Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με τα καθιερωμένα φιλικά

Δίνοντας ξανά δυο φιλικές αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αίολου για την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ρήγα Φεραίο. Ο Σπύρος Κολόκας είδε τους ποδοσφαιριστές του να βρίσκονται σε καλή κατάσταση και να δείχνουν θετικά δείγματα στα καθιερωμένα φιλικά απέναντι σε ΑΠΟΚ και Άγραφα.
Η ομάδα της Ευρυτανίας δίνει δυο συνεχόμενες αναμετρήσεις μακριά από το Καρπενήσι και θέλει να τελειώσει με αξιοπρέπεια τις φετινές της αγωνιστικές υποχρεώσεις. Ο Σπύρος Κολόκας δεν θα έχει στην διάθεση του τον τιμωρημένο Μπάμπη Τριανταφυλλόπουλο και τον τραυματία αμυντικό Χρήστο Κατσίκα. Στα ευχάριστα συγκαταλέγεται η επιστροφή του νεαρού Βασίλη Κολόκα (Είχε τραυματιστεί τον Γενάρη στον ώμο).
Ο Αίολος έχει τερματίσει στην τελευταία 11η θέση, έχοντας μόλις 4 βαθμούς. Ο Ρήγας Φεραίος βρίσκεται στην 6η θέση μαζί με τον Αμπελωνιακό, έχοντας 24 βαθμούς και απόσταση μόλις ενός βαθμού από την προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στην νέα Γ΄ Εθνική.
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το Σάββατο 16/3 στο Δημοτικό στάδιο Βελεστίνου και θα αρχίσει στις 4 το απόγευμα. Διαιτητής είναι ο Γιώργος Σφέτσιας του συνδέσμου Σάμου, με επόπτες τον Βαγγέλη Καλόγηρο από την Καρδίτσα και τον Λευτέρη Βογιατζή του ίδιου συνδέσμου.

Τα καθιερωμένα φιλικά
Ο Αίολος έδωσε και αυτή την εβδομάδα τις δυο καθιερωμένες φιλικές αναμετρήσεις. Την Τετάρτη 13/3 επικράτησε με 5-2 του ΑΠΟΚ και σήμερα Παρασκευή 15/3 αγωνίστηκε με τα Άγραφα (1-1 το τελικό αποτέλεσμα) στο Δημοτικό Στάδιο.

Μια επιστροφή-Τραυματίας ο Κατσίκας

 












Ο 20χρονος μεσοαμυντικός Βασίλης Κολόκας ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού, που είχε στον ώμο και θα τεθεί ξανά στην διάθεση του Σπύρου Κολόκα. Ο ποδοσφαιριστής είχε τραυματιστεί στο ματς της 11ης αγωνιστικής Λαμία-Αίολος και απουσίαζε από τους αγώνες του Αίολου το προηγούμενο διάστημα. Πρόβλημα τραυματισμού στον δικέφαλο αντιμετωπίζει ο κεντρικός αμυντικός Χρήστος Κατσίκας.

Χωρίς τον αρχηγό


7 κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο αρχηγός του Αίολου Μπάμπης Τριανταφυλλόπουλος. Ο δεξιός οπισθοφύλακας δεν θα αγωνιστεί το Σάββατο στο Βελεστίνο, αλλά και στο προτελευταίο ματς της χρονιάς με την Ελασσόνα.

Συναντά ξανά Σφέτσια


Άλλον έναν διαιτητή θα συναντήσει για 2η φορά στο φετινό μικρό και σύντομο περιφερειακό πρωτάθλημα ο Αίολος. Πρόκειται για τον ρέφερι Γιώργο Σφέτσια, που διαμένει στην Καρδίτσα, αλλά ανήκει ακόμη στον σύνδεσμο Σάμου. Ο Σφέτσιας είχε σφυρίξει την αναμέτρηση του Αίολου κόντρα στην πρωτοπόρο Λαμία.

Κοντά στον τερματισμό
Μόλις 3 αναμετρήσεις απομένουν, για να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα του 4ου ομίλου ο Αίολος. Δίνει δυο συνεχόμενες αναμετρήσεις μακριά από το Καρπενήσι απέναντι σε Ρήγα Φεραίο και Ελασσόνα και την τελευταία αγωνιστική στις 31/3 υποδέχεται στο Καρπενήσι την Λαμία.

Χωρίς εκτός έδρας γκολ
Ο Αίολος έχει αγωνιστεί 8 φορές εκτός έδρας και δεν έχει σκοράρει καμία φορά. Μετρά μόνο ήττες!.

20η αγωνιστική Περιφερειακού Πρωταθλήματος (4ος Όμιλος)

Ρήγας Φεραίος-Αίολος 16-3-2013 Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου 16:00
Διαιτητής: Γεώργιος Σφέτσιας(ΣΔΠ Σάμου)
1ος Βοηθός: Ευάγγελος Καλόγηρος(ΣΔΠ Καρδίτσας)
2ος Βοηθός: Ελευθέριος Βογιατζής(ΣΔΠ Καρδίτσας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Ανδρέας Στάθης(ΣΔΠ Τρικάλων)




Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος