» της Ελασσόνας, που ακούει στο όνομα Λάζαρος Κουμπούρας.  Ξεκινώντας την συζήτηση μας αναφέρεται στην πορεία της ομάδας του, η οποία άρχισε την σαιζόν με πολλά νέα πρόσωπα. Βρέθηκε μετά το πέρας του πρώτου γύρου στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, έχοντας κερδίσει όλα τα Λαρισινά ντέρμπι. Εν συνεχεία εξ αιτίας των προβλημάτων, που εμφανίστηκαν επηρεάστηκαν και οι ποδοσφαιριστές με αποτέλεσμα να υπάρξει αγωνιστική «κάμψη». Δηλώνει αισιόδοξος πως ο Π.Ο.Ε. θα καταφέρει να πετύχει τον στόχο του και να συμμετάσχει στην νέα Γ΄ Εθνική. Κάποια ατυχή αποτελέσματα τον έφεραν σε δύσκολη θέση, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει βαθμολογικά. 
Οι αποχωρήσεις βασικών στελεχών στις αρχές του δευτέρου γύρου είχαν αρνητική επίπτωση στους Ελασσονίτες, οι οποίοι αγωνίζονται με πολλά νεαρά παιδιά στην σύνθεση τους. Για το παιχνίδι με τον Αίολο τονίζει πως δεν θα πρέπει να υποτιμηθεί σε καμία περίπτωση ο αντίπαλος και εφόσον αυτός και οι συμπαίχτες του αγωνιστούν με πάθος και σοβαρότητα θα κλείσουν την σαιζόν με νίκη.
Ο υψηλόσωμος Λαρισαίος κεντρικός αμυντικός Λάζαρος Κουμπούρας είναι γεννημένος στις 16-9-1988. Έχει αγωνιστεί και στα 19 παιχνίδια της ομάδας του(Μαζί με τον συμπαίχτη του Λεωνίδα Καραγκούνη). Μάλιστα δεν έχει χάσει λεπτό συμμετοχής! Έχει επίσης σκοράρει 1 τέρμα στην εντός έδρας νίκη του πρώτου γύρου με 2-1 επί του Λεονταρίου.  Είναι ένας παίχτης με εμπειρία στην Δ΄ Εθνική, στην οποία έχει αγωνιστεί με την ΑΕΔ Νίκαιας (2006-2007), με τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας (2007-2008), με την Α.Ε. Κρανιδίου (2008-2009/Β΄εξάμηνο), με τον Αχιλλέα Καμαρών (2009-2010) και ξανά με τον Π.Ο. Ελασσόνας την σαιζόν 2010-2011. Έχει επίσης παίξει στην ομάδα νέων της Λάρισας, από την οποία αποχώρησε το 2006 σε ηλικία 18 ετών, στην Α΄ ΕΠΣ Λάρισας με την Δήμητρα Γιάννουλης (2011-2012/Β΄ εξάμηνο) και στην Γ΄ Εθνική με τον Αίαντα Σαλαμίνας στο πρώτο μισό της περιόδου 2008-2009.

Αναλυτικά όλη η συνέντευξη: 

Evrytania Sport: Λάζαρε να σε καλωσορίσουμε στην σελίδα μας. Η Ελασσόνα βρίσκεται πλέον στην 7η θέση. Μίλησε μας για την φετινή πορεία σας.
Λάζαρος Κουμπούρας: «Καλησπέρα σας. Πιστεύω ξεκινήσαμε κάπως μουδιασμένα ίσως επειδή ήρθαμε στην ομάδα πολλά νέα πρόσωπα, διαφορετικοί χαρακτήρες παιχτικά ο ένας με τον άλλον, αλλά όσο περνούσε ο καιρός βρίσκαμε τα πατήματα μας σαν ομάδα και δενόμασταν ολοένα και περισσότερο, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και η συγκομιδή των βαθμών είναι η εικόνα των παιχνιδιών μας. Κερδίζοντας όλα τα τοπικά ντέρμπι η ομάδα τερμάτισε στον πρώτο γύρο στην 3η θέση. Γενικά υπάρχουν αρκετά προβλήματα στις περισσότερες ομάδες του ομίλου, τα οποία είναι γνωστά και οι επιπτώσεις αυτών έχουν άμεσους αποδέκτες τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές.»

Evrytania Sport: Θεωρείς ότι η ομάδα σου θα καταφέρει να πετύχει τον στόχο της; Δώσε μας τα προγνωστικά σου για τις επόμενες δυο αγωνιστικές.
Λάζαρος Κουμπούρας: «Πιστεύω πως θα πετύχουμε τον στόχο, που έχουμε θέσει από την αρχή του πρωταθλήματος. Υπήρξαν κάποια ατυχή αποτελέσματα και η ομάδα μου βρέθηκε στην 7η θέση. Ευελπιστώ πως στο τέλος του πρωταθλήματος θα πανηγυρίζουμε την άνοδο μας στην Γ΄ Εθνική. Σε κάθε παιχνίδι αγωνιζόμαστε για την νίκη έτσι και την προτελευταία αγωνιστική θα αγωνιστούμε για τους τρεις βαθμούς. Στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος η ομάδα μας θα κάνει το ρεπό της.»

Evrytania Sport: Στον πρώτο γύρο κάνατε μια αξιοπρόσεχτη πορεία. Που οφείλεται η αγωνιστική σας πτώση;
Λάζαρος Κουμπούρας: «Όπως είπα και στην αρχή η ομάδα έκανε μια αξιόλογη πορεία στον πρώτο γύρο. Από εκεί και πέρα είχαμε κάποιες αποχωρήσεις από την ομάδα βασικών στελεχών, για προσωπικούς λόγους που δεν γνωρίζω, αλλά και του προπονητικού τιμ(Φώλλας-Νούσιας). Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μας αποσυντονίσει αρκετά. Παρόλα αυτά η ομάδα συνέχισε με το υπόλοιπο έμψυχο δυναμικό, προσπαθώντας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως οι περισσότεροι παίχτες είναι νεαροί σε ηλικία.»

Evrytania Sport: Την Κυριακή (24-3) υποδέχεστε στο τελευταίο σας ματς τον Αίολο. Τι αναμνήσεις έχεις από το παιχνίδι του α΄ γύρου; Τι θα πρέπει να προσέξετε για να νικήσετε; Σε ευχαριστούμε και πρόσθεσε ότι θες.
Λάζαρος Κουμπούρας: «Σίγουρα δεν θα υποτιμήσουμε τον αντίπαλο σε καμία περίπτωση, θα παίξουμε για τους 3 πολύτιμους βαθμούς. Στον πρώτο γύρο είχαμε κερδίσει 0-3 στην έδρα του Αιόλου. Το παιχνίδι δεν περνά αδιάφορο λόγω της βαθμολογικής θέσης του αντιπάλου. Σίγουρα αν δείξουμε πάθος και σοβαρότητα δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Τέλος να ευχηθώ υγεία σε εσάς και σε όλους τους ποδοσφαιριστές του ομίλου χωρίς τραυματισμούς. Σας ευχαριστώ πολύ για την συνέντευξη, σας εύχομαι καλή πορεία στο site σας και πάνω από όλα με υγεία!»

Συνέντευξη: Δημήτρης Κολλημένος