Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Στο μακρινό Πυργετό ταξιδεύουν οι «Αιολίτες»


Το πιο μακρινό ταξίδι του στο φετινό Περιφερειακό Πρωτάθλημα θα κάνει ο Αίολος την Κυριακή, αφού θα αγωνιστεί εκτός έδρας στον Πυργετό Λάρισας και θα φτάσει στο βόρειο κομμάτι του νομού Λάρισας κοντά στα σύνορα με την Πιερία.
Οι Ευρυτάνες θα αγωνιστούν μετά από περισσότερο από 1 μήνα μακριά από το Καρπενήσι, αφού είχαν συνεχόμενες εντός έδρας αναμετρήσεις. Ο Σπύρος Κολόκας δεν θα έχει στην διάθεση του τον Χρήστο Κατσίκα και τον Χρήστο Κατσαρή.
Οι ποδοσφαιριστές των «κιτρινόμαυρων» θα αγωνιστούν χωρίς άγχος και με στόχο μια καλή εμφάνιση και για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Θέλουν να κερδίσουν τις εντυπώσεις στο φινάλε, αφού το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται σε 4 εβδομάδες.
Ο Αίολος βρίσκεται στην τελευταία θέση με 4 βαθμούς, ενώ ο Πυργετός στην 4η θέση με 25 βαθμούς και στο +6 από την παραμονή.
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή 3/3 στο Δημοτικό στάδιο Πυργετού και θα αρχίσει στις 3 το μεσημέρι. Είναι στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου. Διαιτητής από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ορίστηκε ο Δημήτρης Μίσσας του συνδέσμου Τρικάλων με βοηθούς τους Στέλιο Λεωνίδα και Παναγιώτη Τσακνή από τον ίδιο σύνδεσμο.

Εβδομάδα φιλικών
Η εβδομάδα που πέρασε ήταν εβδομάδα φιλικών, αφού ο Αίολος έδωσε δυο νικηφόρα φιλικά «τεστ» μαζί με ποδοσφαιριστές της Ποταμιάς. Οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν την Τρίτη 26/2 και έδωσαν Τετάρτη και Παρασκευή φιλικά ματς.


Τραυματίας ο Κατσίκας-Θα απουσιάζει ο Κατσαρής

 












Ο Σπύρος Κολόκας δεν θα έχει στην διάθεση του τον τραυματία Χρήστο Κατσίκα, καθώς και τον 20χρονο Χρήστο Κατσαρή, που θα απουσιάσει εξ αιτίας φοιτητικών υποχρεώσεων. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του 17χρονου Ηρακλή Καρατσίκη.

Κανείς τιμωρημένος
Κανένας ποδοσφαιριστής του Αίολου δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τιμωρίας. Αντίθετα αρκετοί παίκτες βρίσκονται στο όριο καρτών.

18η αγωνιστική Περιφερειακού Πρωταθλήματος (4ος Όμιλος)

Πυργετός Λάρισας-Αίολος 3-3-2013 Δημοτικό Στάδιο Πυργετού 15:00
Διαιτητής: Δημήτριος Μίσσας(ΣΔΠ Τρικάλων)
1ος Βοηθός: Στυλιανός Λεωνίδας(ΣΔΠ Τρικάλων)
2ος Βοηθός: Παναγιώτης Τσακνής(ΣΔΠ Τρικάλων)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Ιωάννης Κουζάκης(ΣΔΠ Θεσσαλίας)

* Το “Evrytania Sport” θα σας ενημερώνει και αυτή την Κυριακή στην αρχική του σελίδα για την εξέλιξη της συνάντησης του Αίολου με τον Πυργετό, καθώς και για τις υπόλοιπες αναμετρήσεις του 4ου ομίλου.


Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος