Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Την Κυριακή ολοκληρώνεται το ταξίδι του Αίολου στην Δ΄ Εθνική

Το σύντομο «ταξίδι» του πρωταθλητή Ευρυτανίας Αίολου φτάνει στο τέλος του την Κυριακή 31 Μαρτίου. Η Ευρυτανική ομάδα υποδέχεται στο Καρπενήσι την πρωτοπόρο Λαμία και θέλει να κλείσει την σαιζόν με ψηλά το κεφάλι.
Ο Σπύρος Κολόκας δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα και θα έχει αρκετές επιστροφές τιμωρημένων, οι οποίοι εξέτισαν στην αναμέτρηση κόντρα στην Ελασσόνα. Θα απουσιάσει ο τιμωρημένος αριστερός μπακ Νίκος Νικολάου και ο τραυματίας Ηρακλής Καρατσίκης.
Η Λαμία οδηγεί την κούρσα στον όμιλο έχοντας 40 βαθμούς και ο Αίολος βρίσκεται στην τελευταία θέση με μόλις 4 πόντους. Οι Φθιωτοί θέλουν νίκη η ισοπαλία, ώστε να εξασφαλίσουν την πρωτιά.
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή 31/3 στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου. Θα αρχίσει στις 4 το απόγευμα και είναι στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής και τελευταίας του 4ου ομίλου. Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ο Κώστας Μανασής από τα Τρίκαλα με βοηθούς τον Φάτ Ρούσση και τον Γιώργο Ράπτη από τον ίδιο σύνδεσμο.

1 προπόνηση
Μόνο την Τετάρτη 27/3 προπονήθηκαν οι ποδοσφαιριστές του Αίολου. Η προπόνηση έγινε στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου.

Δυο απουσίες

 












Ο τιμωρημένος αριστερός μπακ Νίκος Νικολάου θα εκτίσει την 2η ποινή της τιμωρίας του. Είχε συμπληρώσει 7 κίτρινες στο ματς με τον Ρήγα Φεραίο στο Βελεστίνο. Εκτός μάχης έχει τεθεί και ο νεαρός Ηρακλής Καρατσίκης λόγω τραυματισμού.

Αρκετές επιστροφές


Ο Σπύρος Κολόκας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει αρκετές επιστροφές ποδοσφαιριστών, οι οποίοι εξέτισαν την ποινή τους κόντρα στην Ελασσόνα. Εξέτισε την 2η και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του ο δεξιός αμυντικός Μπάμπης Τριανταφυλλόπουλος, ενώ «ξετιμωρήθηκαν» ο στόπερ Ζάχος Πολυτσέρης και ο αμυντικός Πάνος Αζακάς.

22η αγωνιστική Περιφερειακού Πρωταθλήματος (4ος Όμιλος)

Αίολος-Λαμία 31-3-2013 Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου 16.00
Διαιτητής: Κωνσταντίνος Μανασής(ΣΔΠ Τρικάλων)
1ος Βοηθός: Φατ Ρούσση(ΣΔΠ Τρικάλων)
2ος Βοηθός: Γεώργιος Ράπτης(ΣΔΠ Τρικάλων)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Γεώργιος Κουκουζέλης(ΣΔΠ Καρδίτσας)

* Το “Evrytania Sport” θα σας ενημερώνει και αυτή την Κυριακή (31/3) στην αρχική του σελίδα για την εξέλιξη της συνάντησης του Αίολου με την Λαμία, καθώς και για τις υπόλοιπες αναμετρήσεις του 4ου ομίλου.